MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Slapp

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara slappat...somnade vid 6 imorse..tankar o tankar..sen har jag bara glott tv o gottat mig med goda saker.
Veckan e nästan fullbokad...Ska möta exet en stund imorn...sen hem t Daniel på torsdag...han ska ev fixa min bil. Sen e d fredag..då kanske d blir filmkväll...sen lördag e d ju fest.
Nästan så jag redan längtar efter nästa vecka...eller ja,klart jag längtar,får ju hem tösen då,men generellt..Jag har blivit för slapp d sista...
Kollat mord ,mord o mord,o nu LA Ink...o jag vill gadda mig nu nu nu...2v kvar...
vill göra en cover up me...fan ska jag göra där??

Let go

Kategori: Allmänt

Burn the flame you´re holding
in your hand
Fly away from feellings
or love me once again
My heart is painted gray
soon will fade away
Soon i will be souless
no blood in my vains
Fly away from me
If you love me,truly,deep
I can´t give you what you need
If you love me
Let me go
But how...
I wish i knew
Or should I return to life
and fall in love again?
But if you love me
Let me go
Let me breath in my soul
Let me be for just a while
Let me rest inside your heart
Let us never be a part

2 kroppar i en kropp

Kategori: Allmänt

Stör mig sååå mycket på par...Par som inte kan leva ett liv som de gjorde som singla...Dvs ta en fika med kompisarna,ta en öl...Ne,de vill bara vara hemma hela tiden...Man finns bara när paret bråkat eller om den ena e bortrest.Tragiskt...Falskt. DÄrför vill jag ge credit t alla de som faktiskt tar hand om sina vänner som de alltid gjort,o visar sin uppskattning mm....jag har hittat en del såna. Man måste ju ha ett eget liv oxå

Kändis

Kategori: Allmänt

Känner mig ofta som en kändis ute...o jag vet att allt bara e en "dröm"...overkligt,,,umgås med 3 olika gäng..oberoendes av varandra...o ja...massa fina ord...sen kommer man ändå hem...o e själv...fast jag har inte varit d på ett tag förutom idag iofs...men generellt.
På lördag e d bröllopsfest....o vem ska jag ta med mig??hmm..får ju ta med mig iaf en person...vill ju ta min bästa vän,,en vette fan om hon kan...Bruden e ju bara hemma hela tiden...tragiskt.
Fått även reda på att en nära vän e gravid...o jag vet inte om jag e så glad..faktiskt...men d beror på en massa saker.
Mått skit hela helgen..varit orolig för min dotter...Ringt de hela dagen o inte fått tag i de...Fick tag på de igår...ÄNTLIGEN.Ringt de hela dagen t 3 på natten...vilket var fel som allt annat...Jag skiter i d,jag var orolig. De skulle gjort exakt samma. Men men...jag ska väl skita i mitt barn o inte bry mig...ska bli en känslokall morsa..Hmmm
Nu sitter jag hemma...äter tzaziki,gottar mig..
Nästa vecka e d födelsedagsfest/inflyttningsfest.Massa folk...Gäng nr1..trivs med de som fan. Sen e d ju ungern snart...

