MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

BLOGG

Kategori: Allmänt

Läste just din blogg (du vet vem du e)...förlåt,men jag e ingen bloggmänniska...alltså läser inte andras...Förlåt,jag visste inte...Fan...Vad alla gör slut..Det e inte bara du,de är så många andra..Men men...om en vecka ska jag få dig på andra tankar..Jag,Daniel o du...Blir KUL
o Jag beklagar..men ibland finns det ett hopp...eller skutt eller nåt:)
Idag har vi varit ute o fixat pool nr2...Låg ute från 11-17..jag somnade flera gånger,bränt sönder mig...barnen lekte. Efter 5h var lilla poolen 25C varmt..jag e en badkruka,tog mig kanske 5min att doppa arslet...sen fick d vara bra...Ungarna lekte i poolen sen start-15c ca..
Betalade mina räkningar...670kr o 11öre kvar....JIPPIE
o jagska ut på lördag o dra t Vrås nästa vecka...Ok..Bensin på kredit o 5 pakk nudlar.
Nu önskar jag mig en sambo så man kan dela på räkningarna o rika föräldrar....En viss person är skyldig mig snart 2000..vet inte hur jag ska göra....jag skulle haft full ångest om jag var skyldig nån massa pengar...efter 1-2 gågns tillsägelse skulle jag mått dåligt av att man skämms,d där samvetet...då betalar man tillbaka...d e så sorgligt.Jag har fan barn för helvete att ta hand om och handla till.
Börjar få ont i axlarna...jag har bränt sönder mig...men jag klagar inte...får passa på att njuta av solen för den varar nog inte länge..

VÄSTERÅS

Kategori: Allmänt

Shit...jag ska på POWER MEET nästa vecka (ja,inte bara)....herre vad jag e glad...herre....JIHA.....tack tack underbara du:)
ROCK ´N ROLL
Känner ju en del som ska vara där uppe,men att man träffar på de e ju mininalt...o jag klarar mig nog mycket bra:) ska inte upp för att träffa de direkt
Men shit....vad glad jag blev...åker nog onsdag hem lördag..Orkar du med mig??hehe
Haft en trevlig o rolig natt...Chattat med 4 pers samtidigt...ONT I FINGRAR...dragit massa skämt,skrattat i soffan...Så lite d krävs för att få mig glad...Några fisar,ett rap sen e lilla jag glad...
Undrar bara när skatten ska betalas tillbaka...jag e ju en av de stackarna som ska betala tillbaka:(
avslutar dagen med: "Jag e en gummibjörn,jag e en gummibjörnn,jag e en....."

