MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Smiling

Kategori: Allmänt

You see me smile
You see me laugh
But you never see me cry

I´m crying when i smile
Inside

When laughter takes over
and you smile to me
I want to dissappear
far away from it

Låt oss vinna

Kategori: Allmänt

If....

Kategori: Allmänt

If it was your last day
would you kiss me farwell?

If it was your last day
Would you tell me to stay?

If it was your last day
would you promise me to see you again?

If it was your last day
would you lay in my arms untill your last breath gone away?

If it was your last day
would you kiss me once again?

If it was my last day
I would beg you to stay

If it was my last day
I would kiss you over and over again

If it was my last day
I would see you again

If it was my last day
I would lay in your arms till the last day

-NB-

Ju större, ju....?

Kategori: Allmänt

(detta riktar sig inte till E&C!!)


Många skaffar hund eller vill skaffa hund. Många tänker "jag vill ha en sällskapshund o då ska man ju ha en liten..ju mindre desto lättare"

WRONG!

Små hundar kräver 100ggr mer än en stor! Ju större ju enklare o lugnare.
Som med killar...ju större de e ju större nallebjörnar e de...
TYP!!

jo,men så d :)

Små hundar skäller,skäller,skäller,GNÄLLER,skäller ännu mera o e dominanta.

Elektriska stolen

Kategori: Allmänt

Torsdag:kl. 14:00 Buss 60 till masthugget.
På med pappret,och sen var d dax.AAAAAaaaaaaj.
6h låg jag där,varav 3h ryckte benet på mig..JÄVLIGT STÖRANDE.
Men allt blev inte klart o jag vill bara inte tbx. Sista timman gjorde allt så ont att d enda jag tänkte på o såg framför mig var en stor slaktkniv o att nån skär bort mitt skinn.
Så mysigt var d.


Bad om en filt för jag började frysa, och då kom Pål med Sessan. DÄr låg jag döendes medans min dotter tittar på mig o ap flabbar.Tack,tack,
Mamma har ont,hon har en tår i ögat o d tycker du e kul...vänta du 20 år ska du få tbx det.

Hem vid 8,och jag fick smörjas in o duscha.. fyyyy fan. Tog 2 alvedon på 500mg/styck.. (jag som aldrig äter sånt) så jag skulle sova. Och det gjorde jag:)
På rygg me:)

Idag fredag hämtade jag mor för idag var d hennes tur. haha...lite kul att kolla på när andra har ont. Men hennes var ju piece of cake om man jämför med mig o var jag har min.
Ryggen o sidan mot revben.
Hämtade Ann o tog henne dit en snabbis för hon vill göra om sin lite. Sen körde jag henne till jobbet. Jag hämtade Sessan o åkte till studion o väntade 2h med en rastlös 2åring i väntrummet.utan mat...Jätte hungrig. Sen hem o hämta en tröja min kompis glömde sen till Tildas där d satt några jag kände...o jag skulle få tillbaka lite kläder jag hade glömt.. Stannade där 20min o tjötade lite för att sen åka hem och ...ÄTA..
Mums,vad gott...herre...

Och idag var jag bjuden på fest men min kära barnvakt (mor) bangade sista minuten...Jäflar...
men nästa helg e jag bjuden på en stoOooor fest iaf...Jihaa..

På måndag kommer Raymond hit o ska lära mig lite om hojar,sen på tisdag 10.30-15 ska vi fortsätta på min tatuering...Kan nån söva mig då??
Fan vad gött d vore...
Sen ska jag göra 2 tatueringar till.. Gillar inte när d e för mycket..oftast gillar jag "rena" män...hehe...fast några funkar bra.
Ne,nu ska jag kolla tv eller nåt..konstigt att vara hemma..har ju knappt varit d...o när man väl e hemma känns d som att "jaha..nu då?"


