MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

hej folk

Kategori: Allmänt

Vilken vecka....Jag har ont i hela kroppen.Allt värker...även hjärtat:)
Varför? Det kommer....

Onsdag drog jag till landet..Orka stan...Varmt som satan när jag kom dit med barnen...Jag satte mig i vagnen en stund,läste tidning o märkte att barnen var borta..Jag e inte orolig,då jag vet var de går...Så kom Patrik o undrade om jag inte saknade barnen...Då hade Sessan tagit med hunden till grannens altan o lekt:) Visste väl d...haha...Goa ungar.... Sen hängde vi lite med morsan sen tillbaka till husvagnen o mös. Sen kollade jag tv--"Män i högklackat"hahaa...trodde d var en komedi först..Får bara in 1an o 2an..eller fler men de funkar så där..Iaf,Män i högklackat var en dokumentär om just män som klär ut sig t kvinnor o fikar..Hahah

Somnade sent...

Torsdag vaknade vi vid 9..kollade tv i regnet...sen åt frulle o hängde med mor. Senare försvann Roxy...ett bra tag...så kommer roxy med Susanne o deras hund...de var på långpromenad...Haha...bra grannar man har där...
Senare på e.m. somnade jag o sessan o sov i 3h...i regnet..sövande:)
Sen på kvällen får jag ett mess av en gammal killkompis om jag kunde hämta honom på landvetter flygplats...han vet att jag alltid ställer upp,så jag sa JA. Satt o väntade i husvagnen,och tillslut tog jag Sessan o mig i bilen o drog.I Ösregn.5min kvar till flyget och jag får vattenplaning. Sladd,ner i ett dike o frontalkrockade med ett berg.
Eftersom allt gick fort o bilen gick att köra,kände jag att d har inte hänt nåt så jag kör vidare..Några meter senare hör jag Sessan gråta..Jag stannade bilen o kollade..Hon var täckt av blod i hela ansiktet...Jag försöker öppna min dörr,men det gick inte.Tog mig ur genom passagerar dörren o öppnade Sessans dörr. Ser fortfarande inte skadorna på bilen.All fokus är på henne. Blodig o skakig.Tog ut henne, och ringde SOS..En bil med 3 kidds stannade till o gav oss en handduk. Till slut kollar jag på bilen och ser skadorna..Herre...Sessan fick hela bakrutan över sig. Fronten på bilen,baken o ena sidan är totalt intryckt.
Räddningstjänst kom,jag höll humöret uppe. Lekte med Sessan. Sen kom ambulans och vi åkte till Östra.Samtidigt ringde jag till min styvfar att han ska komma dit o möta oss där.Tur att han var nykter...var rädd att han inte skulle vara d...vem skulle kommit dit då?!

Här har allt blod torkats bort...Denna bild kommer jag alltid bära med mig..Du e min solsken!!



När vi kommer fram och han får se Sessan börjar han gråta..Jag bad honom att sluta...Inte skrämma Sessan. Sessan o Anders fick gå iväg o jag fick gå till Vuxen akuten för undersökning. Jag klarade mig. Och det gjorde Sessan med..Hon fick alvedon så hon inte ska ha ont,sen körde Anders oss till landet. Vi kunde inte sova på flera timmar och jag grät....kramade om min tös o grät. Vi hade änglavakt. Polisen sa senare att bilen är totaltförstörd.Inget som går att reparera.
På fredagen åt vi frulle o fick skuts hem. Exet kom vid 4 o tog Sessan o hunden. Fick väl inte så jätte bra stöd av honom..Men jag e van...Lite klapp på benen o en kram..Whohoo...Yeye...

Vid 5 kom John o tog sin tv o tjötade lite...Han lovade att komma hit så fort d blir fint väder:) Det gladde mig...så nästa vecka e d väl grill på gården som vanligt med folket.OM d blir fint väder.

Vid 7 kom Karl,och vi tjötade o drack till 9.30..Sen drog vi t RB. Attila kom dit o köpte mig en öl som han lovade..Han e sjusst..Messade en viss Iller...eller vad ska jag kallade dig nu då?hehe
Gick ut o rökte o blev upphånglad..Äntligen...
Sen drog vi hem.....Vaknade 10,o vi glodde på Eddie Izzard..Han e sjukt rolig:) Men ja..vore nice med kramar o så dagen efter...kommer nog aldrig hända....han vet vad jag vill...e han feg? e han rädd? e han...jag vet inte...jag kanske inte duger?
Men han får mig fan att le..inte många som får d....Jävla illerfan...hatar illrar...nedå:)
Önskar jag fick honom att le...önskar han tänkte på mig då o då

Mamma ringde samtidigt o grät i telefonen..Att vi överlevde...Sen när jag drog ringde jag Jan...glömde visst igår. Och hon e kär..för första gången pratar hon som en tjej ska göra...Jag grät nästan på vagnen...31 år o ÄNTLIGEN känner hon d hon gör...Så nu e d bara jag som e singel...SUCK
Drog in till hemköp i femman o köpte bröd o dricka,sen hem.Zoot frågade varför jag gick o inte hade bilen så jag fick förklara mig. Bra med denna gata....alla har koll på mig..haha..