Orkeslös

Kategori: Allmänt

Haft en underbar dag,var på gården jag o 7 pers...grillat,lekt o solat.Bränt mig galant..Även haft barnvakt en stund medans jag åkte till landet snabbt.
Nu ikväll e jag helt slut...Solen tröttar ut en...
Gjorde nyss mormors fattiga riddare med thé...D e nåt jag alltid kommer att ha med mig..När jag äter o dricker denna kombo blir jag lugn...flyr tillbaka till barndomen lite...
Lite jobbigt,när i princip alla man känner har nån mor eller farförälder kvar.Jag förlorade mina som liten..11år.Och de uppfostrade ju mig kan man säga.Mor o farmor...
Klart mor o far var med,men jag spenderade enorma tider hos släkten...Var mer hos de än mor o far. Vilket jag så klart saknar.Jag hade det bra där. Där mådde jag bra.
Ligger här och tänker...På allt och inget.Massa tankar...
Att jag e MAMMA...d går inte riktigt in..fortfarande...märkligt nog.Mycket märkligt.Kan nog bero på att jag inte lever ett vanligt svensson liv. vet inte. Jag är dock så stolt,och kan titta på skitungen i timmar..Bara titta...Tiden kanske går för fort.Jag hinner inte me?
Husvagnen hämtas nästa vecka. Herre..blir sorgligt,samtidigt vill jag bara bli av med den och alla dess minnen.  En ny ska inskaffas så fort jag hittat en.
På lördag e jag bjuden på fest,men jag skiter i d...vågar kanske inte..vet inte..Tror att alla snackar skit o tycker att jag e dum.Jag råkade skriva en sak till nån jag knappt känner.Rädd för skitsnack..att folk ska skratta åt mig.Jag vet inte..Folk som mest hänger på krogen har ju mest krogfolk att prata om. Och det är så mycket som kan bli fel. Tror att en illerfan ska dit oxå,så jag håller mig till stan.Klarar mig bra,det är några som vill träffa mig iaf. Släpp Iller idioten säger alla...Mjo...vil ju det..Han skulle bry sig 0.0000 om jag hånglade med nån framför honom. det vet jag..så som han är mot mig..Skitzofren..På hans villkor...Jag vet,jag vet!JAG VET! Sårar ju bara mig själv...JAG VET!
Känner mig som en liten ärta igen,som vill gömma mig,långt härifrån. Ska jag göra oxå. Imorn ska vi göra om dagens solande o grill. Torsdag-fredag drar vi till Huset och bara är. Vi ska ner till sjön och kanske bada,fiska...vet inte. Sen är det lördag ja. DÅ ska ju mor ha tösen. De har inte setts på LÄÄNGEEE..ska bli kul för de alla.
Även funderat mycket på folk...mår folk dåligt vill de prata,man ska ta hand om-för de vet att jag finns där. Men mår de bra så skiter de i en...Det finns folk som är "bättre" än en...så de umgås med andra ist...ja,jag vet inte..
Vet inte nåt..Vissa är bara deprimerade som inte vill vara med NÅN...det förstår jag,där blir jag inte ledsen. Det är så mycket på alla andras villkor hela tiden..
Usch ja,jag vet inte vad jag ska säga mer. Är lite deppig bara. Så enormt mycket tankar. Jag som bara vill älska och bli älskad. Har nog för mycket kärlek inom mig (ja,d kanske lät lite gay)...Men jag har det.
Känns som att jag inte har ett liv,fast jag vet att många skulle döda för att ha mitt..
Märkligt d där

Big 4/Husvagn

Kategori: Allmänt

Big 4 sket sig...Jag fick ju en biljett,trodde jag...Men så får jag reda på att hon inte hämtade ut de,hon glömde bort de...SUCK..så nu e de borta...Tack tack....
Husvagnen är nog såld..Redan på torsdag:(

Big Love

Kategori: Allmänt

Underbar vecka,som vanligt..Eller kanske ännu bättre??
Fick tillbaka vännen Lassie som jag har tappat bort:(:) Tog mig bara 2h att gå fram o säga hej. Jag var rädd o feg,eller nåt.
Kände mycket för att kidnappa honom och dra på kryssning...haha..Sant..saknar ju tiden vi hade...Men han har fått massa nya vänner nu,så d blir nog aldrig som förr.
Sov över hos Hästen i tisdags....satt o pratade o glodde tv. Nackspärr dagen efter...soffan var så där bekväm. Och där låg han i sin HÄSTENS säng...:)
Slog vad med en gammal killkompis i fredags...Om han inte har tjej inom 1 månad bjuder han mig på en dejt...Ganska rolig vadslagning....so why not?!hur ofta e man bjuden på en dejt?? Noll
Midsommar firades i Landvetter.Jag var jävligt bakfull...men jag klarade d:) Fick underbar mat. Hade d trevligt med bästisarna:) Sen var det bara att åka hem,bada o dra ut.
Skulle ju på cruzing...Men han hörde inte av sig förrän dagen innan "Ta din bil hit,jag betalar soppa,bara du kommer" haha...mjo...men då hade jag andra planer redan.
Ute igår med...herre...men kul hade jag...gjort bort mig lite för mycket bara..för en viss Iller...hahaha....jag e rolig jag..
Bad dock lite om ursäkt..men aldrig får man ett svar tillbaka...jag e van...Knepig kille...säger ju alla..JAG VET.
Mötte min f.d. stora kärlek i fredags...Jobbigt...med flickvän...Men vi kramades o pratades.Kul att se honom...Har känt på mig ett tag att han skulle dyka upp..Frågan var bara när...han e nykterist,mestadels.
Idag sov man NOLL....Noll,noll noll...Legat och tänkt...Sen mötte jag upp Jerry...åkte runt o handlade lite mat,bla ca 10kg vattenmeloner:) 16:05 stog vi utanför dagis...
Såg på tösen..Hon frös till,smilade och sprang med ilfart t mig och gav mig en enorm kram.. Var nära att gråta...Och herre vad hon tjatar...tog henne 30min att äta upp 2dl soppa...Hon pratade ju oavbrutet..LIK SIN MAMMA...
Var ute på gården och lekte,och imorn tar vi fram poolen,grillen och så blir d en gårdsfest med sol,bad o mat från tidig morgon till sen kväll...Vi blir några stycken:)
Och till sist:

Det var två bagare och en smet...

wiha

Kategori: Allmänt

bara legat...haha...sket sig med Ray...drar till killkompisen i Majorna o umgås ist:)
o var fan parkerar man gratis i majorna?dagens dilemma...

Movie

Kategori: Allmänt

Fan vad jag bara vill kolla film,mysa,vara.Glo. Inte dricka. Finnas,njuta.
Ikväll blir d nog ev film,hos nån av grabbara..men utan myspys så klart

Who do you think

Kategori: Allmänt

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

Trevligt trevligt

Kategori: Allmänt

Sov hela dagen igpr..herre...vaknade 18..SHIT..behövde nog detta.Knappt sovit på 1v.
20 drog jag till Kungsparken där en massa folk väntade på mig...satt o drack öl o pratade:) Very nice
Sen blev d rb....ovanligt.
Och sen blev d hem med ett litet djur. Kände en brud som skulle ta taxi hem till Backaplan så vi fick hänga på.Klockan var 2.30,så vagnen kunde vi glömma.
Och jag älskar att bli upphånglad av det där lilla djuret.MUMS...hehe...Mera tack
Idag blir d lugnt..ont i hela kroppen,bakis. Ska hem till Ray eller Hästen..inte bestämt än.Båda vill se mig iaf..Trevligt

Android/Nokia- Symbian

Kategori: Allmänt

Nu har jag tröttnat på min android.
Orsak: Man får ladda den flera ggr/dag
Den e slö (ja,min lg´s processor e slöare än en snigel)
Dålig gps
Jag saknar min Nokia...
eller ja,vill ha c7an
Saknar gps systemet. Nokias var bäst. Bättre än bäst.
Trött på denna vardagliga laddning
Mina nokia höll iaf flera dagar..inte en halv
Sen det bästa: ALARM
Nokia telefoner kan vara avstängda...Ändå går larmet på.
Ne,bort med android. Samma appar finns ju till Symbian ändå...

Word

Kategori: Allmänt

Words are like pictures
They will never dissapear.
They can hurt
They can make you happy
They always mean a lot
In a good or a bad way

Om du....

Kategori: Allmänt

Om du pratar skit bakom min rygg vet jag att jag är steget före dig.
I annat fall hade du pratat ansikte mot ansikte.
Om du säger ...dåliga saker om mig, betyder det bara att du är sämre än jag,
annars hade du hållt käft och varit nöjd med dig själv.
Om du är svartsjuk på mig, då har jag något som du skulle vilja ha.
Oavsett vilket så fortsätt med skiten du sysslar med, det gagnar mig!!

16år

Kategori: Allmänt

Igår efter att tösen sovit lunch,åkte vi in till Ystad och tog stadståget till skogen. Det kostade 20kr/pers och gratis under 16. Värden trodde jag var under 16...HAHHAHHHAHAHHAAAH
herre.....väldigt kul. Sen åkte vi tåget i skogen och åkte förbi stranden där wallander filmerna spelats in. Tången luktade kräk och i 5min kunde vi knappt andas.
Sen matade i ankor och sen hem o var..... Jag bastade som vanligt på kvällen sen satt jag och chattade och kollade web tv till 2.30.
För någon dag sedan blev jag ev. bjuden till midsommarcruzingen....HOPPAS det finns plats för mig. Vi ska sova över i bilen:)
Hoppas d blir av. Imorn är det lördag och det är många som vill träffa mig...Naaaw...varit borta i 3 dagar och redan..:)
Fint,fint.
Nu ligger jag i soffan,inbäddad i en skön filt...Pappa kollar film,jag surfar.Om 1h drar vi till Simrishamn o glor runt och även Löderups strandbad.
Nej,vi ska ej bada..16c i vattnet...
Får kolla vidare på bröllopskläder...ska ju på bröllopsfest snart..Herre...jag..i kavaj...hahha

