MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Tears

Kategori: Allmänt

Kanon vecka...som vanligt..alltid lika kul. I lördags var man på en "blind date" kan man säga,fast ändå inte..Hade skitkul...sen blev jag sentimental och ville bara krama om en person jag saknar så. Men jag fick ett NEJ. Hans vänner säger en sak o jag har försökt,medans han själv sa nej. Hmmm...jag blev så förstörd så jag gick hem o grät.2h i sängen.Inte varit så ledsen på läääänge..Älskar verkligen den mannen. Finns inte många av de.
Mitt ex kom över och tröstade mig.Kändes konstigt för jag ville inte.Men han gjorde det iaf.
Mycket som hände i lördags."Blind date"..Sen killen jag trodde jag skulle dejta för ett bra tag sen betedde sig konstigt,sen ett nej.
Söndag ringde killen jag skulle dejta en gång och ville träffas...pratade på som fan..ville ha mig där mm. Jag e mer o mer förvirrad. För allt blir inte så enkelt som man vill iaf. Ser nåt stort fel i mig hela tiden. Alla tycker jag är rolig,trevlig o blabla...men där e d stopp. Men varför?? att jag ens orkar...orkar att le och "försöka".
Har bra vänner omkring mig iaf. Idag blev det en spontan middag i Högsbo. God mat fick man:)
Imorn blir d läkare en snabbis med tösen annars inget inplanerat alls.Onsdag e d helt blankt.så även torsdag. Hoppas på Landvetter till helgen. Vill även till Vattenpalatset.
Jag hatar folk som surar och inte kan släppa det. Livet e för jävla kort. Jag blir sur lätt,men jag glömmer fort.
Ne,jag e lite besviken...över ett och annat.

Tlött

Kategori: Allmänt

D har varit väldigt lugnt för mig...lite orkeslös...knappt varit utanför dörren i 1,5v...Knappt då...i lördags kom Björnens bästa polare hit. Bara så...Jag skulle på fest men somnade.När jag vaknade messade han så han kom hit. Inte setts sen i somras.Man kan  inte ha tråkigt med den mannen. Vi drog ivg t en polare till han där vi blev bjudna på fina drinkar. Sen kollade vi roliga klipp och de pratade bilar...hehe
Båda jobbar inom Rally så d var rally hit o dit. Men ändå.
Jag har varit sambo hela tiden med,men från o med idag e jag alone.Har fått massa panik så d räckte. Men kul med film sällskap.
Så nu har man sett en massa filmer. Ingen utgång. Ligga soffa o chilla e skönt.
Gått upp massa i vikt med o mått illa. Skulle t läkaren idag men det var fullt. Vet inte vad d e. E inte gravid iaf,så klart.Jag e nunna.
Så imorn eller torsdag blir d läkaren. Ganska oroande. Då menar jag 5-6kg på 2-3 dagar. Bara puff.Och mått illa på kvällar-nätter. Har haft svårt att sova för jag har bara legat och tänkt det värsta. Lyssnat på flygplansljud så jag ska kunna somna. Som alltid. Min lilla hemlighet,som inte e så hemligt längre. Jag måste ha såna ljud.Då sover jag gott. Flygplan, regn, åska,dammsugare mm.....hehe
Och inatt kan jag bre ut mig ordentligt och lyssna på max. Drömma mig bort.
Sovit i tösens säng ganska mycket.Lite trångt..70 säng:)
Fått reda på att en kära vän ska komma och hälsa på mig i november. Fan vad kul d ska bli:):)
Och en annan bjöd in sig hit på fredag.Ska bara dricka lite öl o snacka. Inte setts på 1,5år. Ska bli kul!!
Utegång för mig e meningslöst...har blivit så. Höst deppression på g kanske...orkar inte träffa folk.Känner mig i vägen igen,ogillad mm...
Drömmer om en o samma man ganska ofta...vilket e jobbigt när jag vaknar...för honom ser jag aldrig ändå.
Jag är inte kär..Tvärtom...har förträngt känslor...för d blir aldrig som man vill iaf.Så jag e känslolös.Tråkigt.Men så e d. Orkar inte längre...Vill HAN hitta mig,så varsegod. Jag är inte på jakt.