Ne,nu ska jag fixa till mig..Restaurang klockan 6 med massa folk...sen ska jag väl till RB o ta en öl med Jan..tänka sig att hon ville dit..Hmmm...Hoppas illern kommer...men jag kanske har skrämt honom...vad vet jag?!
Ska messa Paddan nu..han verkar ha kommit hem....skrev t mig när jag sov.

ADIOS!!!!


PS:Jag skulle kunna göra allt för att åka båt o fiska..verkligen...Ska höra med Fredrik om de inte ska ta ut båten detta året...vore nice nice..Bara vara...d e jag d....njuta av livet o ta d lugnt:)

what a day

Kategori: Allmänt

Vaknade sent...11.30...oj...eller egentligen 8,men efter frulle o tv somnade jag...o sessan låg bredvid o halvglodde film...
Sen drog vi till gården..skällde på några kids som hade svårt att visa respekt för vår gård o min hund...sen kom AK o vi letade efter telefonupplåsning här omkring.Hittade en till slut..Vi fick vänta 30min så jag föreslog IKEA o fika...Korv med bröd för mig o sessan...och jag lekte lite med korven..AK garvade ju ihjäl sig...vad fan..man måste ha kul...

Efter 3h stack hon och jag åkte till Sävedalen...träffade Kicki...Kännt varandra sen vi var 13 och har inte setts på 8år..haha..Hon älskade min käre dotter...gud,vad fint de bodde....Ville flytta dit...uteplats o billig hyra..Vackert...
Fick pannkakor,thé o varm macka med LÖK..mUMS...lök e gött.
Sen COOP o handla lite.

Kom hem nyligen..vid 21.30...La sessan som somnade på 2minuter.
Sen tog jag bort en person från både FB o MSN...gjorde bara ont att läsa om d ena efter d andre..Lika bra..Blir mer sårad annars. Jag blev bara dissad plötsligt ändå,utan att veta varför...Så ORKA.
Känner mindre o mindre för att åka till stockholm nu...fast d e klart..vi kommer att ha skitkul,o jag behöver verkligen denna resa,men ändå..man såg ju framemot en viss sak oxå.

Nu ska jag chatta en timma till med underbara människor,sen kolla tv o dö i soffan.
KRÅM

Hmmmm

Kategori: Allmänt

Nu har jag betalat allt..o ligger 3000kr back..JIPPIE M.F.
Får sälja min själ eller nåt...
Någon?? Budgivning..Börjar på...50öre?

Usch...blocket fixat...fick gå igenom min kamera,för bilden hamnade i mitten av alla bilder.Tårarna sprutade...Så mycket minnen...herre...d e jobbigt..Tösen som ny..platser jag besökt..saker vi gjort. Även om jag har gått vidare så finns minnerna...o dess tillhörande känslor.

Usch..vräkt i mig chips..Jag som äldrig äter chips..men men..gott var d.
Nu ska jag röka upp min sista cigg. Varit duktig idag..rökt 1:)
Vill sluta..hålla mig till fest..kommer att gå prima.Det vet jag.

Ne,nu ska jag försöka bli glad....på nåt konstigt sätt. Ska prata vidare på H.P...även om d inte e så jätte spännande...och msn skiter jag i.

så var d över

Kategori: Allmänt

känslorna försvann....för jag får inget tillbaka...
så jag e inte på trevligt humör nuför.... Känner mig bara i vägen..

Idag vaknade vi sent..SENT 11.30...men iofs så väcktes jag 6:15 (tidigaste sen hon föddes)...fram med frulle,kolla tv sen somnade vi. Vid 2 åkte jag till den där omtalade biltvätten "Tide Car"...Var faktiskt nervös...men fan vad jag inte ångrar d...
Handtvätt av 6 turkar..Snabba som fan,4 etapper. Sessan grät 2ggr..läskigt med massa vatten på rutorna..men jag sjöng lite sen var d bra. Sen en tripp till Ikea....Ja..vad gjorde jag där?? När jag kom till parkeringen kände jag för att vända...FULLSATT..men vi gick in iaf...d var inte så mycket folk.Köpte tyg,sen var vi på barnavdelningen..Hon fick åka rutchkana...MASSA gånger...bästa hon vet....hon fick en egen barnkundvagn och hon trallade runt där brevid mig i 2h...Under dessa 2h hann vi med en fika oxå...MMmm..så gott...Morotskaka med thé o hon fick sin första kanelbulle. D var känslomässigt jobbigt att vara där...Alla par,alla gravida med sina män..kände mig som "Ensam mamma söker"..nästan... Sen handlade jag godis på matavdelningen och då fick hon för sig att dra..Jag kollade så klart var hon gick....jag handlade klart och gick med stora steg till barnavdelningen..Där satt hon o ritade på den där tv skärmen med en annan unge.Jag tog tag i hennes arm och sa att nu e mamma arg..man går inte ifrån mamma så. Nu säger du förlåt till mamma....Och vad sägen hon? "F´låt ti mamma"haha..hon e bara söt.
Sen hem och släppte ut hunden,tog ut sessans nya cykel och hängde med Petra o Rocky på gården. John kom hem en snabbis,för han hade lite saker kvar i sin lägenhet...o han tog för sig att gå in i min lgh o slänga in sin tv tills imorgon. Fan vad jag kommer att sakna honom...Så imorgon ska han komma o hämta den.
Efter lilla stunden på gården åkte jag till Kortedala o hälsade på mor....plockade massa röda vinbär o tog kort på en sak som ska läggas upp på blocket. Nu borde jag betala mina räkningar..Men usch...jag vill inte alls..vågar inte.

