MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Jag ler ändå...

Kategori: Allmänt

4800kr...d e allt jag fick för maj månad.Bara hyran ligger på 4600. Allt pga FKs fel.Och inget att göra åt. Mor tjatar om soc,när jag har i 10 mail förklarat att jag inte är berättigad. Vem är det nuför??
Väldigt jobbigt...Att bara få höra tjat men ingen hjälp.
Vet ej hur detta ska gå....sitter med obetalda räkningar.Söker fonder som en idiot,men får man nåt av det så dröjer d.Då är det försent.

Fick 2000kr av Ruby, som alla tyckte var "ingenting" . "Det var sjusst ,men du är verkligen värd mer med tanke på hur mycket du ställt upp..."Han har ju levt på mig i 3 år,tjänar bra,så ja..jag skulle deffinitivt gett mer. men jag ska inte klaga.Sjusst bara det,men sen så hade jag räknat med mer,med tanke på att han har sagt det i flera år.Och har man som han inga räkningar hemma så är nån tusenlapp mer roligare för den som behöver än att se han supa upp flera tusen....Jag får sällan ihop mänskligheten.
Yeye....Sen ska jag ju hjälpa honom med körkortet med. Jag är så jävla snäll jag.
Förra veckan var kanon och sorglig. En person som velar fram och tillbaka,skriver konstiga saker. Aldrig varit med om nåt sånt.Så drabbas man själv för man tror det är fel på mig....
Har varit en del vänner och det blir det idag med. På fredag åker jag och bästa vännen med våra ungar till DANMARK. 15 pantburkar kostar det. VI tar med oss mat och kaffe och chillar. Spontant. Min idé. Blir nog bra. Nästan en gratis resa. Helre sitta där och se ungarna ha kul och åka båt än sitta hemma i stan.
Ny chef på skolan. Så skönt. Inget stress längre. Nu VILL jag vara här.Ingen press och cheferna har tagit åt sig av mina klagan. Nästa vecka ska vi inte sitta här utan slottskogen och grilla.
Jag borde bli chef....
 
Ska även ha en kolonilott i år. Hon begär inga pengar i princip....bara nån som gör nåt på stället,så ja....jag e på:)
Och så är husvagnen ute på blocket:(
Stor sorg.

Bus/Taco/lunch

Kategori: Allmänt

Igår bjöd jag Björk,hans son o min unge till Buslandet. Så fort vi kom dit ville ungarna hem...

NEJ NEJ...4h ska ni vara här.Punkt slut. Lite gnäll och 30min senare ville de inte gå. De lekte så fint i 4h. Svettiga båda två. Jag fick en stor kebab tallrik...Herre...aldrig ätit sån förut....
Tiden gick fort. Jag bad ungarna att inte störa oss dvs att de skulle LEKA,inte hänga med oss. Och så blev det. Och så kul de hade.
Och de kramades, lyfte varandra,jagade varandra. Hon ser vekligen NYKÄR ut...och lite han med....Lyckliga. Pratar om honom HELA tiden....Sött.

Idag sitter man i skolan. Vår chef slutade idag...Jaha..
Sen blir det taco kväll med bästa vännerna och alla våra 5 barn. Full rulle som vanligt. Vi är inte de där som sitter hemma hela tiden och kollar film. Vi umgås med våra nära hela tiden. på kvällen och morgonen är det mor -dotter tid. Annars e d vän tid.Passar på,för en dag kanske det tar slut. En dag sitter man där och är ensam. Vad vet jag?!?!?!
Imorn blir det lite städ, sen träffa Ruby på kvällen. Blir kramkalas. En av mina bästa vänner jag inte sett på så länge...
Då kanske jag får min glädje tillbaka. Jag har ju varit så nere d sista. En helt annan person...Inte jag. Men det blir så när man umg¨s med folk som inte mår bra. Det smittar av sig.Och jag känner att jag inte behöver det där...depp perioderna. 

FAS 3

Kategori: Allmänt

Måste beklaga mig igen. Och igen.
Vad är fas3??? Jo, ett sätt för folk att tjäna pengar på stackars människor som har haft det svårt..
Vad får de göra, de där stackars människorna?
Sitta vid en dator och uggla eller jobba ihjäl sig.
Läst massa forum. Det är emot lagen att folk ska jobba inom fas3, eller vad det var.
Jo,men det är ju det folk gör,inom praktik eller aktivitet. Och får man lön? NEJ!

Man borde se till att vi kommer ut lite,promenader,lite gympa,komma ut i naturen,för folk som mått dåligt kan ju inte må bättre av att bara sitta framför en dator? vill man att folk ska må bättre ska man ju göra nåt "kul"....små hobbysar.
Jag vill oxå starta en fas3 verksamhet.
Då skulle det inte innebära 40h framför en dator direkt.
 
Jag menar..
Vad får fölk ut utav att spela patians 40h/v?
Visst..man ska söka jobb 8h/dag. det går ju inte..
Ologiskt.
Med den stora arbetslösheten vi har idag är det inte så kul att få nobb varje dag...dag in dag ut.
För så är det.Man tappar ju all självförtroene.Vore bra att kombinera lite kurser med att söka jobb. 
Ungdomsarbetslösheten är ENORM.
Folk som är över 35 är för "gamla"
Har man barn är man ett hinder.
Så då får man sitta här.
2013....dagens sanning
 
Plus ett evigt jagande av FK och AF varje vecka..Inte konstigt att folk blir utbrända.
För mig känns d som att jag har gått in i väggen. Utbildning får jag inte. Jobb får jag inte.Och tro mig..jag söker massor! Massor!!!

Och när man ser sig omkring..

