MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Sääääl o hopp

Kategori: Allmänt

Fredag var en sån där underbar dag...Träffade Jan o Noa vid 14....sen promenerade vi en stund innan vi satte oss på Melody Bakery där jag bjöd på Lyx Glass. Lejonet o Björnen. Mums....Sen lång promenad till Slottskogen. Kollade på sälarna o pingvinerna...Sen promenad till Järntorget där vi blev bjudna på mat på Burger.Sen Studsmattan vid hlp. Herre...1h hoppande..Jag var helt slut,barnen med...sen hem o decka. Ne,d var riktigt trevligt. Saknat sånt där.
Fick en massa tack för den dagen.:)

Färja-Ikea-Old friend

Kategori: Allmänt

Idag var jag o hämtade en hylla tösen ska ha på sitt rum sen iväg till HÖNÖ. Hann precis till färjan med 2minuter:)
Hon tjöt. Håret fladdrade,vatten,båtar...Härligt.
Sen iväg och träffa min gamla bästa vän. Ja,jag har haft en del genom åren....Men de flesta finns kvar,fast de har skaffat kille,familj mm..Men nu ska d fan inte gå 2år...Ne,hennes ena unge kom skitbra överens med min...Vi drack kaffe medans övervåningen nästan rasade ner på oss. Ja,de la ett tält i mitten av vardagsrummet där uppe o sprang runt o runt LÄNGE.Skönt.
3 ungar och 30 bast.Bra jobbat.Och dagarna består bara av städ,mat o ta hand om barn. Herre....Och mannen med. Lyckan e nog långt borta...Blev chockad av att höra att hennes far avled förra veckan. Beklagade djupt och ännu en gång påmindes jag av hur kort livet är.
Drömde t.o.m. inatt att min mormor inte alls var död...ne...hon levde visst,och bodde nästan där hon alltid bott.Hon bjöd på en bulle...ingen mat.fast vi inte setts sen jag var 10...bara en bulle..haha...men hon sa faktiskt inget mer än "du e väl runt 30 nu va?"...d var allt...och så klappade hon mig på kinden.
Min käre mormor.Saknar enormt.
Nackdelen med att bli äldre...d e nu d börjar...en efter en...försvinner. Och jag vet inte om jag skulle klara det...Jag vet inte...skulle inte vilja leva utan mor o far. Fy fan.
De e ju de enda som alltid finns där...vänner med,men familjen till 100%.
Jaja
Hade d trevligt på fina Hönö iaf...sen åkte vi till Göteborg och stannade till på Ikea där vi åt middag.MUMS.
Sen hem.
Imorn ska jag äta glass på Linnés lyx glassbar med Jan. Jag bjuder. Promenera runt lite och prata. Haft en bra vecka,med folk hela tiden. Inget festande utan åkande o hänga med de där "riktiga" vännerna...som känt mig länge.
Men d var ändå konstigt.Jag o Suss har inte setts på 1,5år och det kändes som att vi träffades förra veckan. Sånt är skönt. Avslappnat. Man vet var man har varandra.
2 majskolvar,ägg och jag är mätt...Huvudvärken är på besök oxå...usch

Älskar dig-TVÅL??

Kategori: Allmänt

Idag i badet:
"Åh,mamma...jag älskar dig"
"Varför då?"
"IAF,jag älskar dig så mycket"
"Tack,men varför då?"
"Titta,mamma har köpt ny tvål"
haha...vad ska man säga...barn e underbara..snacka om svar på frågan