Längtar till helgen...som fan..:) av en o annan anledning.Eller kanske ingen alls...vad vet jag.Mest mest längtar jag till nästa vecka..Torsdag..sweden trip med AK..ska bli kul..hoppas jag..Hoppas på fint väder oxå.Vi ska ju jobba ute i 22h alltsom..

<nu under veckan ska jag besöka folk,vill även dra t landet..kolla film,slappa,bara vara..krama sönder min unge..vilket jag gjort hela dagen...Herre...hon skrattar ju hela dagarna...förutom vid läggdax. FÅr boka in tid till familjerådgivningen oxå..Usch..mycket som ska göras.
Men nu tar vi en sak i taget...Fixa blocket sen betala räkningar,sen glo tv...

Min undran ofta är: Varför tänker jag så mycket? d e inte nyttigt...skapar bara kaos i mitt huvud...Huller om buller.Bråk mellan hjärncellerna...djävulen på ena axeln och ängeln på den andre...
Livet vill inte som jag själv vill....och d e ingen idé att kämpa har jag märkt...allt blir bara fel.

Så kom de

Kategori: Allmänt

Min oro var över..de kom 7:)
Han bad ganska bra om ursäkt..Jag som kollade aftonbladet efter olyckor o får upp en stor bid på en stor olycka med en vit bil i mitten..Hjärtklappning,men så stog d PITEÅ...PHU....

Exet var kvar en bra stund o vi hade en normal pratstund. Han ska hit o tömma förrådet nåndag.
D blir nog lite jobbigt...gå igenom allt man delade på...Yeye..



Nu e klockan mycket..jag har rastat hund,hämtat godis från bilen och börjar få mensvärk.Inte alls roligt...Tur att den kommer nu än på sonisphere....Ska bli en spännande resa...
Längtar t helgen nu...lördag..e rädd att alla kommer att vara par dock:( parmiddag...haha

Nu ska jag maila en färja och försöka omboka en kompis biljett till gotland..Jag e så snäll...men isf kan de hyra min bil 1v..I need money....o den betalar ju isf hotellet i stockholm.


Och sessan blev überglad för sin cykel...hehe...och sovandet var som vanligt..separationsångest...
Gonatt

Laga mat

Kategori: Allmänt

e väl inte nåt jag gör jätte ofta..blir så när man e singel.
Men idag gjorde jag pippi(kyckling), burgur o café e paris sås...MUMS.

Mina barn skulle komma till 18..börjar bli smått orolig...
Och nu e d söndag= ingen som messar:( eller jo..fick 2 hela mess idag..WOW...
Känner mig ensam nu igen...




Uppdatering:
Fick nyss reda på att Strömstad inte blir av...FAN...skitledsen.Men men..vi ska dit en annan gång.
Blev inte av pga jobb.

Skickade iväg ett mail på fb till en vän.....svikare eller ej...får man snart se...

Och nu e kl. snart 7..var e mina barn???

......

Kategori: Allmänt

Blev just bjuden på middag med mitt ex gamla polare..Vi blir 15pers,och jag e bara så glad att jag blev tillfrågad.
Verkligen...Ska bli kul. Sen ska vi ut o fira. mer får jag inte säga för allt e hemligt.
Men fan vad dyr menyn var då...om man ska beställa ett knäckebröd med smör på?
Haha


Tisdag åker jag till strömstad och kommer hem på onsdag....Ska bli kul som fan. SKa ta med sessans nyinköpta cykel så hon kan cykla runt medan mamma sitter o tjötar med folket..eller ja...hela släkten.Inte min släkt dock.
Blev ändå glad att jag blev tillfrågad. Folk e så vänliga:)




Synd bara att vi ska åka just denna veckan för en kompis ville hyra min bil för 1v..skulle få 1000kr o fulltank...Jobbigt att allt ska krocka. Men 1000kr e ju lockande..Jag behöver money.

I fredags var jag ute  SJÄLV..bad Mattias komma o möta mig i stan för jag vågade inte dra t rb själv..Jag var alldeles för mesig..sen när jag väl var där så kände jag de flesta så mesigheten försvann...och sms:et visades upp för en o annan..haha...hade kul...hamnade hos Illern med Paddan...och dagen efter kollade jag o Illern på Blood in,blood out. Bra film.men lång...trodde inte han ville ha mig där,för han e lite speciell..men så frågade han om jag ville ha kaffe o kolla film. Gäss...Möttes igår igen...o han hängde med mig nästan hela kvällen. Jag fattar inte mycket...först dissad,åter dissad,sen detta...Hmmm...

På kvällen hämtade jag Kai,satt hemma o skrattade...jag var svintrött...sen kom KarL,sen blev d Rb. Var där tills de stängde sen stack jag,paddan o Illern...De åkte hem o jag hem t mig. Sen skulle jag vidare vid 4 på natten,men jag somnade..SORRY...