Sen e alla kära hit o dit o folk går på date. Hmm...o suck

Kändis i miniatyr

Kategori: Allmänt

Ja,d e så jag börjar känna mig.. Så märkligt..Hur d kan gå upp o ner...för 2-3v sen ville jag inte existera o nu e allt tipp topp. D kan bero på att jag har lärt känna en del människor,som tycker att jag e OK...som vill se mig,lära känna mig,vara med mig. Vad vet jag.. Vet bara att jag får söta sms o d ger mig en del värme...ÄNTLIGEN folk som kan svara på ens sms..:) som inte bara kollar o suckar till...för så har en-två gjort mot mig...o d har gjort att jag kännt mig värdelös...man e värd bättre.

Började för 2v sen..Hade tillgång t bil o jag hängde hos SuDan en del. Och även Cajsa.
Den 17e hade jag fest hemma för första gången sen jag blev "ensamstående". Den jag skulle ha festen ihop med kom inte,och det gjorde mig oehört ledsen o besviken. Hon får vara sur för små saker men ajg får inte..Så kändes det..Sen kom Förlåt sms efter förlåt sms. Och jag kände mer som ett Jaha...
3 dagar innan festen lärde jag känna en kille på FaceBook,som jag bjöd över..hur vågade jag? Ja...han kände 2 som jag kände o han kändes trygg. Och han kom med hans tjej o en kille jag precis lärt känna på RB.. Jag blev shockad..Vad gjorde HAN här?? hehe...d var nice.

J drack upp mitt vin o skyllde på att glaset läckte...Sant! ca 5ggr fick jag höra att glaset läckte ..."På riktigt"!!
Jag blev piercad av min granne i örat 3ggr o sen fick jag äran att pierca J 3ggr..hehe...:)
Jag köpte en pistol på ebay för ett tag sen...mycket bra:)
Vi blev en del på festen,men de flesta kunde inte.Jag blev ändå nöjd
Jag,petra,mirre,jojjo,janet,sara,danne,tony+ brud,nikke,glenn,andy,john..glömde jag nån?
John tog med sig gitarren o det blev live spelning ett tag..Jävla duktig han var...
Vid 23 drog vi alla t rb...kändes meningslöst. Ann gumman kom dit men hon o jag drog hem efter 1h...3 dagar innan hade jag tråkigt hemma när jag tog mig ett bad o frågade henne om hon ville träffas...jag dök upp på hennes jobb o drack lite vin sen drog vill till RB o sen vidare till Babar. D var småkul..faktiskt.
Spydde som fan. Ikke bra.skyller på chauffören..vem han nu var.

Dagen efter blev jag klassad som lesbisk när jag försökte förklara för mina kära grannar att jag har träffat en tjej kompis som jag hänger med en del. Ja,"Oooh,u have a girlfriend"....jaja...haha...älskar mina grannar..vi e tighta.

Denna veckan var d dax för att gadda sig...Har inte varit hemma på hela veckan..i tisdags var Mike här o tjötade,sen har jag varit hos Pål,sen J,sen hit o dit...Känner mig som en kändis i mini format.


Och så tycker jag synd om mitt ex-Mex som skulle t Usa för 2v men han kom aldrig iväg...tacka Island för d...jaja..han får jaga björn en annan gång

Best of...

Kategori: Allmänt

Dealer-jag?

Kategori: Allmänt

Söndag kl 12 var d demonstrationsdax (anti moské). Jag o Petra stog utanför fönstret med spänning o väntade på slagsmål o att nåt kul skulle hända. Hände nada. Massa folk som glodde o poliser överallt. Kravall me.
Men de enda som förde oväsen var ju (självklart) motdemonstranterna. De hade satt eld på nåt i närheten me..Hade jag tydligen missat.haha...
Jag knäppte några bilder,sen marcherade de iväg. Tåget bestog av 150pers enligt GP. Det var ju iofs lite fler än så,men jag tror att folk var för rädda för att joina. Jag skulle gjort d om jag inte hade hund o barn.
Och så e man tydligen nasist om man skulle gå me...Jaha..idiotiskt.


Söndag kväll var jag syyyk men drog hem till S o fikade o snöt oss. Ja,d gick nog åt några km papper för oss båda.Mycket givande söndag kväll:)
Stannade till midnatt,kände mig bara tråkig o snorig. Hem o bädda ner mig.