BAAAD vs UNGERN vs att Döma

Kategori: Allmänt

Igår var vi och badade på Vattenpalatset.Mycket folk ja....och jag störde mig enormt på dessa invandrarungar som skrek o hade sig...Varför tillhör detta skrikande deras kultur? I affären,gatan..vad som..ingen respekt....Och sparkandet i vattnet,hoppandet...ne,d var störande.Men annars...Ja,barnen hade kul...Hade vi me.Kom hem sent och Sessan däckade direkt.
Idag vaknade vi lite sent. Jag var dessutom vaken till 4 inatt....besatt av kriminologi.
Sen var vi och kollade på en hylla,var runt på Backaplan. Besökte ONOFF...50% på allt...köpte en digital bordsantenn o 2 filmer.145kr.
Sen iväg till Billdal och besökte Glenn....Vars mor hade sett ner på mig,för att jag har tatueringar och är lite äldre.Haha....men plötsligt blev jag o tösen bjudna på middag där.Så d blev mat och trevlig prat. Och vi skulle tydligen sova över och bada när d blir fint väder....Jo,tack...jag e van,men jag blev ändå ställt...MIDDAG?? Gott var d iaf
Ja,jo..d där med att döma. Roligt.
Kom hem sent,och d enda Sessan sa var när hon tog av sig skorna "god natt,jag lägger mig" o gick o la sig.haha:)
Och även UNGERN blir av..Jupp...Vi drar till Ungern..haha...skulle boka flyg redan idag,men jag sa att vi får vänta o se om tatueraren har tid.Vi ska gadda oss...Och softa....shoppa,ha trevligt. Roligt med spontanitet. Att nån VÅGAR...Fan..en vecka...utomlands,med god mat o roliga saker..bad mm...ist för att ruttna i sin lägenhet dag in o dag ut. Ne,jag gillade d..o hennes mammas kommentar" Jag gillar inte d du ska göra där,men du behöver komma bort"
Pengar? Jo,vi åker i september,och jag måste spara till dess.Som tur e kostar flyget 500kr med alla avgifter/pers.
Blir nog bra. 2000kr på gadd o 1000 på hotell. Vi e borta 1v. Ska kolla om fler vill hänga på för då blir ju hotellet mycket billigare,inte för att 1000kr mitt i stan e dyrt....

Annars då?

Kategori: Allmänt

Jo,annars e d bra....Varit oehört trött på utelivet..Oehört irriterad.på några killar....o d har de fått höra.Fick fint be om ursäkt sen...Känner bara för att stänga ner FB o mobilen o kolla vem som verkligen skulle bry sig....om nån ens skulle reagera över att jag försvann....
Lite roligt..I tisdags hade jag ju förfest.Träffade en tjej här jag inte kände innan. Träffade hennes kille i lördags o d första han sa var "herre vad hon pratar om dig heeeela tiden.Varje dag"...haha....blev skitglad:) hört d förr:) jag e väl bra,sen tröttnar jag eller de...vet inte...blir väl trött på folks falkhet,eller folk som väljer bort en..
Känner så ganska mycket...Ett gäng...som jag umgicks med lite innan..SÅ kom en kille i vägen ojag e knappast välkommen å förfesterna,grillningarna mm....Träffar de bara "separat" och det känns så patetiskt så d finns inte. Speciellt när jag inte vet varför d e så...Så mitt självförtroende har sjunkit rejält...för jag har tänkt på detta hela veckan...Och d e nog därför jag har varit irriterad...Besviken...e jag så hemsk? jobbig? Vad e d?? varför kan man inte bli bjuden längre? fast de vill träffa mig en o en...får inte ihop d...