Back in my hood

Kategori: Allmänt

Haft en super vecka...för bra. Torsdag var jag ute med några,fredag me o lördag var jag på fest.Tog bilen dit,men jag fick ett för stort välkomnande så jag stannade kvar,hade kul o sov över. 3 brudar(varav 2 jag knappt känner) rusade fram o gav mig kramar o pussar...Som vanligt ....haaha....vi hade skitkul. Mexikansk tema.
Igår kom jag hem sent. Körde en kille från festen till centralen sen hem och sova.Trodde jag.För jag sov inget på hela natten.Killarna snarkade som en bomb.
Men ne,väl hemma blev jag tjatad på..."kom o träffa oss,du får 2 öl" efter 2h övertalning gav jag migl Jag gick dit. Och hade skiiitkul....Sjöng som ett as.
Helgerna framöver e fullbokade. Flera som håller på att göra slut oxå. Jag känner mig som en psykolog för alla. Men jag e ärlig och tycker jag att folk ska göra d,ska de göra d.och d brukar bli så. Hatar att se par bråka hela tiden. Många passar bättre som vänner.Så e d.Lycka e bättre än olycka.Och jag vill ju att folk ska må bra o le. Och alla de håller med. Det e inte jag som tvingat in mig i deras problem,mer de som litar på mig och anförtror sig. Det är ju de som kommer till mig.
En kompis ville även ta livet av sig under veckan. Vad gör jag? Slog henne på käften o bad henne kolla sig i spegeln. Hon är en brud man inte ska bråka med,ge sig på. Men hon har stor respekt för mig så d känns bra. Men jag ångrar inte att jag slog henne.Hon blev glad. Märkligt nog..Nån lyssnade...Jag går ut för att ha kul,inte för att höra på sån skit. Förlåt,men jag har varit där,med alla de tankarna. Och jag skulle inte gå ut och ha kul om jag nu inte ville leva. Men till slut hade hon kul.
En gammal kompis tjatade på mig att vi ska ta en öl om 2v. Ser fram emot d. Inte setts på 1år nästan.
Kul!
Imorn blir d film,kanske onsdag med. Lördag e d kräftskiva med 25pers. Kul att jag tillhör 2 gäng på riktigt nu...Lät lite roligt.Men d e så....de vill alltid ha med mig. Även festen jag var på i lördags...d ska vi göra om. Vissa fick en helt ny bild av mig. Den där galenpannan som alltid skrattar o drar idiot skämt. Träffade en kille där med. Men han bor lååångt häårifrån och dessutom så är jag nunna.En nunna som e lite småkär o lever med ständig halsbränna.
Imorn blir d järntorget på dagen...Kanske kan passa på att besöka gamla chefen?! Hon ska bjuda ut mig på middag o öl som födelsedagspresent.Whohoo..NICE...Ser fram emot d. Och en annan ska bjuda på bio.
Ne,livet e bra samtidigt som den inte e...Känner mig osaknad för några.Vad vet jag...Replaceble
Ätit massa Tzaziki o grönsaker. Trött som ett as.Kan ju inte sova sen länge.Och imorn ska jag på ett stort möte.Nervös och ont i magen. Mycket nu framöver. Hoppas på landvetter på fredag o högsbo under veckan.

Alive

Kategori: Allmänt

Lördags hamnade jag på en stoooor fest i Biskop. Hade skitkul,tills de satte på reaggea....Då drog jag.Kom t stan 2....blev irriterad och drog hem. Haha...med all rätt. Söndag var d dax för gala. Tog med en av mina bästa vänner....3h av skratt o sång. Herre vad jag skrattade.
Måndag o tisdag var jag med en gammal vän jag inte umgåtts med på vääääldigt länge,pga lite bråk. Men så blev d så iaf. Inte jag som tjatade.... Hade skitkul,speciellt igår. Babar Rules.
Idag var d soft dag....Sitter hemma o kollar film. Gjort god mat.Slappt o bra...
Lördag e d födelsedagsfest...hårdrocksfest med mexikans tema..Hmmm...haahhaah