Kategori: Allmänt

inser man hur mycket som ska fixas hemma...Jag som tyckte allt var rent och fint för inte alls länge sen. Mår skit illa inombords av detta....tvätt måste fixas,köket rensas på skit. usch... nej,men nu e d dax för sovatime....efter massa komiska sms idag lär jag nog sova halv skrattandes.

Känns tomt

Kategori: Allmänt

Undrat vad det är..som gör att jag har varit low...och en av de sakerna är att jag saknar Ruby en massa...
Och det kanske inte är så konstigt.Man har ju umgåtts i princip varje dag i flera år och sen tog det slut. Knappt pratats vid eller träffats på 1månad. Berott på mig,men även honom....Nu är jag bara rädd att allt är förlorat...
Och det känns jätte tungt och tomt. Men det är ju inte konstigt. Skulle känna samma om jag inte träffade mina andra vänner på en månad....
Ska försöka sova nu...trött...Längtar t tisdag,sushi lunch med en underbar vän sen hämta katten hos Janne på onsdag plus middag.

1v....blandat med massor

Kategori: Allmänt

Har nog gjort lika mycket på en vecka som kanske andra gör på år! sant. Upplevt massor.
Samtidigt varit ledsen inombords...saknar kärlek, sex och massa till.
Gråtit,varit olycklig.samtidigt som jag har haft jätte kul...
Fått en present.Den dyraste hittils.Ångest...hela tiden ångest för saker jag får. Inte för att det är mycket. Men ändå..ångest.Pratat med mina vänner om det och de säger samma sak :"Tacka o ta emot"
Jo..men...mmmm
 
ist för TACK så säger jag "men oj....du ska få pengar för det"
fast det är en present. Men jag kan inte ta emot vissa saker....
 
Men ja..då e man hemma...efter en vecka fullt med massa saker. 
Längtat sönder mig efter min tös...
och även längtat sönder mig efter 3 personer. 
Nästa vecka blir d vänner,hämta katt,åka t mor o gratta henne,gå till Bushuset,träffa en gammal vän jag inte sett på 1.5år...
Nice...
Nu ska jag försöka hitta nån mat.borde packa upp...
Och om 4v e d dax för äventyr igen...2v semester i värmen..:)
 

Facebook allergi

Kategori: Allmänt

Jag klarar verkligen inte av facebook. Skrika ut vad man gör så alla hör...kan inte folk gå på avenyn och skrika "NU HAR JAG BAJSAT"
eller
"NYKNULLAD"

ne....men d e ju precis så det funkar. Och jag har väldigt svårt för folk man umgås med som jämt sitter med facebook. En enorm diss...som att man är tråkig för man bara "MÅSTE"uppdatera en sak,eller skriva med andra....
Så då måste jag vara väldigt ointressant.
För ärligt...av ens 500+ vänner e d knappt 0.5% som ens bryr sig att man drack kaffe på Donken i Örebro...och av de 0.5% är det 5 som "gillar" vilket betyder att 99.999% inte bryr sig,fast de ser vad folk skriver. Det finns telefon.Att sms eller ringa med om man nu vill prata med nån eller berätta nåt kul för sina vänner.Måste man skrika ut allt för alla??? Usch....

Arbetslöshet

Kategori: Allmänt

Sitter här,press o stress. Dessa massa mail från AF.
Min sjukskrivning är inte godkänd,då det var ett intyg och inte utlåtande. Men vad fan. Kan läkare ingenting? Så nu sitter man här och mår illa. Sån jävla stress.Massa mailande fram och tillbaka.
Redovisa jobb. Jo,MEN det går inte längre..FATTAR DE INTE DET??
Med tanke på att när man söker jobb så sker d via bemanning,det går inte att skicka spontanansökan till företag. Gjorde 20st för 2v sen. Samma svar tillbaka.
"Du får gå in på via rekryteringssida,och anmäla dig där" (sen får du vänta 100år...)

Utbildning får jag inte heller,fastän jag velat och sökt.
Snacka om nertramp.
Folket sitter här,de kommer och går. Ingen är här 8-16 längre...folk kommer och går,och jag har väl gjort lite samma. Viktigast e väl att man är här? Att man faktiskt söker jobb?
Men de ska väl ha samtal med mig.Både chefen här och sen AF pga att jag inte är här heeela tiden. Sen e d som så att vi är många här i flera olika rum. Kan gå dagar innan man ens ser chefen här,så när de kanske råkar gå förbi mitt rum är jag inte här.Kan vara på toa,röka mm....då anser de att jag inte alls är här?! Jag söker och kollar jobb. De andra kolla film.
Och vem får skiten? alltid jag....
Jag har massa att säga till AF,regeringen mm....
Praktik, ex MED LÖN. 
Kanske inte 25,000kr men iaf en del,för praktiserar man jobbar man oftast för 2pers.man sliter och blir utnyttjad.
Som uppskattning borde man få lite lön,men samtidigt skulle all praktik försvinna.
Men ist för att ha folk på skolor,för ja,detta kostar staten massa pengar,lägg de på praktik?! Ge mig 15,000 och jag praoar gärna.Erfarenhet...bättre än detta?! som man gjort massa gånger

Sen har min tös hamnat på sjukhuset...Frågade om tösen frågat efter mig men NEJ. Jag som är orolig till halsen och vill verkligen dit. Bad exet fråga tösen om hon vill ha mig där.Inget svar. När hon ska på såna stora saker är det min skyldighet att fråga.även om hon säger NEJ,INTE PAPPA..vilket sker ofta. Då övertalar man.
Även om Sessan nu skulle säga nej,så skulle exet kunnat få dit mig iaf,visa för saga att mamma o pappa finns där!

Jaja..misslyckad dag med massa ångest och skit.