Nyss hade jag ett trevligt samtal..o på hans sida läste jag att han e glad av vissa meddelanden, nån som får honom att le..hmmm...önskar d var mig han menade...men jag vet att d inte e så:(
Dock får han mig att le massor...d vet han

Idag har jag bara tråkigt...klättrar på väggen...men snart kommer barnen och då blir d nog film eller nåt innan läggdax.
Råkade se några bilder på Helgon förut...d var jobbigt...alla känslor...återföddes ett tag.

Fan vad jag vill ha ett hus,en bra man o en kid till. Och den mannen kommer jag aldrig släppa.....får väl se vem HAN blir en dag...spännande.haha

Pain

Kategori: Allmänt

spelades på radion förut...Nästan så jag grät av lycka...Äntligen en BRA låt på radion..
Ingen jävla rockpophiphopp som spelas 5 ggr/h...Ne...detta var HÅRDROCK o jag blev glad.
Mer glad för jag har ju träffat människan och han är bara übertrevlig:)


Och då är frågan VARFÖR LYSSNAR HON PÅ RADION??
för att jag e lat...o i bilen funkar inte cdn..jo..2 låtar sen ERROR...jag satte på White Zombie...2 låtar på maxvolym så bilen skakade sönder (ja,nästan så den kom) sen ERROR...helt tyst..Då e man nöjd...d e då man sätter på den där rockpophiphopp kanalen BANDIT eller ROCKKLASSIKER o lyssnar...

Har skaffat bluetooth grej med FM sändare,som jag måste fixa ihop snart,så jag kan lyssna på BRA musik.
Åh,Maybelline....(den går nu..aldrig hört den förr....ne..just d)

Och idag ska jag vara hemma..inspärrad.Imorgon ska jag till Tuve o hämta en sak,sen e jag bjuden på lunch o fika.
På kvällen vet jag inte vad som händer...Hoppas på en öl!!jaaaaa:) Idag har folk varit sega med att svara..Hmmm...tur att d e sällan sånt händer.

Igår

Kategori: Allmänt

Var jag ute...mötte några jag kände...och en person som står mig varmt om hjärtat..Vi gick på en promenad o pratade.... Frågan som dominerade var varför allt blev som d blev....Jag vet inte....vet inte alls.
Nästa vecka ska vi ses,och prata vidare. Fan... Och han umgås med folk jag känt länge...Inte bra..skitsnacken går ju..dock vet jag hur han e.Så jag e inte så orolig.

Men men....Pratade i timmar med C igår...:) PUSS:)
Du gör mig glad din jävel....
Och så träffade man exet igår....som jag inte alls kommer överens med...Han har en ursäkt för varenda mening jag säger.

I´m strong, yet I feel lost


Nu vill jag bara att C ska vara i mina armar:)

Ikväll vette fan vad som händer...nåt gör d väl.

Nu ska jag ge en grej till Roger sen ut o köra lite bil...I LOVE MY CAR more than u

I´m a dealer

vill man

Kategori: Allmänt

träffas så träffas man..man väntar inte i flera månader...
Jag e inte den som väntar i evighet...vill jag se nån så vill jag...med tanke på att man inte vet hur livet ser ut efter flera månader...

nu drar jag t mor,sen landet o löser korsord tills imorgon...
sen får man se vad som händer...
alla bara försvinner när folk får pojkvänner/flickvänner...suck...

Sessan saknar sin Kevin me...:)
Jaja..2,5v kvar så e man i stockholm o jobbar...Synd att Fredrik inte ska dit..vore nice med lite sällskap däruppe...

som jag visste

Kategori: Allmänt

Min längtan sket sig...så nu blir d till plan B t helgen...jag som fixat barnvakt mm...jaja...
håret på fredag sket sig me...o onsdag får vi se..städning iaf till max...håller på redan nu..

nu e jag bara ledsen..tack o hej...
lipar.....ensam o ogillad..eller nåt...

Tips till ALLA män därute

Kategori: Allmänt

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne.

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne

När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst .... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd .... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

Min tös

Kategori: Allmänt

Min tös e förvirrad o mår dåligt...
Min kompis nattade henne i lördags och båda grät. Sessans känslor kommer kvälls o nattetid. Varenda kväll/natt e lika jobbig...
Min kompis bara grät...Separationen tog hårt på henne...och d var jobbigt att höra att hon grät med henne för d hela...för att mitt x gör d han gör....Så respektlöst. Det gör ont i mig att fått höra d...D e inte hon som ska gråta..D e jag..Men jag orkar inte...jag kan inte göra mer..tyvärr.

Igår såg jag en sak på FB som fick mig att ta bort en person. En mening som gjorde mig ledsen...arg...jag vet inte vad.
Jag e inte saknad iaf..d vet jag. Väldigt synd...Tragiskt...Blir oftast så...jag vet...o d har inget med mig att göra.Men ändå...man tar illa vid sig..man tar åt sig. Men jag är jag..positiv och ganska stark. Jag har många som gillar mig..som vill mig väl..som finns där. Tacksam som fan...Mer än många andra.
Jag kämpar på.
Tycker bara så synd om min princessa..
Igår råkade jag få upp en bild på mig och exet....Hon skrek PAPPA, MAMMA o grät...