Måndag var jag hemma hela dagen. D e inte ofta! Jag e ju med folk all the time. Jag e ju sjuk....
Tisdag: För rastlös för att bara ligga hemma sjuk. Jag åkte runt...var på lidl,emmaus,kicks,mcdonalds.
På kvällen var jag hos Caja o fixade till ritningen på min gadd. Men det kommer inte att bli bra...vi har för kul ihop. D var hon som sa d:) Herre..en kille satt med i väntrummet när jag satt o tjötade ihjäl mig. Killen var helt illröd i ansiktet av skratt. D tar jag som en komplimang. Tack du hårdrockarn från rb..Kände igen honom därifrån. Sen drog jag hem till pål o glodde film: "Hangover"...jävla sjuk film. Sen hem o tog mig en hutt Cocilana...Haha...i väntan på att få somna in fort som jag alltid gör med den,låg jag helt groggy i 3h o tänkte. Mycket konstigt. Sen låg jag deckad till 14 idag o sen mådde jag illa till 17..sov till 19 o drog hem till S o gav henne lite cocilana me.. Daniel visade upp sin nya bas,o där tänkte jag "Hmm..jag o suss behöver ju cash....."hehe..ne,då..väldigt grym bas..custom made.
Och grannen fick oxå lite cocilana..Kände mig som en dealer idag. Morfin dealern. Så nu har jag knappt nåt kvar själv. Men men...
Imorgon e d torsdag o jag såg fram emot en utekväll med Sara...men hon kunde inte. Hennes pappa skulle komma ner. Så jag förstår. Men på lördag kommer hon iaf.
Så frågan är:vad ska jag göra imorn då?? jag e ju knappt hemma,för folk vill se mitt face hela tiden..hahahah...mobilen har pipit hela dagen idag..herre...skönt att ha bilen nu (sessan e hemma hos pål magsjuk) så jag känner mig fri..
Ne,ska äta upp resten av soppan o lägga mig på soffan. Ska även komma på tatuering nr 2 så småningom.Men nästa torsdag så läggs jag under nålen. Herre....
Varför gör man sånt här???

MANIMAL

Kategori: Allmänt


http://www.manimal.se

Ett  band jag starkt rekomenderar! Sjussta killar,och Samuel har rösten från en gud. (d vet han:)
Hans röst slår så många andras kan jag säga!!! har du väl hört de tycker du samma!

Kram Samuel!! om du nu läser detta...(Skyldig mig en tshirt!!)När jag o mitt ex gjorde slut på sticky för ett antal månader sedan spelade detta band.Vi hade ingen aning. Och vi båda stog där med öppna käftar o sa WOW...
Synd att d var så lite folk där bara,de förtjänade det 5 dubbla...men men...d kommer!!

Längtar tills grilldax

Kategori: Allmänt

Nu e d sol..vill sitta på en uteservering o bärsa...
Längtar tills vi ska grilla på gården:) Som förra året..ÅH...vad jag längtar..Speciellt efter en dag av bara spyor..stackars Sessan..

Nu ska jag äta mina majskolvar:)

Helt ensam hemma nu...Lyssnar på THE HURT med NIN

Jag vill bara ha en sak...jag aldrig kan få

Funderar på Vänersborg...e sugen..men jag e ju lite sjuk. Men fan vad nice d skulle varit..Så glad att nån tänker på mig:)
FÅr ta d om 1-2v..
Längtar till Lördag...då ska jg ha en liten fest hemma:) MUMMS

Tro rätt,Tro fel

Kategori: Allmänt

Jävligt bra låt...lyssnar om o om

TRO RÄTT TRO FEL

Moder Justitia ser ner på mig
är det så fruktansvärt, det brott jag begått
folk har säkert glömt bort mig nu
vad jag är skyldig till har jag ej förstått

Dagar har blivit till år
fast tiden står still i cellens mörka vrå
sitter här för att förstå
att min ideologi är helt fel väg att gå

TRO RÄTT, TRO FEL

Folk, dom brukade lyssna på mig
applådera och jubla efter mina tal
jag, jag fick dom att tro på någonting
men enligt makten så var jag alltför radikal

För i min värld
lever människor lyckligt och utan besvär
kanske är det en utopi
men människan är väl född till att va fri