Fint

Kategori: Allmänt

Haft en fin vecka....torsdags var jag så dum att jag gick ut fastän jag hade 39C feber..Så sant så...frossa som in i helvete. Låg hemma hos Addi o kollade film o kände hur jag frös ihjäl. Hade ont i hela kroppen.Sen när jag väl kom hem kände jag mig död....Men men...jag halsade 2 öl,stack ut solo och stog för mig själv. Jag var irriterad,osynlig,avvaktande. Inte mig själv...Gömde mig i ett hörne i timmar och drack öl. Iaktog folk jag kände...Men ingen av de kom fram t mig ens...
Sen efter 3öl blev jag plötsligt helt frisk.. Handlar om att tro... Hade ingen feber o inte ont i kroppen. Jag blev glad o började prata. Hade en stalker på mig som har varit på mig länge. Han e väl på många,men när han sitter o glor på just mig i flera timmar e d bara irriterande.Så jag fick ha en låtsas kille för den kvällen.Inte för att d hjälpte...Han glodde ändå..o vinkade o viftade.
Detta var i torsdags. Onsdagen låg jag bara hemma o gjorde NOLL.
Fredagen var jag o Ruby ute. Han sov över och innan det fick han för sig för en långpromenad till Donken i regn...Eller regn o regn...Orkan o oväder. Men kul hade vi...skönt att komma hem dock.Pisseblöta.
Lördag var jag ute med gänget. Ville inte alls gå ut,hade noll lust men de e så underbara så jag var tvungen.Och man ser de så sällan...Och igår var jag äntligen ute med Myran...Fick så mycket uppskattning så jag höll på att lipa..." Hos dig mår jag bra,hur jobbigt jag än har d försvinner d när man kommer hit" d var så fint sagt. Plus ett "faaaan vad jag har saknat dig"
(Fick så fina meningar ute med..Herre....folk verkar ha en del respekt för mig..D e väl bra d..Men jag känner mig som en liten bäbis ibland så jag får inte ihop d...men d kan väl bero på att jag e rak på sak o säger vad jag tycker...)
Hon drog dock hem tidigt och jag var kvar med en killpolare,som följde med hem.Hem o skrattade. Jag har mina stunder...Planen var att en annan skulle sova över,men d sket sig..Vi som skulle "spoona" som d fint hette...
Hihi...
Idag kom tösen...Som vanligt blyg när pappan är med.När han stängde dörren flög hon in i mina armar.Slängde sig en jag vet inte vad och gav mig den största kramen man kan ge.Plus ett garv...skitunge,som skrämmer mamma så...o d vet hon.
Åkte till Jan o Mir o åt god mat o såg barnen leka...Eller ja..skrika?? jag e så stolt över min lugna unge som lyssnar o fattar o lyder.
Imorn planerade jag in vattenpalatset. Ska bli nice:)
Onsdag ev havet. Torsdag-ingen aning. Fredag är det en fest för mitt ex barndomskompis...Som jag skulle gå på..Attans...skitledsen men jag har tösen...Men jag träffar 4 av de på lördag dock,så d blir bra. Vi ska upp till Trollhättan-Metal festivalen:)

Norge

Kategori: Allmänt

Lite komiskt...att jag 2 dagar innan d hela hände så har jag fått för mig att prata norska...Med alla...hmmm....märkligt....sen har d fortsatt....But why??

Mööölk

Kategori: Allmänt

Nu blir d varm mjölk,så man somnar gott...Ja,jAG E EN BÄBIS!!!!
och så ska jag fortsätta tänka på d där med att döma folk...ganska intressant.
Fan..blivit kelsjuk igen...Vill bara kramas...Men kudden e la så där rolig...
Och herre vad jag saknar min hund...skulle varit hundvakt idag till fredag men d sket sig i d sista...varje gång jag e med den hunden pratar vi om min hund....gråter nu me....mitt första barn...helt borta..skulle gråta floder om jag bara fick se henne 1minut...gråter floder i mina drömmar
När jag i måndags gick igenom klädkammaren hittade jag massa hundsaker....jag sparade d mesta...Sorgligt, men jag hoppas ju fortfarande...
herre vad mycket jag hittade...hittade 10år gamla kläder...var bara att slänga i tvätten:)

FÖRDOMAR

Kategori: Allmänt

Ännu igen..fördomar. Igår fick jag höra att en kompis blev utfrågad av 2 pers om mig.."Vem e hon,varför umgås du med henne mm" för att jag har TATUERINGAR...jag e van...
Men sen fick jag höra att d var första intrycket,tills de började prata med mig.Efter d är jag accepterad. Haha..lite komiskt..Folk dömer.GÖr ju alla.
På krogen dömer folk mig för lätt...Sen nör de vl PRATAR med mig...mer än några timmar så blir d ett OJ...du var ju cool ju..
Ne,jag planerade in ett badbesök med dessa 2 personerna vid stranden nästa vecka,med min tös.Ska bli nice..
Jag gillade trots allt dessa två...Ascoola människor.Sköna o lättsamma.Jag stör mig sällan på folk..
Igår blev en kille sur på mig för att jag råkar umgås /prata med en jag har känt väldigt länge...De hatar tydligen varandra,o därför dömde han mig,och gick ifrån mig mitt i samtalet...Blev lite irriterad...Men sen kom han tillbaka och bad om ursäkt.mmm..jo...hata mig ite för att jag råkar gilla den du hatar...Jag måste inte tycka som du gör...så funkar jag.