Det kändes jobbigt..

Saknar M...som jag knappt pratat med på 1månad pga flytt...Vill bara dit o hälsa på...men d e långt...200km...men jag ska...jag vill verkligen..Skönt att komma bort oxå..snacka skit o vara i en annan stad.

Ja...vad ska man säga

Kategori: Allmänt

När man hittat en person man gillar...o inte vill släppa..så e allt jobbigt...
obesvarat...o jag som aldrig e "på" en kille så... har jag bara varit med 1.
Men men... får se hur veckan blir...tror inte d blir som jag vill dock...

jag som e petig när d gäller killar..väldigt kräsen...o så hittade man nån...
men men...vi får väl se..

I helgen var jag ute...min sambo passade sessan...och jag kom hem 9h senare än vad vi sa...Inte populärt. köpte presenter för jag skämdes. Kom in genom dörren och hon stod där o sa "kom du hem NU?? Trodde du låg o sov,så vi var tysta hela morgonen"
Mmmm...jag skämdes rejält.
Hmmm...
Jag var ute o hade skoj...Umgicks återigen med exets gamla polare...Sen ville väl 4 killar nåt..haha...vad ska man säga...varav en har tjej..åter igen d där med otrogenhet....
Och en annan ville ta livet av sig några dagar tidigare...skar sig ganska regält....Killen e fan 30 bast. Suck..vet inte vad jag ska göra...men jag ställer upp för honom för han e ju sjusst. Jag gillar honom som en bra vän,och vi pratar ofta sen mars. Han e snygg,har allt han behöver och ändå mår så dåligt. Sånt e jobbigt...Vi e ganska lika..Mår skit men visar ett leende..D e väl iofs d som gör att man orkar leva vidare..Ett leende mot folk så de ler tillbaka. Jag mår dock ganska bra nu...Men igår kände jag ensamheten krypandes under skinnet. Den kröp och kröp.
Idag ska jag till en vän och fika...sen kanske drar till landet..åter igen. Vet inte.Vädret suger...Eller om man ska bjuda ett gammalt ex på lunch..vet inte.

Onsdag lämnas hund o barn..längtar så...Blir storstädning,för vi har bott 6 här ett par dagar. Plus en kompis halva lägenhet e här...Som de flesta vet får jag lätt panik på saker överallt...så därför e längtan stor.

Känslomässigt vill jag bara ha stabilitet. Mitt mål nu är att vakna upp på morgonen och få höra ett "god morgon älskling"...
Ja..d e mitt mål...andras mål e väl rikedom,kändisskap..mitt e bara den simpla meningen..
men jag e kräsen...och de som vill ha mig vill inte jag ha. och han jag vill ha,vill nog inte...och jag ska inte kämpa och vara på så mycket...d blir bara fel.

God dag!

Feel dirty

Kategori: Allmänt

I´m feeling dirty..
Somebody wash it off
All the dirt
All the shame
All my past
TAKE IT AWAY


Take my hand
make me clean
Hug me once
kiss me again

Give me love
Hold me near
Take this dirt
out of my way

All this dirt
makes me feel
like a dust
in the air

In a way

tystnad

Kategori: Allmänt

Ute i skogen..lyssnar på en geting som inte fattar att man inte kan komma in i en lampa...
Rådjuren pratar...men änå e d tyst o skönt. en kompis kom hit idag...de ska bo här med mig till helgen..så jag sover i storstugan. Blir d fint imorn blir d till att blåsa upp polen,och låta ungarna leka... en annan kompis kommer hit isf med.får låna grannens studsmatta o sandlåda.

Alla ligger o sover nu..Sessan brevid mamma o jag ska slagga på soffan.
Idag har d regnat och varit dystert...lika bra...jag var bakis. Grannen kom över inatt med sprit..Hade askul.
Satt o skrattade i många timmar.

Nu försvann getingen...Den kom på att "jaha...man kom inte in i lampan...ne"
Undrar hur nästa vecka blir..känns dystert....jobbigt när man inte vet hur den andra vill..inte vill...inte kan säga när man frågar mm....från att ha känts bra till att inte kännas bra...eller så e d bara jag?? vad vet jag..men d e därför jag frågar...Hmm....jobbigt när man inte vet....känns som att man e en i mängden...man tas fram när de andra e borta? vad vet jag,vad vet jag....jag har mycket funderingar..hela tiden....jag vill inte höra av mig hela tiden nuför..d e d jag gör...och d känns bara fel.

O jag undrar när min hosta försvinner...fick en enorm hostanfall imorse...

Hejdå

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till stugan...hänger med patrik o ungarna... sen får jag väl besök av 2 polare under veckan som sover över..Very nice. Hur vi ska få plats e en annan fråga...men jag sover nog i storstugan då.

Nu ska jag packa o grejja...posta paket, handla på coop,sen e d adios.

*saknar*

.......

Kategori: Allmänt

Känner mig så osäker för en sak...men ändå säker...jobbigt e d iaf.