Perfekt

Kategori: Allmänt

"Du e perfekt på alla sätt" fick jag nyss i mobilen efter att jag skrev "e du så kär i mig?"
Herre...vad svarar man på d?? skrev bara "önskar jag kunde känna samma,men jag e iaf ärlig"Sen skrev jag att jag börjar nästan gråta...d e ju jobbigt..
Fick som svar "hehe vill inte att du ska gråta hjärtat.Det e bra att du är ärlig,önskar jag kunde vinna ditt hjärta bara!"
Åh...o nu e d fler som säger samma,varför kommer alla på samma gång??Här har jag klagat i en evighet....o nu....
Ja,nu....e d så här...Jag tar ju inte åt mig.Ingen e perfekt,men visst..jag e ganska bra....Så långt har jag fattat nu. Med mig har man ju kul.Och jag hjälper till med allt.
Har väl klagat mest över krogenfolket,de där som bara känner mig på "fyllan"...de där jag har varit kära i,som inte känt mig helt...förutom lammet. Och när nån som börjat gilla mig på fyllan o sen fattar hur jag e nykter...o gillar det...då e d kört...Phu...ja...usch...och snacket går...eller börjar gå...Ja,jag har svårt att förklara d jag ville förklara nyss,jag bara skriver d jag känner.Sen kanske inte alla fattar d hela:) Önskar bara att de få jag verkligen varit kära i kunde gett mig en chans...för jag har erkligen visat vad jag velat...D e de som förstört min felaktiga bild a mig själv...o jag vill bara veta "varför?"...varför jag inte duger/dög...Så man vet...Som tur e har jag iaf för länge sen kommit öer Lammet...fastän han börjat prata med mig igen...Och visst,jag kommer alltid att tycka att han e en av världens snyggaste...Och det vet han. Men vill inte att han ska komma tillbaka ifall det tar slut med hans tjej...Han har ju kommit o gått förra året..Och jag vill inte mer.Han trivdes med mig.Vi hade alltid skitkul. Vad var då problemet? Han kan inte förklara d....men han ville iaf att vi skulle fortsätta som vänner....men d ville inte jag.Han saknade mig.....Jaja....

ZOO

Kategori: Allmänt

Idag sov jag hela dagen...Herre vad skönt. Sen blev d tvätt o sen hämta tösen. Väl hemma blev d mat o städ.Sen vid 19 drog vi iväg till en bekant....där satt 7 polare. De hade ormar (som vi klappade),råttor o marsvin.Herre....fastnade i nästan 3h...meningen var 1.Men tösen hade skitkul...dansade loss, var bestämd mot Räkan o Malle....Humor på toppnivå... Jag kallades speciell mamma...O JAG E STOLT....och det första alla sa var "Herre,ni ser ju likadana ut"....JAG VET:)
o beter oss likadant,samma humor o beteende...får jag höra ofta d me:)....Kom hem sent...och nu e d tvätt som gäller fortfarande.Trött som ett as. Stolt att jag fixade att vara med så mycket folk...nykter.Har ju lite folk fobi. Men samtidigt e d ett härligt gäng.Och jag känner mig trygg.
Psykologi....
Imorn ska nog tösen vara hemma med mig...och fredag me. Hon vill ju det:) Och det ska hon få....
Sen på kvällen e vi bjudna på middag:) Nice bajs. Sen hem o chilla...om inte vi sover över...
nu ska jag glo på tv4 fakta som vanligt..En liten 2åring som håller på att dö i ambulansen..FY FAN för synen....jag som kollar mord,döda kroppar mm på tv,men d där kallar jag hemskt.
Äter soppa till allt detta,med chili. Stark som fan. Jag e besatt....Så jävla gott...Svetten rinner,halsen blir ren,kan knappt andas,och ämnesomsättningen stiger. Jag e helnöjd.

Bilträff o glass

Kategori: Allmänt

Igår träffade jag Daniel,pratade bilar,och han kollade lite på bilen. Hoppas herren kan fixa henne:)
Sen stress till Järntorget,träffa Mir. Jag bjöd på glass...Fint väder o massa snack. Sen drog jag o tösen t slottskogen en stund o tog vagnen tillbaka till bilen.Spännande med spårvagn.haha...Fastnade sedan vid studsmattan vid järn,där min kära dotter raggade upp en annan 3åring.En kille. De hängde i 2h medans jag o hans pappa kollade på. Dock satt jag o pappan 5m ifrån,så vi sa inget.Herre...3åringen bjöd min tös på dricka,lånade ut cykel,solglasögon. och de skulle träffas dagen efter-dvs idag.Blev inte så.Sen tillbaka t bilen.
Väl där e d nån som står o mäter bakdelen på bilen. Jag skyndar mig fram,men då gick han. Förstog nada...Kom hem o chattade/messade hela natten.Jag o en jätte gammal vän pratade liv o familj. Vi lever samma liv o vill samma....U never know.

Att bli KÄR

Kategori: Allmänt

Tårar i ögonen....som fan...Fick nyss reda på....att han vill bli ihop med mig..Men jag kan inte....jag e så ledsen så...mår illa...o han vill finnas där iaf,fast jag inte vill nåt...Gulligt,snällt...Frågan blev "varför?"..varför vi inte kan bli ihop....jag kan bara inte...usch o fy...ont i huvudet o kroppen oxå....O d e bara för en enda orsak jag inte kan.....
"skulle kunna gå igenom eld o vatten" för mig....herre....ja...nu ska jag försöka sova...sov knappt inatt...e jätte trött...o imorn ska man ju vara social hela dagen...känner mig jätte sjuk igen.