Chillisch

Kategori: Allmänt

Hade en mycket bra dag igår..Stressig..Hälsade på chefen,sydde gardiner,drack kaffe,sen iväg t landet,hämta öl,sen hem,sen Billdal,hämta Petra,hälsade på hennes släkt,sen hem. Hemma var vi 6pers...18-20årigar..Vi kom in på mäktiga samtalsämnen...herre...jag kände mig som en liten 10åring..vad alla e mogna o seriösa nuför...Hmm...men d var intressant...
Sen iväg mot stan,fick skuts in.Mötte några jag kände sen drog alla jag var ute med hem...Och jag hamnade hos en killkompis...satt nog uppe till 5-6 o pratade o lyssnade på musik.Vaknade 15.30..HERRE...sen hem..tog nästan 1h,men jag gick iofs mest ist för kollektivtrafiken.
Och väl hemma har jag gjort NOLL...klättrat lite på väggarna men ändå inte. Lillördag idag men jag kände verkligen för att vara hemma..Skulle kolla film med Addi,men d sket sig..Jag som såg fram emot det.Jaja..tröstade mig med bulle,sushi,en massa chattande o tv...så nu e jag fet...rullar fram o tillbaka.
Mor ringde mig o sa att hon skulle till exet för att se hur min tös bor..HMMMM....så onödigt...E ganska irriterad,för vem gör så här? jaja...kan inte göra nåt...bara jag inte får reda på nåt..För mitt intresse ligger under graven...
Fan,sommaren e snart slut..Ungern är inplanerad och nu har jag ev 2 pers som vill me...alla ska gadda sig...jag vill sola o bada o äta go mat o gadda mig..Sen VET JAG att de bangar,för så e d alltid..men men...dyrt e d iaf inte..1000kr /pers för hotell i stan o flyg.för 4-5 dagar..D e nada...

Obsessed

Kategori: Allmänt

First time I saw you
I fell in love
My love for you still grows
Wouldn´t never let you go
Every time I see you
The only thing that´s goes on in my mind is Love
and how beautiful you are
You are my biggest love
I´m obsessed by the thoughts of you
When you´re not here
I cry after you
My sunshine,my biggest smile
My one and only
I Love you so
I can´t even get angry on you
You are just so fine

Piss

Kategori: Allmänt

Dottern hämtades vid 11...sen dess har jag bara sovit...vaknade 17ca..Borde ju fixa till min lägenhet...herre...d e ju sååå mycket att göra...Ska göra om tösens rum...men jag måste ju bli v med mina först o sen köps nytt...vill tapetsera lite me...
Imorn har jag massa att göra..Ex bossen ringde nyss..jag sks t ex jobbet o fika o ev sy lite för min egen del...mina gardiner...Sen ska jag t landet o hämta öl,sen ska jag till Billdal o hämta upp folket sen e d förfest hos mig....Ja..fullt upp...
Vill sola oxå..ska bli varmt imorn...faaaan..får bli solarium,det borde jag hinna med.

PISTOL

Kategori: Allmänt

Glömde visst tillägga....På W&W,så såg jag en pistol..."Åh,det e just en sån tändare jag beställde på ebay,en sån jag vill ha...." sa jag hört till min kompis..Tog tag i en och skulle tända den....BRZZZZZZZ.....STÖTPISTOL..Tanten bakom mig fick sig ett gott skratt iaf...
Hade fan kramp i handen en bra stund efter d...
Jävla pucko

Måndag

Kategori: Allmänt

Imorn e d måndaga o jag har inget att göra....Vill glo film...men inte själv...hmmm..får sitta hemma o mögla..Får se om nån hör av sig o vill ses...Ut vill jag faktiskt inte...Tisdag blir d förfest hos mig...blir jag o 5 till ca...
Fått en del öl o sprit jag ska hämta imorn eller tisdag..Gratis...haha...jag e bortskämd...Bara för att jag e sjusst var svaret när jag frågade varför...ett lock o 2l..jag har ställt upp. Jaja...jag tackade så fint.Sen e d kanske inte så mycket pengar för honom heller...men jag e glad att jag uppskattades o fick denna fina present iaf.Inte varje dag....

