MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Vill åka

Kategori: Allmänt

på en kryssning igen.Älskar kryssningar..Har varit på en del såna.Och alltid är det lika roligt. Men helst ska den vara längre än 1 dygn,så man hinner med en del. Ge mig en kryssning..jag drar på direkten.

3v...i korthet

Kategori: Allmänt

Då e jag här igen....Min mor drabbades av en sjukdom för 2v sedan...eller 3 nästan.Stroke.
Har varit en väldigt jobbig period där jag inte sov på ca 1v....men har ju haft människor omkring mig som tur e. Och sömnpiller. Så från det samtalet är inget det samma. Hon e fortfarande inte bra. Och har detta hänt 1gång så kommer d igen. Så jag har d i tankarna varje dag. Att snart kommer nåt att hända igen. Klump i magen.
Hjärtinfarkt eller stroke. För mycket stress i henne. Och det skadar mig.Enormt

Sen har d varit Landvetter,promenader mm. Denna veckan var d mycket Lamm,Ruby.
I helgen var jag o Ruby i stockholm,på en kryssning. Såg WASP.
Hade askul. Lite för kort kväll bara..jag blev lite för full:(
Men önskar jag kunde spola tbx tiden iaf..Göra om d hela. Men vilken spelning.Intimt. Underbart folk överallt. Bäst var nog dagen efter,just när jag skulle köpa den billigaste maten o kaffe,och kassören drog mitt kort kommer en kille fram,räcker mig ett kort.Värde 245kr.
Jaha..bara så.
SÅ d var bara att välja o vraka mat för summan. Blev en del:) Varför just JAG...av 2000 pers, e en bra fråga.
Nu e man hemma.Tidigare än trott.Vi skulle sova över men kom hem inatt.Jobbig resa.Som fan.11h har man kört..själv. Lika långt som ner t budapest nästan.

Ont i handleden med. Som fan...kan inte göra nåt i princip.
Blev bjuden hem t lammet ikväll,men jag kan inte köra bil med handen.
Lammet ,lammet...återkommer alltid till varandra. Tog en öl ihop i tisdags. Nice nice. Han gör mig glad som fan..o jag han.För glada kanske. Jag vet inte..inte nåt.Men han skämde bort mig lite i veckan. Vad har hänt?? alla mina ord om snålhet gick lite in i huvudet..Vad vet jag. ..Kände mig plötsligt någon iaf. För jag ger alltid.
Men ja...imorn får man iaf träffa Björken som varit i Stockholm hela veckan han med o spelat.
Inatt har jag bara varit helt solo..Konstig känsla. Imorn får man även se sin tös,som jag pratade med i fredags,och som inte alls lät som hon brukar.Lät jätte ledsen. Jag blev jätte ledsen för det. Får prata med henne imorn.
Sen blir d väl fullt upp...Middag med vännerna som vanligt.Klassiska rutinen. Tack o lov.Kalas på lördag med. Sen kanske träffa en gammal kompis på kvällen. Men ja..längtar iaf t imorn.
Nu blir d natten...Med en klump i magen för att AF e för på mig. Stressar mig...Det ska de inte göra,inte som de gör nu.
 
/0329

födelsedags firande

Kategori: Allmänt

I torsdags firade jag mig. I tysthet. Bjöd de 3 äldsta vännerna. Plus en ny. Men hon kom aldrig. . Visste det. Litar mer på gamla vänner som ställer upp. Sen kom mor o hennes gubbe. De stannade som vanligt mindre än en timma. Var fullt ös här. Och min mor klarar inte av barn. Så de stack. Sen när nästan alla drog kom Björken över. . Och herre vad min tös dras t killar. Min kompis påpekade det oxå. Igen. . . Ikväll var vi på middag. Haft en kul kväll. . Bättre än igår då jag var irriterad o arg. . Skulle träffa ett ex ikväll men fick ingen barnvakt. Får se han nästa vecka. Han vill oxå en del. Åh! Dessa män. Och då menas inte Sex. Annat. Iaf . . Imorgon blir det Ikea. Jag o björken o våra barn. Sen ska jag fika i Landvetter sen hem o diska o kolla film med Björk. .

känslor. . . desperation?

Kategori: Allmänt

Haft en relativ lugn vecka med massa tankar. Gråt. Känslor. Ångest. Som dessa två killar ger mig. . . Känt mig kvävd. . .
Är de bara desperata? Ha nån att krama om? Massa tankar. . Fast då kämpar man väl kanske inte så mycket. Som de. . .
LÄNGTAR tillbaka t Ungern. Inga tankar. Bara leva.

UNGERN Romantiken

Kategori: Allmänt

Förra lördag,klockan 7 var det dax. Säve.Tog flyget ner till Budapest. En resa jag aldrig trodde skulle bli av.
Varför?
1-Vi känner inte varandra så väl
2-folk e så rädd för spontanitet,de är så trygga hemma

Men herre vad roligt vi hade det. Upplevde en massa romantik,massa god mat,dricka,badat alltsom 10h i hälsovatten där alla höll på att ha sex i princip.Romantik.
Vi var på rock klubb på min födelsedag,kollade på statyer,utkik. Sen hyrde vi bil,lite spontant. Åkte till min moster,som jag överaskade.Åkte runt i Budapest. UTAN GPS. och vi åkte knappt vilse.Sov på ett rum som var ett allt-i-ett.Köksdel o säng o bord med stol som vi rökte i för mycket. Sov bort dagarna.Gjorde massa på kvällarna. i värmen..ja..d var väl 25-28Cnattetid.
En natt kom de där 3 orden.
Jag Älskar Dig. Jag var helt oförberedd.

Nu e man hemma. Blev ett besök av Ruby igår. Jag grät. Han är jätte kär i mig. SÅ e den andra. OCh där står jag i mitten.FÖr jag har känslor för båda. Ruby,mycket för att vi har gått igenom så mycket. Har ju varit ihop i 1år typ.
Björk för att han e snäll o en bra kille.Båda e bra,båda tycker jag e underbar.
Borde gå min egen väg,och lämna båda. DÅ slipper jag såra den ena. Men jag kan inte...Och jag kan inte leva så här länge till heller.

Men jag pratar..med båda..om det hela. Jag smyger inte bakom nåns rygg och lever ett falsk liv. Inte min grej. Korten på bordet.Direkt.

Nu e tösen hemma. Fick ett sånt enormt välkomnande..Ojoojojoj

Imorn e jag bjuden på sushi lunch..Gott
Torsdag bjöd jag in de närmaste för att fira mig med lite fika.3pers bara.Vill inte ha fler.plus allas barn..
 
Nu e klockan snart 1.Tösen ligger skavfötters o bara tittar på mig. SOm hon brukar. Hon borde sova.Men hon vill bara se mig. Titta på mig.Rädd att förlora mig.