TRO RÄTT, TRO FEL
ÄR DET DU ELLER JAG SOM AVGÖR DET
TRO RÄTT, TRO FEL
ÄR DET DU ELLER JAG SOM AVGÖR DET
TRO RÄTT, TRO FEL

Dom har bränt mina böcker
dom har förnedrat och slagit mig gul och blå
hoppas jag har gjort någon nytta
kanske fick jag några att vakna och förstå

Timmar har blivit till år
fast tiden går, så läks inte mina sår
varje sekund, varje minut
så önskar jag bara att livet vore slut

TRO RÄTT, TRO FEL
ÄR DET DU ELLER JAG SOM AVGÖR DET
TRO RÄTT, TRO FEL
ÄR DET DU ELLER JAG SOM AVGÖR DET
TRO RÄTT, TRO FEL


Dia FUCKING Psalma

B&B mässan

Kategori: Allmänt

Var där o snodde med mig masssssor av blöjor..herre..min kompis skämdes nog lite..:)
Idag på kvällen lagade jag mat..oj,visste knappt vad en kastrull var..jag lagar sällan mat..
Blev firre..

Kokade allaska pollock i grädde,med dill o gräslök o 1 hackad ägg. I fiskbuljong,ingefära o chili. MUMS..o pasta till...o 2 rivna morötter i det hela..Fan vad lyxigt...

Nu e kl 19.30. Sessan sover o jag har sjukt tråkigt....ingen som hör av sig...:(

Längtan

Kategori: Allmänt

till sommaren...fiska..d e d jag tänker på..men jag har ingen att fiska me..o då menar jag riktig fisk..:)
vill åka båt,sola o bada,vara.
Sonisphere ska det nog bli. Det räcker där..så dyrt med festivaler. Har även sökt jobb på sonisphere..får la se

nu sitter Raymond på 7ans ölhall....o ja,jag måste säga att jag e sugen...men jag har ju sessan hemma.Men nästa helg e jag fri..elller ja,hela nästa vecka...vet inte vad jag ska hitta på..

Sjuk...

Kategori: Allmänt

men ändå haft massor att göra...idag överraskade jag o Pål morsan som fyller 55 idag.
De blev så glada att hela familjen kom..även hunden. De hade ju en påskpresent till pål,så jag ville verkligen att han skulle me. Och så bjöds han på whisky..Pål sa "lite"....mamma gav honom 1dl...Muhahha...Hon ska INTE bli bartender..sen en 7,2a på det.
Så e min familj.
Skönt att min mor fortfarande bryr sig om Pål.Inte klipper bandet som hans familj gjort mot mig. Väldigt skönt. Så var de mot mitt ex oxå,och de likadana mot mig. Bara elakt att klippa ett band tvärt så.

Idag e jag sjuk..febrig,snuvig o värkig i hela kröppen. MEn så ska man på shöklää provning imorgon bitti sen svenska mässan,sen plocka upp en tjej o dra till Caja. Sen ev. köra Pål till Lerum,sen hem. Herre....Jag e så jävla snäll.

Kommit fram vilken underbar drömflickvän jag är...
mån om att hitta på saker man kommer ihåg,resa bort,gå kurser hur mycket man än inte velat.Sen har de bara varit tacksamma. Trots att man knappt haft pengar till att ändå bo på hotell o bara vandrat runt i städer.
jag ställer upp,kramas,lyssnar.MEN laga mat ligger på latsidan.
Sen har jag mina nackdelar me..d har alla,men lite äventyr måste man ha i ett förhållande.