La upp bilder på mig när jag var liten...Börjar få ångest igen..som jag hade förr,för tid. Vad söt jag var...
Och jag undrar vad mamma känner inför dessa bilder...Se sig själv ung o snygg...gamla bilder e ju bara ångest,för d var ju bättre förr
Och shit var jag var lik min tös...precis som jag trodde....men visst e d märkligt..för när hon blir stor kommer hon inte vara lik mig ett dugg..tror hon kommer att bli mer lik sin pappa

Wheels & Wings

Kategori: Allmänt

Fredag var d bara AK o Billdal...Mötte upp Petra o körde henne t jobbet...o leta nycklar under tiden. Lördag körde jag töse till mor och sen hämtade jag folk efter folk.Jag,Ak,Sharken,Ruby o Eken. Wings And Wheels...Vi åkte från Gbg 12.30...Killarna satt där bak o söp...kom in på marknaden 16!!!!!!!! Man kan väl säga att vi stog i kö i 3h av de 4...herre....fullt med bilar.Tur att d fanns parkering....Herre vad stort d var...Hälsade på gamla chefen,sen mötte jag Ray...Jag o AK gick runt o glodde bilar,fanns för lite plan...alldeles för lite..såg kanske 5-6st..småplan. Wow... Men d var otroligt varmt..Jag fiixade mackor t min gamla chef...d uppskattades till max. Precis innan stängningsdax (18) bestämde jag att jag måste köpa nåt..kan inte komma därifrån utan nåt...blev en tändare o en kjol.Blev nöjd. Sen åkte vi alla hem...Ingen kö nånstas så resan hem gick skitfort....D var trevligt. Vl hemma tog jag min första öl..Halsade...Kall o go. Förtjänade jag. Sen blev det 2 drinkar o sen blev d stan för mig o Ruby...
Hade lite tråkigt...eller ja..var mest off,eller små irriterad. Lite över katt o råttleken,en annan kille o sen "exet" som börjar hänga på stället mer o mer...Han som hatar stället...Mötte några jag kände sen som skulle hem,så jag drog me...Den ena sov hos mig.En gammal vän. vi fixade miin toalett som d hade fastnad en block i....herre...fan vad vi garvade.Men nu kan man skita i toan iaf...kunde man inte innan....d var ju helt stopp...haha
Sen kom Ruby,för han hade missat sin buss...så han fick nana i tösens rum.
Idag var jag hos mor o åt ihjäl mig..massa mat.Klockan e nu 23.44...nyss ätit 2 majskorvar o innan dess en halv daimtårta o 500gr körsbär.
Ibland får man faktiskt....Imorn e jag barnfri..VILL INTEEEEeee...vill inte hon heller:) hon e bara roligare o roligare...

W&W

Kategori: Allmänt

Veckan har bestått av jobb,Eriks hjälpen,bad bus.Och en massa bilkörning.Idag var vi och hälsade på AK efter jobb mm...Trevligt.Var väldigt länge sen vi hördes av,och jag satt och tänkte på henne just en halv minut innan hon ringde.
Imorn blir d AK sen Billdal o leta nycklar.
Lördag e d Wheels & Wings. Vi e 5 pers i (lilla) bilen,jag o 4 killar (varav 2 e stora biffiga saker...hmmm)..och flera står på kö...Herre...haaahah...men d blir nice.. Har en del folk jag ska träffa där oxå.Vädret ska bli fint me..hoppas även på frii intr biljett som kanske kan fixas t mig.
yss fick jag ett mail,om att jag är otroligt vacker...hahah...folk e roliga..
Jo,men visst....fast jag e i d dr tillståndet där jag inte känner nåt inför mitt utseende....ser mig varken ful eller snygg....jag e bara nåt...
Har suttit på msn till 3 varje natt....diskuterat,oroat,skrattat,stöttat...varje dag..
Nu e jag mest orolig att jag har haft halsbränna hela dagen för en kompis vars dotter inte mår bra. Och hon har inte hört av sig nåt alls. Jag mår verkligen skit.