JAG ÄR BÄST

Kategori: Allmänt

Mycket som hänt...haft ett aktivt socialt liv i 1v...varit sambo i 1v.
Varit önskad,älskad o uppskattad.SOM FAN..Fått 3 stora kramar av en som ignorerat mig i 6månader...Bara så...Och varje gång vi ses nuför e d "kommer du imorgon?? jag behöver ditt skratt o leende" Och det är inte bara han,det är många andra. Fina (nyktra sms)"du är bara bäst" "dig kan man ringa när som på dygnet,du finns alltid där" mm..."du e söt" och "jag saknar dig"....
Men ändå....så har jag varit depp idag. Plus så kom dottern som var på jobbigt humör.Stackarn var övertrött o gnällig Bara att ignorera skriken. De slutar ju.Och sen kom ett "förlåt",och jag förklarade att man inte kan hålla på att skrika,gnälla mm. Man kan inte klaga över maten som serveras. Och till slut blev ju allt bra.Så här brukar hon aldrig vara med mig.Mot mig gnäller man inte...man skriker inte.Man PRATAR.
Jobbigt att jag bara har henne till fredag. Blir tufft.Tösen ska på bröllop.Nej,det är inte hon som ska gifta sig nej:)
Det är ett par som jag parade ihop..till slut.inte till 100% kanske men hjälpt de på traven med 80%. Varit orolig för resan ett tag nu...d e väl 600kmx2...jag e nojjig...halsbränna till max.
Imorn ska jag träffa Daniel,en kille som jag lärt känna för ett tag sedan.Han ska hjälpa mig att kolla igenom min bil o ev fixa den. Nice...Gratis...Fast vi inte ens känner varandra...Blev jätte glad.Och han kommer till o med hit för att kolla.
På kvällen ska jag träffa Mirre o äta glass i stan. Och prata....
Saknar Lassie,Ak...som jag såg i helgen,men gick förbi. Lassie har tjej,vilket är jätte kul,visste ju att han skulle vara före mig,men blir han singel ska vi gifta oss:) Jag har en plats i hans hjärta,stog d i smset...Men njae...känns inte så iaf.
och lammet har hört av sig en del...jobbigt d med...sa ett hejdå idag. Hoppas han fattar...
O en Iller som jag börjar vara på igen...fast allt blir bara fel för d e inte på d sättet...Jag vill bara krama han o kunna prata som han gör med alla jag känner....o som jag gör med alla han känner...blir så jobbigt varje gång..Jag orkar inte med d....men d hela misstolkas o missuppfattas. Jag är inte kär i nån...har varit intresserad av en,men en kompis fick honom...haahaa
Är det därför jag e depp idag? livslusten bara försvann...Puff,borta...Sov knappt nåt inatt heller...4h sen rastlös i kroppen o jätte trött...Fruktansvärt.

Sexliv-SEX-

Kategori: Allmänt

Är inte sex viktigt i ens liv? JO...o varför e d så tabu att prata om sex?? Antingen skriver jag om d här,o folk som inte känner mig läser d,eller så sitter man med vänner o pratar om d...Jag vet en del om folks sexliv...inte i detaljer kanske,men d e klart att man ibland pratar om sånt. Och det ska jag göra nu med.
Jag har haft ett aktivt sexliv länge...sen jag var 17....och det tog mig så här lång tid att hitta någon som är den perfekta i sängen...Mycket märkligt. Visst har man haft bra sex,underbart sex mm,men detta kan jag inte ens förklara. En kille som hittar rätt från första början. Gett mig allt d jag tycker om och vill ha,utan att jag ens behövt säga ett ord,viskat rätt ord i mitt öra,tar på mig på det perfekta och rätta sättet........D e så märkligt...att verkligen allt klaffar till 100%...Sånt här brukar ju ta lååååång tid i ett förhållande..Lära känna varandras speciella punkter mm...Här tog det en gång..Hmm...Och en kille som uppskattar en kvinnas kropp,som inte stressar,som kan bara ligga o hångla i timmar utan "nu har vi haft ett förspel i 5min,nu kör vi".....avslappnat...mer erfaren än alla andra,och då e han yngre än mig...ganska så mycket....
Jaja...vi e inte ihop, för jag vill inte...Och det kanske är elakt mot någon som kanske är kär i mig. Men samtidigt så har jag varit ärlig hela tiden...Jag är förvirrad i hjärnan...Funderat så mycket på att jag gått miste om en o annan bra kille...Fast vissa har ju inte visat nåt....o jag e inte den som raggar...(bara på en o bara på fyllan)
Ja,prata om sex ska inte vara tabu...alla pratar om d på ett eller annat sätt,mer eller mindre.