insomnia

Kategori: Allmänt

Sover skitdåligt...somnade 6 igår natt/morgon..ike bra,sen upp idag på morgonen och dra t gamla chefen på fika. Fick en go tårtbit  och bara chillade i timmar. Sen var d bara att dra hem t en annan kompis och äta middag. Fick pröva på familjelivet..Jag,man o 3 barn....åt middag sen låg vi i soffan,jag o 2 barn o kollade film. Bara träffat ungarna 3ggr,men tjejen där...6år...pussade sönder mig och bara höll hand ich ville vara nära.Hmm....Wierd..men mysigt? jag var accepterad,typ..Barn säger ju som de känner...Min tös satt på andra sidan brevid mig och fattade inget.hahaah
Ne...d var riktigt mysigt faktiskt.
Imorn blir d telefonköp sen Landvetter...ÄNTLIIIIGEN...Sover över...Lördag blir d 2års alas,sen Lerum. Jag e fan tvingad att komma för jag e bäst...Hahah..Känner mig verkligen inte att jag e bra nånstans dock.
Sen blir d födelsedagsfirande 2 helger i rad. Alla fyller år....
Halsbränna på detta!!!usch...

thinking

Kategori: Allmänt

Fan vad jag inte kan sluta tänka...Har tagit åt mig så fruktansvärt mycket utav det,det nu handlar om...vad e är till 100 vet jag inte för jag får inget svar...ganska jobbigt..Somnade gråtandes jätte sent.
Men men...lördag ska jag hem till Lars och grilla,långt ute i skogen. (slottis sket sig).Jag och 15pers.Om jag nu orkar ta mig dit. Ska bli nice. Bjöd även hem mig t en gammal killkompis på torsdag,på kaffe..jag o tösen. Fredag ev. slottskogen om d e fint väder.
Blev just bjuden på tårta imorn av gamla chefen...fan vad nice...inte ätit nån tårta detta året ju:(
Nu ska jag åter filosofera..hej...

Gay

Kategori: Allmänt

Min drömman städar,lagar mat,skämmer bort mig med pussar och små presenter.Han är romantisk och beundrar mig. Lyssnar på mig och hjälper mig. Han klagar sällan,och gör det mesta med ett leende. Varje dag säger han till mig hur mycket han älskar mig.Han håller min hand genom livet. Men ska jag bli ihop med min drömman får jag ju glömma sex för resten av mitt liv,för drömmannen är ju GAY

För mig...

Kategori: Allmänt

Burn

Kategori: Allmänt

Halsbränna...bara tänker...på att de inte saknar o tänker på mig utan mer att de är glada för att jag e "väck"...Jag har på ett sätt skapat d hela,men d finns ju 2 sidor av allt. Ägg o bacon i magen...som jag fick serverat inatt...MUMS...blir en macka med leverpastej o sen glass...Kollar jobb oxå.
Har även andra funderingar...Otrohet,mörda för pengar,vara ihop för pengar.
Jag kan inte fatta..såg just ett program..där en kvinna dödade sin man för att få ut livförsäkringen på 31.000dollar...pengarna tog slut för fort så höll hon på att mörde sin dotter för att få hennes livförs.Hon överlevde som tur var...Dottern alltså...Och kvinnan dog till slut (Marie Hilley).
Och killar som lever "svenssonliv" som är otrogna,eller håller på....man tappar ju lite respekt,och jag ser sånt för ofta.
Ne,åter till jobbsök....Ont som fan i magen o halsen.Usch...Luktar svett oxå...ligger och kallsvettas.Tänk att tankar kan få en att svettas.Vem behöver gym??inte jag...
Och lilla lammet som återkommer om o om o om...han e go på sitt lilla sätt.as a friend