METAL

Kategori: Allmänt

Hamnat i nån metal period igen...Jo,WASP e kvar o diverse annat...men nu vill jag bara höra hårda saker..alltså aggressiv musik..Märkligt...vill ha 10 högtalare i bilen...höja till max..spränga mina öron..bara d e bra.

Trotsålder

Kategori: Allmänt

Hon var så underbar i morse o ikväll...(varning för 3års trots o fjäsk!!!)
När barn inte får som de vill skriker de,gråter sen gör de allt för at de ska få d de vill. Jag ser d varje dag o har faktiskt svårt att förstå d hela. Ett nej e ett nej. Skriker de?Låt de skrika...de tröttnar ju t slut. Jag brukar dock göra samma tillbaka...skriker hon så skriker jag. Funkar bra!! sen så sker detta sällan...vi har för kul ihop.
(skillnad ibl när man har syskon)
Men hon ville titta på film när vi kom hem...jag sa NEJ...klockan var mycket. Hon blev ledsen...som fan...
Jag la mig i soffan,helt död efter min dag,o hon satte sig brevid o klappade sönder mig o sa alla fina saker man bara kan säga "Du har fint hår,fin mun,du är fin,jag älskar dig" o ett sånt där kisande med ögonen....som man ser på film..d där fjäskandet...Hahha...Men ja,ett nej e ett nej.
Gulligt,jag blev glad,MEN fjäskeri....hahaha..går bort.Underbara kloka tös

Here I go

Kategori: Allmänt

Haft en underbar vecka förra veckan...Massa pussar på kinden från både killar o tjejer...de tyckte jag var rolig..cool...sånt e kul...
Mest chockad över ett par som "hört" en del skit om mig...så de har i princip stått framför mig väldigt länge o skrattat,pekat mm....MEN så råkade jag prata med en av de...o nu har vi pratat i ett antal många timmar..Jag var inte som de trodde...de bad till o med om ursäkt för idiot beteendet...Men men...jag e van...d e så här jag har funnit ett antal vänner...eller bekanta...eller båda.
Lördag kom en viss person t stan...som sällan gör d...jag blev enormt glad..halva puben ropade på mig o sa "nu kommer han" hahah..som att jag vore kär..eller tvärtom? vet ej...så e d dock verkligen inte...Vi hade en rolig natt på stan.Blev så glad av att se honom skratta åt mina dumma skämt...Vi pratade massor...Hoppas på mer sånt...
O Nej,jag e inte kär i NÅN. Gett upp o skiter i d sen ett tag. Dock skrev jag ett "jag älskar dig" till en person som har betytt en del senaste tiden...o jag vet att du läser d...Menade varje ord,bara för att du e du!!Skriver sällan sånt t killar,men har nån betytt nåt länge så...vänskapligt..fastän vi mest ses på fyllan..haha...Ibland e d bara så.
Fått enomrt många kramar,herre...Kändes som en dröm...Nu sitter man här..d e tyst. Har tösen iofs...som jag knappt träffat. Jo igår kväll...Vattenkrig utanför..herre....alla hällde vatten på alla...
Idag var hon hos Mormor...jag var tvungen att hjälpa en kompis med en sak hela dagen.Very nice..Länge sen vi träffades...Ångrar att jag inte drog med de till Power Meet...fan...Men nästa år skulle jag med iaf:)
Söndags sov jag hos Addi...lånade ut min lya till Ruby som jag hängt med varje dag i princip...Han gillar mig o skickar fina mess...eller ja...fina o fina:" jag behöver inte träna magen när jag e med dig" ex...o en annan skrev nåt liknande på fejjan...
Känner mig lite som en outsider ute...än en insider...I vägen...typ....alla snackar skit..ser folk ner på mig? Men varför messar de? varför kutar de fram o ger mig en kram?Dubbelt d där...
Ibland vill jag bara bryta ihop...skrika ut ett Säg vad ni känner...låtsas ni alla gilla mig? Vad säger ni bakom min rygg? jag vill veta...vill bättra mig..kanske vara mer tyst..jag pratar ju mycket...inte skit utan mest ironiska grejer.Ska jag vara tyst?Blir ni glada om jag slutar hänga med er alla? Jag vet inte...jag e den som inte stör mig på folk.Accepterar de mig,förstår de min humor så...jag stör mig inte så mycket...Stör mig dock på folk som pekar,som ser ner,som inte känner mig,som snackar skit...
Träffat mitt "ex" oxå....han jag var dö kär i läääänge....nämner inget namn dock...men vi pratade ganska länge o de följde med mig nästan hem så jag kom hem safe.Sjusst....Jag var dock lite väl för full o skickade lite roliga mess som jag kanske gör ibland...hahaha....men han skrattade bara..:) vad ska man göra? bli arg? då säger man väl ifrån..
Yeye...så e d....imorn blir d Hittegods...IGEN...sen ONOFF...de skänker ju fan bort allt nästan..:) Tur att man har kreditkort..haha...fast jag e duktig när d gäller sånt.
O nu e klockan så där mycket igen...Fattar inte...Borde städa o tvätta oxå...har ingen energi inombords...Tänker för mycket på en o annan...Saknar en o annan...d e väl i princip bara d...
Just d ..inatt skrev en kille till mig som jag skulle träffat si så där 6ggr ...vi har aldrig träffats,för att d har ALLTID dykt upp nåt för honom...så jag bad honom dra o så bjöd han mig till London inatt..Han betalar allt...haha....jag skrattade o sa fint-NEJ tack...På Lördag skulle vi ses,men jag sa fint "jag ska ut o ska du ut så får du ha d så trevligt" Men han vill inte riktigt ge upp....fast jag har gett upp honom varje gång...