FEVER

Kategori: Allmänt

Fan..hela gårdagen var jag som en överkörd säl...Natten var inte rolig...hög feber,o då menar jag HÖÖÖÖG...svettades som en gris hela natten,vknade i en stor vattenpöla...Fi fan..
Idag har vi gjort lite ärenden,så som varit hos tandläkaren med mini,sen handlat lite,sen hem o dö. Tur att min mini e självständig o förstående. Jag har inte alls mått bra. På kvällen skärpte jag till mig,lagade ny mat,tvättat,diskat.
Bestämt med en nyvunnen vän att börja rida....Nu ska jag t stan en stund o samla ihop info till Ungern. Sen dra t landet...ska laga mer  mat där o sen bara slappa o lyssna på fåglarna. Hoppas jag kan tvätta bilen imorn...
Nu hördes en massa skottlossning....herre...CSI...o nu åker polis o ambulans. Vet ej varsifrån d kom,men stan...och dit ska jag....Får kolla nyheterna innan....välkommen t Texas...o klart att inget skrivs i tidningen (aka nätet)
Fan vad jag vill ha en gummibåt..Hittade en för 150kr igår...bara dra ut på en liten sjö...fiska lite....Mumma
Fixat en person som kan fixa min bil me...en som meckat bil i 30år:) Jiha...d e bara nåt litet som ska bytas men ändå...
Fick höra nåt fint på en viss sida nyss...om min blogg...Men jag tror personen känner mig...Och säger d bara för att...men men...sanning i d han/hon säger iaf..."en ärlig blogg"

Ajajajaj

Kategori: Allmänt

När den 15-åriga flickan skulle hoppa från badtornet i Asker i Norge fastnade hon med handen i ett rep.

Flickans hand slets av vid handleden.

 

 

Fy fan

Underbar och hatad

Kategori: Allmänt

I fredags natt blev jag bjuden till ett ställe...Palace...haha..jag på palace...4 tjejer o en kille...o när jsg kom,ja då gick 2 av damerna hem. Orsak: Jag kom.De såg mig som ett hot...haha...o den 3e damen kollade argt på mig i 1hel timma....vad ska man säga..jag tyckte d var ganska kul dock.Fattade inte grejen först,förrän jag fick se smsen till killen som bjöd dit mig. Haha..
Senaste 2 dagarna har jag blivit kallad helt perfekt och underbar.Lite rädd för att personen är kär i mig. För jag vill inget..inte så...jobbigt...men jag får enormt fina sms o uppskattning....vilket e bra,för innerst inne ser jag mig som värdelös o operfekt..fast jag jämt får höra tvärtom....men visst..bra medicin d där
Imorg bokar jag flygbiljetten till Ungern. Nervös...Trodde inte det skulle bli av. Vi känner knappt varandra och ja,folk bangar ju lätt.Men ne,hon sa till mmig senast igår att vi ska åka.Punkt slut. Hon gillar mig som alla andra...jag e skön o rolig o kan lätt få den tystaste o tråkigaste att prata o skratta. Ändå känner man sig ensam.
Hmm...Och ja,jag pratar enomt...Jag som egentligen är ganska tyst.men är jag med folk som är avlappnade och som jag känner mig trygg med så pratar jag ihjäl mig. Borde bli rappare..NEJ.
Fick även en öl igår och en klapp på ryggen av en kille som inte gillat mig nånstans...Högt uppsatt person bland folket. Och att jag fick en öl var ett wow...han gillar inte de flesta o köper inte öl till andra.Tog d som en bra komplimang. Jag finns där för hans flickvän o han har väl fattat att jag e inte som andra säger..de där få som snackar. Märkligt hur alla vet vem jag är,ropar på kig mm...o jag har ingen aning vilka de är.Pinsamt så...
"Hej...du....vad du nu heter o vem du nu är.."haha
Idag hämtade jag tösen...Vilken enorm kram jag fick.Rusade fram till mig i 100km/h...Och hela veckan vill hon vara med mig,hon vill inte till dagis. Så d får nog bli så...De flesta barn e inte där nu ändå.Idag var hon nästan själv,så vill hon vara med mamma så ska hon självklart få det. Vill fiska o åka till landet.
Mycket som händer nu fram över.Kalas,firande,resa. Sen fyller jag år. Vill inte längre...Ska jag ha fest eller inte? Usch....vet inte...nåt
Och det där lammet....varför ska han alltid höra av sig när jag helt kommit över människan?? så har d alltid varit..o då börjar jag tänka,sakna mm....jaja...