Tankar

Kategori: Allmänt

2 dygn av tankar...Jag känner mig hemsk,men ändå fått massa kramar o pussar o fina ord av tjejer o killar.En nära vän jag har känt i 15år pussade sönder mitt huvud inatt o sa att jag är bäst och underbarast. Så jag känner mig förvirrad...Vad är jag?? 90%säger ju Underbar,10%säger tvärtom....den väger ju mest.Feel low...Inte sovit hemma under helgen...För exet sov hos mig och jag ville inte vara med.Tycker synd om honom,och igår fick jag verkligen panik. Och mina vänner kände samma. Fick knappt prata med folk privat.Till slut sa jag ifrån och han drog hem t mig.Han missade sin sista buss och jag är ju snäll som lånar ut min lya till alla som behöver tak över Har ju gått ut själv några gånger,för jag ville vara själv,med vänner...Och han gick alltid med...och alltid där jag var....Jag måste ju kunna prata med mina vänner,andas lite...Så jag sov hos en kompis.SOV.Känner inte för att ligga och krama nån direkt.Jag blev bortskämd med ägg o bacon och blodpudding inatt. Och iförrgår en god frukost. SÅ ovan...d e ju mer jag som bjuder alla på mat...inte FÅ...känner bara för att bjuda på middag.Give and Take. Även min s.k. "dejt" kom t rb igår. Herre vad roligt vi hade.Men innan jag ger mig i in nåt måste mina känslor välja en annan väg.OCh det lär ta tid....Hämtade tösen idag..Saknat som fan.Trotsig som vanligt på måndagar.Och trött...
Usch...lär sitta här o tänka hela natten...för jag vill bara krama om den där ängeln i timmar och pussa sönder....Men men...d går ju över,jag vet...men det kommer att ta sin tid,för jag har nog känt så här ett bra tag.Och tack vare det står jag här nu.
Veckan blir lugn...blir d fint så blir d slottskogen igen.Sälarna..De påminner mig så mycket om min hund...som jag hört mycket om.Som jag har varit ledsen över.Men ja...sälarna och min hund..Lika som bär.Vill ha en säl hemma. De är lugnande,harmoniska och roliga. Blir slottskogen på lördag kväll oxå.Revbenspjäll med massa vänner:) Och 2års kalas på dagen.Mycket nu...
Ne...nu blir d mer glass...
Och ett tipps på en sjukt rolig serie:
TESTEES!!
Roligaste serien nånsin!!
Och fan vad jag vill till Ungern...Ger inte upp...Vill på kryssning med..saknar ju d där.Komma bort.
Och inga mail,inga svar..:(kollar och hoppas..här och var....men ne

FAIL

Kategori: Allmänt

Födelsedagsfesten var kanon..Mycket skratt...ca 20pers. Sen drog vi t stan.Igår var d samma igen...Fick pratat med en kille jag skulle på dejt med...för ett tag sen som inte hörde av sig. Han vågade inte...haha
Hade jätte kul i början av kvällen...sen blev allt fiasko för min del. Sänktes rejält...Grät som fan. Idag med...Satt vid busshållplatsen och bara grät. Vill vrida tillbaka klockan. Allt var ju så bra förr. Nu är allt fel. Och allt är mitt fel. Fick ett långt mail om att jag ska skärpa mig mm....Och jag skrev ett långt mail tillbaka. Får väl se vad svaret blir. Ne,jag mår så jävla dåligt att jag bara vill spy. Jag är som jag är,och vissa kanske inte har fattat det,och då växer snacket och allt blir fel. Blev så arg igår att jag skällde ut en kille och ville få honom portad (han började iofs,hällde en öl över mig från ingenstans)Då jävlar hämtade jag vakten som sa till honom. Bråka inte med mig.
Samtidigt som man är tuff är man liten som en mus.Jag sänktes rejält igår,kände mig så liten.Men kändes som att jag inte togs på allvar.Fastän vi pratade ut såg jag massa hånskratt. Usch...hjärtat slår i 1000..mår illa till max,tycker synd om mig själv just nu...jag har trott att jag e en bra människa,men så fel jag hade....i deras ögon iaf...Nu bli d snabb bad sen stan. Måste ta en öl och lugna ner mig. Kommer inte kunna sova på länge nu...Ångest...för vet inte vad egentligen...att jag ses som en hemsk varelse,fast jag inte gjort nåt..."klagat" på en sak...d e allt...men d e väl bara att säga t mig en gång ordentligt,jag menar ju inget illa...säger bara saker andra vill säga men inte vågar. Jag undviker en del och det förklarade jagi mitt mail. Jag känner mig i vägen för de. Bara jag säger ett ord blir d fel. Så jag undviker. Och ja,jag tog bort en kille från FB....för att jag blev ledsen...för att jag fick känslor o det gjorde så ont i mig att se den människan med brudar. Jobbigt....Och jag har varit feg för att säga till...för jag visste hur d skulle tas. Jag var feg och så blev allt "drama"...men jag undviker så jag inte ska märkas. Jag ska sluta bry mig.Har ju kul ändå,men ibland växer en del känslor....nu vågar jag inte höra av mig heller...kommer jag inte göra.Kan inte med,fast vi kommer att ses där vi hänger.Går inte att undvika. Men jag gör som jag gör...Stället är stort,man måste inte sitta nära. Usch..jag mår dåligt....