Min man

Kategori: Allmänt

Hittat min kille...
Nicholas Cages son...Mumma...)
hehe.....snygg e han iaf..sen kanske d e stopp där:)

Sovit

Kategori: Allmänt

Sovit i 2 dagar( t.o.f.)....Ja...herre...hade inget att göra...jag som skulle sola idag...vaknade 16:44...trodde inte mina ögon så jag var tvungen att kolla alla klockor...Även kolla vad d var för dag idag.
Och nu har jag liggsår. Har så ont i hela kroppen..
Imorn blir d hittegods,städa,sen öl..:) hoppas jag iaf...jo,men jag ska ju ha förfest..ev..beror på en sak:):(
shit....inte gjort ett piss på 2 dygn....inte likt mig detta...
Kanske beror d på att jag såg fram emot en sak...som sket sig o jag till slut inte brydde mig om nåt o nån...för jag e så less på att allt skiter sig...inte allt,men mycket....kanske ligger d nåt i d ja..kanske har d med mina pengar att göra..de jag aldrig får...kanske har d med killar att göra....kanske har d med ...vet inte....stress,press...orka...ne...usch..
men jag ler iaf..när jag e vaken...Vad skulle man gjort utan chatt?? jag e folks psykolog...o jag trvis..kul att känna mig behövd..när folk kommer hem från krogen,när folk ligger hemma ensamma....när folk har problem...då skriver de t mig..i timmar.
Tack...Tack...Tack
Fan vad jag vill t Ungern...i Augusti..då jävlar.Måste hitta nån som vill med bara. Nån som inte e besatt av den där jävla tryggheten...