Be proud

Kategori: Allmänt

Under min tid som kvinna,ser jag folk omkring mig som blir övertalade att gilla/ogilla något de gillade/ogillade från början. Omedvetet. Man orkar inte bråka,man hjärntvättas och till slut gillar man /ogillar man det som ens partner eller vän gillar/ogillar. Folk vågar inte vara starka individer och tycka från sitt eget. Har man tyckt en sak för inte så länge sen,så borde man tycka samma idag....Därav min fina lilla mening:

Be proud of who YOU like,not who your partner DOESN´T Like!! Stay up for your self! You are one mind, don´t be fooled by an other!
Det må vara lättare att hålla med andra,tycka som andra,men det visar bara att man inte vågar stå på sina egna ben,man vågar inte vara en självständig individ.
Ge och ta kritik
Orka med omedveten övertalning till det negativa. Skaffa och ha egen uppfattning,istället för att lyssna till dig en!!

Skaunää

Kategori: Allmänt

Ja,då var man framme i Skåneland...Längtar redan hem fast ändå inte.
Varför:Jo,från motorväg, 10000tals folk o ljud till lugnet,ett stort hus o inget folk,på bara några timmar.
Och inte ens har man fått träffa far.Ne,han jobbade kväll.
Men imorn,så tog han ledigt och alla vi 5 ska till Ystad och mingla runt. Mina gamla hemtrakter. Får alltid en märklig känsla när jag är där. Det var där jag blev kär för första gången i mitt liv. Det var där jag fick min första mens. Det var där....
mycket hände.
Ja,herre...dagens tur. Jag tog det lugnt. Blöjfritt och lugnt. Men rastplats toaletterna var för ofräscha för min tös,så hon fick hålla sig. Hon klarade det.
Jag åkte utan gps, hamnade på de där små vägarna,förbi de så byarna,förbi de små stugorna i ingenstans.
Vi åkte 12.45,o räknade med att komma fram iaf 4...Haha....17.30..
Hur och varför? Jo,jag tror jag körde runt hela skåne:)
Hade ju ingen gps utan chansade mig fram. Ville inte åka genom storstäderna,så jag tog de allra minsta. Haha..Åkte nog förbi några byar flera gånger:) Men men....Kul var det. Hemvägen blir nog annorlunda:)
Ikväll har jag inte gjort mycket. Pratat med pappas fru,surfat och sen bastat....54C i en infrabastu..Man svettas kan jag lova..Man svettas IHJÄL...
Och nu ska jag nog sova,för imorn får jag träffa PAPIIII:) Ses ju bara 1g/år

Tvärslut

Kategori: Allmänt

Sov noll inatt...satt uppe till 3.30,sen kunde jag inte sova. Väldigt jobbigt...
Idag var jag hemma och tog det lugnt. Kändes behövligt. På e.m. drog jag o Myran och solade...får man ingen sol uppifrån får man fixa det genom en väggkontakt.
Sen åkte vi till Landet. Hämtade saken jag glömde och hälsade på mor.
Snart dax för ett litet sömnpiller. Vi åker långt imorn och jag måste vara pigg och utvilad. Annars åker jag ingenstans.
Och självklart fick man en gratis festivalbiljett idag. Till WCR. Att folk inte kan höra av sig tidigare?! Blev även bjuden på en stor fest som är imorn...och det sas oxå ganska sent,till alla.
Yeye
Ska diskutera vidare här lite sen nanadax.
Natti natt