Igår lämnade jag hund o barn hos en kompis,sen skyndade jag mig till bröderna..den ena sjöng o dansade för mig som vanligt..han ser väldigt gay ut när han gör d..haha...drack några öl o shottar,sen Belse där jag hängde med mitt gamla ex kompisar. Vely nice...dock gick jag ut för att prata i telefon och försvann..
Jag som kom dit för att se de spela, blev uppskriven på gästlistan...så missade jag d...Ikke populärt...Får förklara mig för han en dag...Äntligen fått ut tummen ur och sa hej till ägaren...som jag inte gillar...men men..nu har man pratat lite iaf.

Sen hamnade jag på Rb...och träffade en gammal kompis Danne. Vely nice....Stog o pratade ett bra tag. Var så mycket folk jag ville prata med men klockan tickade iväg för fort. Illern som dissat mig så bra messade mig iaf och undrade om jag var sur(?)Hmmmm...Förstår inte vad han vill...fast igår ville han tydligen en del fick jag höra..SUCK... Sen fick jag ett glas av toni med en god drink i..sen kom hostattacken...
Efter d är allt svart.
Vaknade i en cell..Haha...Så kan d gå...Undrar om jag inte fått nåt i mitt glas...
Fullt med blåmärken på benen och har skitont. Känner mig misshandlad.
Ringde till mitt gamla x och han kom o hämtade mig o körde hem mig...Så jävla snällt. Vi umgås ju knappt,eller har precis börjat umgås igen. Men d var snällt.Skulle ta mig 2h att komma hem annars....Deckade i soffan i ett par timmar.

Vid 3 hämtade jag ungarna sen satt jag på gården med folket. Mycket nice....
Jag är helt död...helt slut. Imorgon ska jag dra till husvagnen,och tydligen ska jag dricka vin med grannen..Hmmm....vågar knappt åka dit efter en del sms...blir nog bra. Vi kommer väl dö av skrattanfall tror jag..vi har båda sjuk humor...o med vin i kroppen blir d nog så.

Tror att en viss kille ångrar sig ang mig nu...jag har bevisat att jag e 14år         :( fan,fan,fan...FAN...d som började så bra...slutar så här tvärt...jag som såg fram emot en sak...jag vet att allt e kört...

Till helgen blir d en öl med paddan...vi börjar bli bra vänner nu....pratat halva dagen idag...hehe...han e cool...o speciell...
Ja...life goes on...in a strange way...

Och vad alla är antingen kära eller ska skaffa hus nu plötsligt...Hmm...NÄR BLIR D MIN TUR??????
Sitta på en altan/veranda och se ungarna leka...dricka saft,äta bulle o bara vara..
Ja..ungarna...1 till blir d inom 1-2år iaf.

hej

Kategori: Allmänt

Hej hej

Nyvaken...men ändå trött.
Jag blev uttvingad av KarL igår...Ja,jag har inte mått så bra så morsan kom hit o sov över.Passade hund o barn.
Vi hamnade på 7ans ölhall o fick massa öl gratis...Bara för att bartendern kände igen mig..Hmm...jag har aldrig sett honom förut..Sen kom Ray springandes utanför när vi rökte och jag fick en stor bamsekram ist för smisk på röven som jag ville ha förra veckan...för jag var så jävla dum.

Mötte Pav,och vi drog t rb...Mötte Parasiten och vi pratade en del om vad jag kände. Fick en stor kram...D var behövligt...Han e ju så jävla snäll...
Sen drog vi till Diamond Dogs..där vi snodde lite av drickspengarna så jag kunde ha råd med mat på hemvägen...Haha...15 spänn...Jajaja...Man måste ha lite kul.
Inget folk därinne alls. Sen drog vi hem. Jag kom hem vid 1.30, och ringde upp mannen där uppe...Snackade i över 1h...samtidigt som jag rastade hunden....Gillar när killar rapar i telefon..Ne,men sant.Då e man sig själv. Sen hem o decka.
Upp 7.30...för mor o sessan vaknade då...Och min röst var nästan helt borta.Körde henne t dagis sen hem o sov.

I tisdags åkte jag bort till skogen, till vännerna.. Grillade kyckling,majs sen avslutade vi med tårta. Mums..
Glodde fotboll o film samtidigt...Sessan kunde inte sova på nästan hela natten. Hon mår inte bra...Fastän hon e glad mm,men barn e inte dumma...de tycker jätte synd om henne. Förstår de.

De tyckte väl att man som förälder inte ska vara egoist, som HAN...utan tänka lite efter. Jaja...Från en mogen 27åring till en omogen 15åring.
Tänker bara på sig själv,och sin egen lycka.

Jaja..ORKA...o snark. Jag har ändå gått vidare. Men ändå inte....Som alla har sagt till mig...Har man haft ett seriöst förhållande i 1år tar d 6månader att komma över det...Har man varit ihop längre tar d ännu längre tid.


Idag kommer AK,vi ska köra en säng till Kortedala,sen stannar vi väl en stund o säger hej..Sen hem o mysa i soffan.

Imorn eller fredag drar jag till Jan och hänger lite.Lördag vet jag inte hur d blir..D e 3 saker som händer och jag vet inte vilket jag ska göra...Bjuden på inflyttningsfest oxå...Inte träffats på 4-5år dock....Men d vore wely nice...

Ne,nu ska jag skynda mig..hon ska ju hämtas snart...
Och varifrån kom regnet??

Och den jävla bläckfisken (i fotbollen) Hmmm...tippat rätt 5ggr nu...Nu tror jag på allt. Ska skaffa mig en egen..