Söndag MANIFEST

Kategori: Allmänt

Ja,utanför mitt fönster blir d manifestation....jag går gärna dit,men jag fick inte ta med Sessan..Hmmm..
jag vill visa vad jag känner me..o drar Petra o Roger dit med Rocky drar jag med dit med Sessan..Visst,det kommer att bli bråk,MEN d e d värt..Vi kommer att bli hörda.
JÄVLA HELVETES MOSKÈ..Varför här?? Där alla e svenskar? Varför förstöra parken? Den fina utsikten?
Lägg moskén där d bor muslimer...de e ju inte här,o vi vill inte ha de här heller

MOSKÈ HELVETE

Kategori: Allmänt

Så kom dagen D i tisdags,vi som alla hoppats att byggandet var ett april skämt eller nåt...Men så kom de jävla stängslerna upp...o inatt vaknade jag av 2 sprängningar,eller suicide bombers...vette fan...VARFÖR HÄR?????? Varför förstöra den fina parken??? VARFÖR????? Kan jag bygga en liten röd stuga där me då??Knappast....
Ne,jag e fly förbannad över allt detta....borrande o grejjande i 1år...FY FAN..hoppas nån spränger ritningarna.

ojoj...vilken vecka

Kategori: Allmänt

förra veckan blev inte alls som jag tänkt...festade onsdag-lördag...
Onsdagen kom Mike över...sen som en brud..:) mycket trevligt. Sen fick jag jobba lite för Rb o så fick jag gratis dricka hela kvällen för d:) MYCKET BRA:)
Det var qiuzzar o vi kunde 0.haha...dumma hårdrockare e vi ja.
Men kul var d.Sen hängde vi på 2 till till Babar. Bara metal. ME LIKE BABAR.
Blev kompis med Ann där,som jag messat med mycket hela den veckan. Go brud.Sen gick vi alla hem. Jag skulle hem med Mike,men kände för att gå hem,vilket jag ångrade i kylan o högklackat.Men men..
Hem kom jag iaf.
På torsdag blev d åter igen fest. Denna gången med Glenn. Kom till stan vid 22.30.Mötte Pål o Henke på babar sen tbx till RB. Hade trevlo:) Trodde aldrig Glenn skulle säga ja.
Drog hem när de stängde.
Fredag skulle jag på fest hos Sara men fick panikatack på stan så d var bara att vända hem.Snälla Pål kom över o hjälpte mig,och tillslut vid 22 drog vill till Nocturnal. Mötte en rolig Ungrare. haha..sen tog vi alla taxi till Rb.
Tog bussen hem o Pål hängde på.
På lördag drog jag till Pål o förfestade sen drog jag själv till RB,o mötte Mikael o de andra. Även Henke o Kentan.
Blev väldigt ledsen av att höra att jag tydligen stöter på folk.Som om man vore nån Ho....mått dåligt som fan för d. En brud tycker jag stöter på hennes kille...för att jag drog honom i skägget?..Hmmm...o hon som går runt o tar alla på röven,även Pål...han e inte så jätte förtjust i d...Lördag natt slutade vid 3 för min del...o såg saker jag inte ville uppleva.
Folk tror lite fel där,om mig..jag pratar knappt med killar..ser de inte....Påskdagen drog jag o Sessan till mor o åt middag. Blev en jobbig middag då mor var lite..ja,hon stank väl sprit. Sen hem o hade dödsångest. Mådde skitdåligt. På måndagen var d värre ..På kvällen tvingades jag till Suss....för att komma bort. Stannade i 4-5h. Satt o tjätade bara,åt kakor.På tisdag sov jag hos Pål. Måste ju ha sällskap. Igår kom Mir över o vi tog en lång promenad till hornbach i regnet med hundarna. Hon drog vid 18. Lång dag men givande. Idag mötte jag J i Majorna o passade Noah.Tog en promenad därifrån till slottskogen med roxy o tbx. Sen förljde hon med hem o kollade in min nya lya. Fick mycket beröm. :) Sen drog vi hem till Pål o kollade hur han hade d.Sen hem. Jag e lite krasslig i halsen. Fuck...Imorn fyller mor 55.Herre.vad ung hon e ändå...
På lördag ska jag ta med Mir på chokladprovning sen blir d Barn o babymässan o till slut tatueraren med mor o Ann. pål ska göra färdig sin gadd o jag ska påbörja min nästa vecka. Ajajajajajaj...Rygg o mage.SMÄRTA...Nästa vecka vill jag inte vara hemma så mycket,med tanke på hur jag mått,så d blir Högsbo nån dag för mig.Umgås o tjöta o kolla film eller vad som.

Har mycket känslor nu...jobbigt som fan..både bra o dåliga