Blää

Kategori: Allmänt

kan inte sova...tänker för mycket...kan bero på att jag inte har tid till att just tänka.
Tänker på killen man har varit dökär i länge som slänger ur sig en dum mening som fick mig skitbesviken eller nåt...
Tänker på killen som är kär i mig som inte vill släppa taget om mig fastän han borde...eller kanske inte? Jag vet inte...Så svårt... Tänker på min gamla dejt jag träffade igår,som jag förklarde ett och annat för. Jag har sårat utan dess like. Jag förklarade,vi pratade,vi kramades.Jag blev förlåten. Usch...
Där kan man snacka om en bra o mogen man. SOm faktiskt ville veta varför jag gjorde som jag gjorde.Som inte dömde mig utan lyssnade. Och honom släppte jag...Man gör sina dumma misstag.
Imorn drar vill till Skåneland och slappar:) Ska bli nice:) Hoppas på sol,men d kan jag nog glömma

Suck

Kategori: Allmänt

Irriterad...igen...för att vissa klagar...sluta läs min blogg. Jag pratar aldrig om dig..har aldrig ens nämt ditt namn..Faktiskt...fick nyligen veta vad du heter..så ne..jag nämner aldrig dig,känner dig inte.Tävla om föräldrarskap?? Hmm....vet inte var jag skriver om vem som älskar min dotter mest?? När vi båda gör d lika mycket. inte sett det nånstans...Om du spenderade en dag med mig skulle du se nåt helt annat....DÖM inte förrän du vet vem jag är!
Så fuck off..Varje dag säger jag till min dotter hur mycket båda mamma o pappa älskar henne. Och klart man smälter när ens barn saknar en....
Och du....en dag kanske du sitter i min sits...då kommer en helt ny värld att öppna sig...Lovar dig! Då skulle du förstå...men innan dess...lägg dig inte i.
Döm inte,förrän du vet nåt! Jag dömer inte nån,bryr mig inte mycket om er kan jag säga.Låt mig vara.Och sluta läsa min blogg!
One day,it all comes back to you

If I had a heart

Kategori: Allmänt

This will never end cause I want more
More, give me more, give me more
This will never end cause I want more
More, give me more, give me more
Fever Ray Lyrics on http://www.lyrics-celebrities.anekatips.com/

If I had a heart I could love you
if I had a voice I would sing
After the night when I wake up
I'll see what tomorrow brings

Aaaaaah aaaaaah
aaaaaahhh ... If I had a voice I would sing

Dangling feet from window frame
will I ever ever reach the floor?
More, give me more, give me more
Crushed and filled with all I found
underneath and inside just to come around
More, give me more, give me more

Aaaaaah aaaaaah
aaaaaahhh ... If I had a voice I would sing
Fever Ray

Sommar

Kategori: Allmänt

Det är sommar...eller snart i mitten av sommaren. Och var är värmen?? var är solen? badandet? Bara undrar..Det är inte som det var förr...Inte alls. Som när man var liten. Sol varje dag,man fick bada ofta,åka båt mm...nu är det regn och dystert.