Pull

Kategori: Allmänt

Pull my hair as hard as you can
Whisper something in my ears
I´ll be yours for ever

Wrong

Kategori: Allmänt

VArför skiter sig så mycket i mitt liv för??
Jag e den där som ALDRIG bangar,hur sjuk jag än är,hur dåligt jag än mår:Säger jag en sak,så håller jag fast vid det. Jag är en man kan lita på. Men alla andra?
Västerås sket sig...jag såg fram emot det som fan,men så e d.
Husvagnen skulle säljas, vi har pratat i 2v och allt var kanon.Tills igår. "Jag avvaktar"
Skulle kolla film idag med en kompis,han hade glömt...
Såg fram emot The Big4-men biljetterna glömdes visst hämtas ut....
Ogillar att folk är för ego...Här sitter jag,och planerar,jag oxå....I Onödan..Avbokar saker,bokar saker,köper saker,fixar barnvakt,gör vissa saker,sen får man ett bangande...Oftast i sista minuten. Där sitter man och känner sig som en stor idiot.
"Är jag inte värd bättre??"
Värsta e när man stått hemma och storstädat och stressat och personen som skulle komma inte ens hör av sig...sen får man bara ett "oj,sorry..glömde"
Som att det bara e alla de andra som har ett liv och inte jag?!
Trött på att jag aldrig får mina pengar som en e skyldig mig..Jag är trött på att tjata..Man ska inte behöva tjata.

DÖDA

Kategori: Allmänt

hade en rolig förfest hemma igår..Hämtade Ruby som jag döpt till Bruden,Niklas,Anna...sen hem hit. Vi hade gräddkrig,lyssnade på musik,sen drog vi till stan. Hade en kul kväll,dock stack alla hem tidigt. Bruden tog bussen halvvägs sen gick han hem på motorvägen (han bor långt från Göteborg)..Herre...jag var GANSKA så nervös o orolig.Idiot.Bad honom att slagga hos mig,,men han var för full för att fatta. Sa t han att aldrig mer göra om detta iaf. Jag bryr mig för mycket om folk,ja...Han var så full så han satt och klappade min mage halva kvällen..hahah
Sen när jag gick hem,går ett gäng på ca 6 killar förbi mig och pratar om att de vill döda en tjej..
Ok,att jag är en ganska tuff tjej och så,men inte just nu. Var inte rädd heller,mer som ett frågetecken...De gick förbi mig snabbt. Enda jag minns var att de var invandrare och ganska korta. Hmm....TÄNK OM?!?!
Man vet ju aldrig...
Sen kom man hem och ville bara kramas...Det var jobbigt...Inte så ofta jag känner en så stark kram känsla. Men men...hade ett speciellt tel. samtal på natten som botade mig lite:)
Inga pengar kvar...ligger på 297kr...Fick 2 öl ute igår...som tack för att jag bjöd. Gjorde en massa goa drinkar o shottar.
Hela 2 öl..Jiha...dock e jag van vid att jag inte får nåt alls,så....jag var nöjd:)
Imorn ska jag panta...ska även få 5 kassar med pant av en gammal vän...ska även passa på att sola..Blir ju varmt.
Sen på kvällen blir d en öl.
Idag var jag ganska rastlös,men hur ofta e jag hemma o gör noll?? ALDRIG....Känns ju konstigt...
Borde ju ha städat o fixat,men jag låg i soffan ist..hela dagen.

Öl

Kategori: Allmänt

Idag blir d öl med Göran,Niklas o min "andre hälft" Ruby,men först skallgång i askim,där jag tappade bort alla mina nycklar i lördags..Ja,man var på fest o sen vette fan..Vi var på fest,sen snodde jag en cykel,eller snodde....den låg vid vägen...så cyklade vi t bussen...o sen e de borta..Vi tog bussen t krogen. Jag hade wet t-shirt c.för mig själv...ca 5L vatten hällde jag över mig under 30min. Det gillades av killarna...Haha...jag höll på att svimma av värmen så d var enbart därför. De jag berättade för att jag tappade keysen erbjöd mig sängplats..i princip alla..sjusst som fan. Blev att jag sov hos Addi...vi bor ju nästan grannar. Sen kom styvfar o öppnade med extra nycklarna.
Igår var jag o tösen utanför Ullevi o lyssnade.Blev en sen kväll,men hon ville vara kvar så vi var där i 2h..d var nice.
O Power Meet skiter nog sig:(
Jaja..jag e van..men kan inte göra så mycket.
Imorn blir d ev film med Niklas-som jag drömde gick på dejt med min morsa...Hmmm...
Borde eg vara p¨landet o fixa vagnen....mycket att göra där ju