Min tös

Kategori: Allmänt

e så förvirrad...d var inte så kul igår...o idag..herre.....jag lider genom henne o hon genom mig.
Var på arb. förmedlingen i morse...Efter massa frågor o papper kom vi fram till att jag ska bli stylist eller billackerare.SÅ till hösten ska jag få göra ett studiebesölk på billackering. Tatuering fast på bilar.
Gillar jag inte d blir d stylist/inredare....Hehe

Låter kul som fan. Bra pengar me.

Nu blir d hem till Kortedala,sen till skogen o leka med hundar o barn.

Ne..alltså....en kille utan hjärna...d trodde jag ikke.

the end

Kategori: Allmänt

Mött världens största svin...som har ljugit mer än nånsin..o sårat mig enormt...
Som inte kunde varit ärlig...som inte kunde visa respekt...

Jag gick ut...tittade i bilen...där satt en tjej...
Flickvännen...som tydligen var med på hela resan...träffat hela släkten...
Vad e d för respekt?
"jag måste ju visa upp den jag ska flytta ihop med"

Men?? hur tänker man?? Alla frågar den frågan...Hur tänker han?? Han kan inte ha tänkt alls....
Han e bara ett stort svin. Största jag nånsin mött
Och nu e han inte välkommen hem t vare sig min familj eller vänner...Han svek mig, och därav de.
Sambo?? Bara för att han inte klarar av hyran själv...måste han hoppa på första bästa o flytta ihop...efter en så kort tid.
Stackars min tös..Så förvirrad...Och det sårar henne med. "jag har fan inte sårat min dotter" skrev han...
Jasså?? Inte??Är du helt dum i huvudet?? Han kan inte ha tänkt till ordentligt... vad tänker han med?? Aldrig hört talas om nåt sånt här innan....

6 år av lögner.... för han har ljugit mycket,d vet jag...men sista tiden har han bara visat enorm respektlöshet...Jag har iaf kämpat fastän jag har sårat..Jag har visat och bevisat...Han kastade bort allt och trampade sönder mig...
Direkt efter detta fick jag panik hemma...Sessan tröstade mig..Ska en 2åring sitta o trösta sin egen mamma??
Så mor kom hit o så gjorde öven KarL. Helt otroligt...vilket stöd...Så oväntat...Imorgon kommer kanske en polare hit o bor här 1v...
Jag är som ett frågetecken...som alla andra...alla står som ett frågetecken o undrar "Hur fan tänker han??"
Vill han bara såra mig,eller vad händer?? Detta e verkligen inte normalt nånstans....och där sitter han o skrattar...även hon...men hon känner honom inte..ser bara den där glada snälla killen...Hahaha..u´ll se my dear..
Önskar er all lycka i framtiden.

Jag bara undrar...varför han gav mig så mycket hopp??Varför inte vara rakt på sak?? Det var inte länge sen han gav mig hopp...fastän han har tjej...men d var inte alls länge sen...Därav ljög han för mig..o även henne...
För han gav mig alldeles för mycket hopp...Om oss...

Nu behöver jag bara all styrka så jag blir stark igen...Måste bygga upp mig igen...Alla pusselbitar som är utspridda överallt....de måste plockas ihop.
Jag ska inte lipa för ett svin.


Det som gör ont oxå är att hans familj accepterade detta...tillät detta...Min familj skulle fan döda mig om jag gjorde så...Ne,jag kopplar inte... Jag är mer förvirrad över män än innan...
Jag har stöttat en idiot...vars familj jag inte klarar av...de har visat respektlöshet för mig oxå...


Ska inte ödlsa tid på detta...inte värt d...en dag sitter han ensam o ångrar sig...i know.


Jag vet....

Tack alla mina vänner.....Ni är bäst!Ge mig bara en kram....även om ni ser mig glad o skrattar,ge mig bara en ordentlig kram,så vet jag att ni finns där....d e allt jag begär...vilka ni än är....

Och Chrille....Löv u..hehe


................The Show Must Go on.................

Om folk

Kategori: Allmänt

inte gillar mig,som jag trott länge...och jag frågar VARFÖR??
varför inte säga som d e???
istället för att säga att så e d inte??

Vill veta vad jag gör för fel så man kan bättra sig.....
folk e så falska så jag vill fly från staden just nu...
Bryter ihop snart..

Hade en underbar dröm.....så synd att mina drömmar ger mig hopp hela tiden..

och nu kommer tårarna...jag bryter ihop...Är så jävla ledsen så d finns inte..
En person har svikit mig rejält..eller 2

så var d över

Kategori: Allmänt

partajveckorna är nu över...2 väldigt händelserika veckor. Hänt hur mycket som helst..Träffat massor med folk,knappt varit hemma.

Igår åt jag en kycklingpaj sen kom min kompis och jag gjorde drinkar,sen drog vi till bröderna o drack öl. Sen stan och jag träffade xets gamla polare...Jag var skitglad..så länge sen...Jag fick reda på en del,varav en sak jag inte ville höra...Men en del står på min sida gällandes en del...D kändes skönt att höra.
Men vi skulle ses igen tyckte ena jag pratade med idag. Hoppas på d...gillar de som fan...de var jävligt glada av att se mig iaf..alla sken upp...eller så berodde d på min outfit...hehe...den var kanske lite vågad...Äh...får passa på medans jag har kroppen för d..