Feel alive yet dead

Kategori: Allmänt

Fredag hade jag en gammal vän o AK här...inte skrattat så mycket sen...hmm...vet inte när...Ont i magen hela natten o dagen efter. Vi drog till stan och hade kul. Lördag var jag som mest segast.Åkte till Majorna o plockade upp min käre vän o drog till Landvetter och firade min andra bästis son som fyllde 2. Den enda som fattades var min tös. De blev bjudna,men ne...han vägrade..Det var ju hennes bästa vänner där...usch...man fick höra en del av d där.Ja,jag mådde dåligt och tyckte synd. Först fick man ett ja,och dagen efter ett nej.Alltid är det barnen som ska drabbas....visst är det så.
På kvällen kom Niklas över. Pratade ganska länge,sen drog vi t stan. Hade skitkul. Lärt känna en del folk,som skällde ut en annan jag stör mig på. Alla dessa jävla blickar,all prat om mig för andra. Så han fick sig en tillsägelse.Om det nu hjälper...Men jag gillar inte när folk blänger på en,pekar på en utav ingen anledning alls...Och när man frågar vad problemet är så kan man aldrig få svar. Det är störande.
Ja,d har varit full hus här...knappt varit ensam nåt. Haft väldigt roligt förutom i söndags då det var mycket som hände till slut...usch...3 killar, 3 olika problem.Men men...Men innan jag drog till stan blev jag bjuden till en pub av en jätte gammal bekant...som då berättade att min tös har blivit storasyster..Hmm...alltid får man höra saker i omväga ist för direkt till mig. Jobbigt o tragiskt...
Men vi skrattade så jag grät.Sen iväg till stan o mötte upp en annan kompis. Hade kul,o sen sket sig det mesta.
Idag fick jag min tös...som vägrade lämna sin pappa...sen frågade jag henne varför hon inte vågade gå fram till mig. "Jag saknade mamma"..Jag,tösen o Myran drog till Ikea,där jag försökte lämna in henne på barnpassningsavdelningen. Gick IKKE...VILL VARA MED MAMMA....så hon fick vara med oss...vi åt mat o minglade runt.Sen iväg t landet där jag skulle hämta ett brev. Som klart glömdes bort. Så imorn blir d en tripp dit IGEN..hur man nu kan glömma bort en sak man åkte dit för har jag inte en aning.
Sen stress hem,för hennes man stressade oss...Magsår hela dagen. Mått konstigt o känt mig tom..Hmmm...
Blev även bjuden på The Big Four....:) min gamla boss frågade om jag ville me. Jätte snällt av henne att fråga...Att hon fortfarande gillar o vill hänga. Länge sen jag jobbade där nu. Uppskattas...uppskattas som fan.
Fascinerad över att jag har så många bra vänner,att de klarar av mig...De tycker jag är rolig...Blir de sura förlåter vi och går vidare. Det är bra vänner det. De som kan förlåta och gå vidare. För mestadels handlar det om små saker.
Ska lyssna en gång till på Sisters,sen nana.
Go natt folk..

....................

Kategori: Allmänt

Varit seg idag,men mest igår...Vi kollade film..Bla Scream 4..herre vad jag skrattade..
idag har jag gjort massa ärenden...o nu har jag rullat tummarna i 1h...så d blir t att träffa en bekant o ta en öl:) tjöta lite
Avis på en gammal vän som drar till Kreta med sin familj imorn..5000kr för 4 pers...på 4xxxx hotell...lyx
En annan e på srf o blivit ormbiten..hahah...akuten för hans del ja...

Sege dan

Kategori: Allmänt

Varit seg idag,men mest igår...Vi kollade film..Bla Scream 4..herre vad jag skrattade..
idag har jag gjort massa ärenden...o nu har jag rullat tummarna i 1h...så d blir t att träffa en bekant o ta en öl:) tjöta lite
Avis på en gammal vän som drar till Kreta med sin familj imorn..5000kr för 4 pers...på 4xxxx hotell...lyx
En annan e på srf o blivit ormbiten..hahah...akuten för hans del ja...

SOL

Kategori: Allmänt

Bränt mig på landet..somnade visst i solen...2ggr...jag e brun:)
Haft en underbar vecka denna veckan....träffade en gammal vän igår...vely nice....
Pratat med illern..vely nice...haha..varför kan jag inte släppa den människan för??
Ikväll blir d filmkväll med Björnen...skräck på hög nivå...
Imorn blir d öl med en bekant,fredag vet jag inte mycket om än,lördag ska jag träffa några på stan,och även kalas på dagen. Full rulle som vanligt.
Sonisphere hoppas jag fortfarande på....får besked imorn:) Håll tummarna...
Nästa vecka drar jag bort....ner till skåneland. Till fadern min. Vely nice:)
Ne,nu ska jag ta ett bad och invänta besöket...
Och jag e egentligen död....tom innuti...trött...
Borde äta...men har inget hemma....nudlar...jiha
男人是猪。我是最好的

Landet,flygplan o mat

Kategori: Allmänt

Varit på landet ett tag nu...kopplat av...Igår var vi på Allum  o passade på att fixa boxer kort t husvagnen:) 89kr/månad...helt ok:) Slipper jag bara ettan o tvåan.
Idag var jag o bäste vännerna på Berså o åt...sen iväg till Aeroseum. Herre vad kul vi hade....barnen gnällde som fan i stan,men när de fick se planen försvann allt gnäll.Jag o Jan lekte hinderbana mm,som de har där inne. Alla som jobbade där var övertrevliga..Idag e jag lycklig som fan....Imorn blir d stora festen på andra långgatan...