MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Livet e

Kategori: Allmänt

för kort för at vara arg på folk. Man ska kolla vad som väger mest.Ens dåliga eller bra sidor. E det de bra sidorna ska man försöka gå vidare o vara vänner. Många som försvunnit hör av sig....känns skönt. Jag tar inte första steget.Fast jag vill. Men d gör ont att en del inte vill.För jag tänker på många jag saknar.
Mina bästa vänner har minskat en del,men de jag haft länge finns kvar.Sen har en del som försvunnit kommit tillbaka. Och d e jag glad för.
fick ett fint sms av en tjej jag känt i några månader..att jag e fin.Naw. Borde ta åt mig.men mitt självförtroende har grävt ner sig sista tiden så d har varit svårt att ta åt mig o vara glad.
Träffade Jerry idag me.Sessan blev jätte glad.Lääääänge sen de sågs...i somras

Builder Bob

Kategori: Allmänt

Ja,jag har lekt byggare Bob i några veckor. Igår blev allt klart.
har byggt ihop en våningssäng,själv. byggt hyllor själv o ett eget hemma gjort stort vardagsrumsbord.SJÄLV. Jag e duktig. Gjort om hela mitt hem. E så fint så.. Blivit hemmafru för mig själv. Och även för den jag umgås med.
2 kärlekar har återkommit i mitt liv....kul.
Knappt festat,bara varit. hemma mestadels. byggt o grejat till 5 på natten varje natt.
Inatt bakade jag bröd o idag var vi på avenyn där jag bjöd bästa vännen på lyxfrukost sen universeum. De drog hem 2,vi kom hem nyss.haha....hajar e ju kul.
Nu ska jag packa o dra till landet tänkte jag. Till landvetter.
Iskallt ute...
Massa sms idag o igår.Trevligt. Jag som känner mig off o bortglömd. Dissad o ogillad. Varit inblandad i 2 jobbiga saker,men men...
mycket som hänt fast ändå inte. Var utanför min krog förra veckan. Mötte massa jag kände.Var kul. firade JUL med en av de äldsta vännerna. Han o jag. Hade jätte kul.
sen var jag bara hemma alone under jul.som vanligt
-3618

Zombie/jul/08 vs 031

Kategori: Allmänt

Hallo
Jag har inte orkat med nåt d sista..innte sovit,knappt varit social...Orkar ijnte med många...Bra test att sluta använda fejjan oi nallen några evckor.Då märker man vilka som bryr sig.Och ja..d e inte många,för livet kretsar ju mest runt facebook.
Idag e jag sjuk.Übersjuk,feber o helt väck.Ska på möte imorn.Vill inte...för jag e dålig som fan.
Sen e d skola.Hade en bra onsdag med gruppövningar o överlevnad. Vi var bara 5 o jag e alltid ensam tös.Kände mig riktigt smart på lektionen för första gången sen.....lääänge.
Tisdags var d lucia,sov 1h den natten...sen julbord,där min käre styvfar försökte prata göteborgska ganska länge o mycket.AVSLAG..o han e ju den som inte bryr sig om nåt..sitter på en lyxrestaurang med fint folk när han säger" Fan vad d skulle vara skönt att fisa nu"...o han pratar alltid högt...Fick vi blickar på oss eller fick vi..men han e sån...
Mycket som hänt d sista men ingen ork att skriva.Hemma ser d ut som en bomb har anlänt. Håller på att göra om hela lägenheten.Sälja av allt.Typ.
Julen blir jag ensam hemma...som vanligt.Får väl möblera o borra eller nåt.
Fan vad trött jag e....sett ut som en zombie sista veckan.Seriöst.Inte känt igen mig i spegeln ens.
Men idag har jag sovit...först 5h sen 2 till..herre vad underbart d var.HERRE..
Ne,ska ställa mig o diska sen sova...hejhopp eller nåt!!

...exist...

Kategori: Allmänt

Ja,jag finns....,Men gått under jorden då det har skett en del saker som gjort att jag har tappat allt vad socialitet heter.Har varken svarat på sms som samtal.
Känt mig sviken, och inte av en kille.
Men jag har ändå fått sms,folk saknar mig,vilket har betytt otroligt mycket. Utan det...oj...vette fan.
Jag är anti facebook,halva avenyn.Så jag chillar hemma med tvn.
Jag har gått under min jord.
Till er som bryr sig,även folk som varit lite ovänn med mig som undrat var jag e..TaCK!!
Livet e för kort för att sura på andra,och finns man i nåns tankar,då ska man höra av sig...jag är mest ledsen ....för att jag blev så sviken...blivit nästan ihjältrampad. Av en otroligt patetisk sak,som jag eller nån annan ens kan förklara. Jo,en kanske två,men den ena har gjort detta som ett sorts fjäskeri och talat illa om mig för att passa in. Har tappat massa förtroende för människor. Folk man litat på,på ett sätt....men så är det. Jag finns...än så länge..i min stilla vrå.
Börjat skola oxå och inom 2 månader jobbar jag eller pluggar.Om jag orkar.Är så nere nu att jag vill bara sova 24h. Känns jobbigt,men jag går till skolan iaf.