Jag kallades sexig hela tiden av min kompis och folk stötte på mig hit o dit..även folk som har brudar...Varför vill killar vara otrogna??? Känns som att alla kan lätt bli d...jag har sett andra sidor av killar sista tiden..
Knappt träffat nån som inte kunde vara trogen...

Illern totaldissade mig..jag försökte...men men...jag fattar inte vad jag gjort för fel..fattar inget alls.

Sen mötte jag ett gammalt gammalt ex..,han ,hans polare o jag åkte hem..efterfestade lite..lyssnade på musik sen deckade. Vaknade sent på morgonen och hittade en toapappersbit med en ros på.Gulligt:)

Idag har jag bara sovit..pratat med chrille och sovit mera..På kvällen har jag varit ledsen...för en bra vän ska flytta...jag hatar stora förändringar...allt kommer att bli tråkigt..Vill inte att han ska flytta.

Ska nog ner till pappa om 1,5v...komma bort. Vara..
Sen på lördag ska jag ut med en av xets jätte gamla polare...inte setts på 4år...ska bli spännande.

Lite rädd att träffa min dotter imorgon..Tror inte hon kommer att känna igen mig..jag e skiträdd...Småbarn lever ju mycket i nuet...rädd att hon har fått träffa xets nya...isf har han sjunkit lägre än lågt. Det är bara så respektlöst.Man gör inte så..speciellt inte mot Sessan och mig...när man vet jag sitter o hoppas på en framtid. Det säger alla....VI kom tidigt överens om detta oxå.Vi höll med lika mycket. Jag skulle aldrig göra så...skulle hon fått träffa min kille skulle jag haft enorm ångest speciellt när jag vet att den andra sitter o hoppas....

Ne,jag hoppas inte d e så...verkligen inte...

Om 2v kommer kanske en hit o hälsar på mig...Tror inte han kommer..men d vore nice:)

....

Kategori: Allmänt

däckade visst i solen...inte bra...sov gott i 3h dock
Nu ska jag ta ett bad sen besök..
fan nervös för ikväll...hmmmmm...but why?? who knows

MIdsommar

Kategori: Allmänt

Hittade lite bilder på vår midsommar...jag e med på alla bilder..herre vilken sjuk midsommar..

Bastun var nice...sen hoppa i sjön 6ggr var ännu mer nice..


 Jag som "penelopee cruuuze"som han jämt sa..Hahahah


Jävla Martin....men han stoppades 5cm från vattnet...och hur ser mitt hår ut??hahah

Fick ett mms

Kategori: Allmänt

Fick ett mms av exet,på min dotter som åkte karusell i Ludvika igår..kunde inte hålla tårarna borta...saknar ju så..
Hon har blivit stor...Ja,han man inte sett sin tös på 2v så gör 2v MYCKET!
Kommer deffinitivt att lipa på måndag...för 3 saker..Sessan,hunden o exet..Blir kanonjobbigt..

Nu har man sovit ut...ser ut som en sliten varg...Ska bli skönt med 2 nyktra veckor...Låta halsen vila..kanske dra t havet en del med barnen...Nån som vill haka på?

Jag vill bara ligga och kramas hela dagar...behöver verkligen d...give me love...hehe...fast inte med vem som helst!

Och bilen är klar...hehe..PUSSY WAGON


Nu ska jag vakna upp och dra till coop...behöver tamponger (som jag använt 3ggr i mitt liv) haha...
sen ska man kanske köpa köttpålägg?? hehe...
och grönsaker.

Sugen på Jordgubbar,vattenmelon o biggaråer...MUMS...

hurt

Kategori: Allmänt

i hurt u
but u hurt me so much more
u want control over me
u still think of me
sometimes..

i know..
4 days and i will see you
don´t want to...
at all..
i just get hurt

all though i have moved on
i still have not forgot
us
and not given up us..

fussboll

Kategori: Allmänt

Blev inget med Karl.jag sov ist..orkade inte vara social..o inte mått så bra..så jag har sovit..o glott film..o nu ska jag glo klart fotbollen...
Ge mig kyckling...hehe

ska stänga av nallen me..den pratar hela tiden...ork..snark..

inatt

Kategori: Allmänt

åt jag kyckling..fan vad gött d var...

Snart kommer karL hit o tjöta lite,sen ska jag sova... gick t sängs vid 8 imorse...o sov INGET som vanligt.
Imorgon ska jag till Linné med Mir...vely nice..sen blir d stan..Måste ta ett snack med Illern...vi måste prata...eller iaf jag..om han nu kommer dit..tror inte d...han e knepig..mer än andra..

njuter

Kategori: Allmänt

av mitt liv..hade d kul igår..som vanligt...jag bara njuter av singellivet för jag e nog inte singel länge till känner jag på mig...Hur d än blir...därför njuter jag fullt ut o har kul.

Då e d kört

Kategori: Allmänt

Inatt köpte jag mig en cheeseburgare o när jag kom hem åt jag 2 mackor med massa leverpastej på!

Träningsvärk i hals o mage...ajaj