Grattis

Kategori: Allmänt

Grattis Göteborg,när vi vann mot 08:)
Nu fick jag tillbaka en gammal vän jag har varit ovän med ett tag...alla kryper tillbaka...imget fel med det...hatar att vara ovän med folk.Och som tur e har jag väldigt få ovänner...om jag ens har några nu?
Sen kanske jag inte ska ha en mobil på fyllan för jag skriver roliga saker till vissa....o jag e rädd att jag ska bli ovän med de...eller nåt..dock har de väl överseende

Softish

Kategori: Allmänt

Igår var jag ute,med noll kr.Och bara för d så gav alla mig sina nyinköpta öl...hmmm...mycket skratt o glädje.Träffade en del jag inte sett på länge...Nice..Missade vagnen hem o fick slagga hos en gammal vän. Upp 2,drog därifrån vid 3...Tog en långpromenad i värmen,sen hem och bara tittat på tv...Några ville ha mig ute idag me,men jag orkade inte...Ville bara vara hemma..
På lördag e jag bjuden på kräftskiva,men jag vet inte...långt att åka...samtidigt vill jag ju..Får la se..
om prick en månad e jag bjuden på bröllopsfesten som inte blev av som d skulle,men nu hoppas jag...
Igår hämtade jag även ut min symaskin.Jihaaa...Ûberavancerad,så jag e tvungen att beställa en instr.bok till den..300kr.kul.Brodering,overlock mm
Arg på mig själv som sover på dagen och missat att sola några ggr nu.Det har ju varit varmt. Vill bara t landet o sola.Men nu blir d ju skitväder igen

HORA

Kategori: Allmänt

Lördag var d bara att leverera kidden t mor,hem o bada o stressa. Men folket kom 40min försent....Åkte iväg och jag fick snabbt panik på 10km/h körandet o velandet....så jag frågade några ggr om jag fick ta över ratten. Det fick jag gärna.Köpte kaffe and off we went.130km/h...kom fram till Trollhättan på 40min. Fick ett stort grattis. För de tar d 75minuter....
Kom fram och jag hade hur roligt som helst. 1000pers. Kristet Utseende.. QUINNA HORA. Glada människor,massa skoj. Ne,detta ska jag göra om.Jag var med ett underbart sällskap.Känt de sen innan iofs...en del i många år,vissa andra i 1år.Känner mig lite kluven inför vissa bara...Och jag har blivit av med min favorit keps ,glasögon o cigg...Skitsur för d.
Vi kom hem vid 3-4. Och jag gick bara och la mig. Idag var d middag hos mor sen hem och glo tv. Slappa.Skulle vikt kläder o diskat,men jag tar d imorn. Imorn e.m hämtas tösen...Blir jävligt tomt...Sen drar jag t Haga o tjötar lite på gamla jobbet sen träffa Glenn o ta en öl. Blir nice.Men nu blir d t att spara cash för snart e man i Ungern.
O just d.Jag köpte en symaskin idag!!! en maskin som en gång kostade över 10.000kr...brodyr mm....JIHA