MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

MF (Mans fritt)

Kategori: Allmänt

Märklig känsla...hemma,bara jag o tösen.Ingen kille. Men d e skönt. Jag behöver detta. ...Slippa prata,förklara,påminna....Bara vara
Tyst.
Snart bokar vi Tallin oxå. Väntar bara på 2 pers som ska ge klartecken,så åker vi 5 pers om 4v:)
Skönt att komma bort.

MF (Mans fritt)

Kategori: Allmänt

Märklig känsla...hemma,bara jag o tösen.Ingen kille. Men d e skönt. Jag behöver detta. ...Slippa prata,förklara,påminna....Bara vara-->
--->Tyst<---.
Snart bokar vi Tallin oxå. Väntar bara på 2 pers som ska ge klartecken,så åker vi 5 pers om 4v:)
Skönt att komma bort.
Men som sagt...skitledsen över pappa...snart ett år sen sist. Och han e sjuk ganska mycket,så d gör lite extra ont att man inte kommer ner t helgen. Om inte nån ängel fixar bilen tills dess

Shootgun

Kategori: Allmänt

Då har man pangat idag. Med nervskada i ryggen fixade jag det.
Sittandes och ståendes,och jag prickade det mesta. Var fan stolt. Sköt älg för första gången:) Prickade 1 som var 100% bäst o ett som var ganska OK.
väldigt snällt gevär
Sen hämtade jag tösen,handlade mat,lagade mat (inkl 2kg !! jordgubbar-29kr coop)
och sen fick man massage av henne:)
Jag har nu legat i soffan i några timmar. VÄRK o ont. Imorn gör vi nog NADA.
Såg fram emot ett fint besök hos min pappa med tösen. Men jag har ju körförbud och ingen vill hjälpa mig med d lilla som ska göras. SURT som fan.
Ser iaf fram emot mer skjutande. Eller massa:) Fri tillgång,d e nice. Eller inte jag då,men han.
Nu vill jag bara sluta ha ont,sluta vara hes,sluta vara trött o ha sommar!!
6865

ILSKA

Kategori: Allmänt

Här e jag.tillbaka efter en väldigt händelsefull vecka.Förra söndagen tjejfest hemma.Hade skitkul. Barn o killsnack:)
Sen blev d ett helvete på måndagen,där min mor sa en massa skit t mig som gjorde att jag drog o ville inte finnas mer. Jag lämnade kvar tösen där. eller som jag fick höra "ÖVERGAV"..(det där ordet som fick alla att reagera starkt) Man överger aldrig ett barn som är med någon de älskar. Oj...då har jag blivit övergiven 10000000ggr under min uppväxt. Ja,mor o far lämnade mig ofta hos mormor eller afrmor bara så där. Jag klagade aldrig.Älskade ju de så jag sket i vilket.Och ingen av de talade om varför eller inte varför...d var mer ett "du ska stanna en dag till hos oss" Jaaaaaaaa....svårare än så e d inte.
Varför lämnade jag kvar tösen? Jag ville inte finnas mer,inte efter d min egen mor sa till mig. Jag vill köra ihjäl mig. Ska jag då ta mitt barn med mig? Ska hon se mig gråta i timmar? Eller dygn? Ist kunde hon bara stanna kvar i lugn o ro.
Sen får man skit av exet för allt d där,fast han inte ens fick höra orsaken t varför jag stack. Inte ens min styvpappa visste.Bra att man tar reda på sanningen/orsaken till vissa saker.....KOMMUNIKATION-Att lyssna.
Lätt att klandra än fatta?? usch..halsbränna nu igen
Fruktansvärt irriterad över folk som vägrar lyssna,som får höra en sak o "så e d"
Varje peng har två sidor?!
Fick höra en massa skit som gjorde att jag gick ner mig TOTALT. Plus en svår förkylning på d. Och på onsdagen när tösen skulle ringa 18.30,var inte min mobil på.Ne,då fick man skit för det oxå....Varför inte bara vara trevlig o fråga ett "varför?"ist för att bara tycka att man e en stor idiot??
Usch..har så mycket ilska. För att all bråk börjar om från början. Jag har inte gjort ett piss. Man straffas fortfarande....
Ne,jag svarade inte 18,30 för jag har legat hemma med 39G feber i 3 dagar o bara legat o sovit o käkat piller.Under den tiden dog batterierna....O när jag 1h senare vaknade till o svarade,ja då var allt försent o jag e en dålig mamma som inte bryr sig...USCH...
Men när han inte svarade för 2v sen var d OK? fattar inte...jag tyckte inte d var konstigt....hade verkligen inte en endaste tanke på att klandra eller vara elak.Svarar man inte 18.30 så finns d en anledning.
USCH...vad jag e arg.Men men....utan mina kära vänner så...
Idag hämtade man tösen. Nervös som ett as. Och första 5minuterna tyckte jag bara så synd om henne. För allt hon har matats med. Inte svårt att märka,när det inte är hennes ord från munnen. Hon visste inte ens hur vissa ord skulle uttalas. För det som hände i måndags. Hon trodde bråket berodde på en helt annan sak o jag var boven.Men ne,kära lilla vännen. SÅ var d inte.Och herre vad hon har matats med saker.Ist för att bara snällt förklara o be att mamma får förklara för de inte vet exakt vad som hänt så matades hon med helt fel saker som inte stämde nånstans.USCH....
Rättvisa o moral...Var e d??
Imorgon ska jag iväg o skjuta gevär. Fan vad ärad jag känner mig.Skjutbana för oss själva.Jag,han o kulorna.
SKa bli nice//
6809

Bortskämd o älskad

Kategori: Allmänt

Har nog aldrig varit så här älskad av en kille som jag e nu.
Höra varje dag att jag e underbar (jag undrar var?)
Sms med "jag älskar dig"
och där e jag..som innan,fast kanske lite mer...vet inte
känner mig iaf bortskämd som fan
6476

Kallt

Kategori: Allmänt

Haft en fin vecka,lugn o skön. Sov ut inatt för första gången på månader. En hel natt. WOW
Igår var jag o 5 tjejer i slottskogen. Asnice. Min tös gick iväg o lekte självmefter 1h....tog henne 1h,men shit...märklig känsla. De e så självständiga.
Men jag var jätte stolt.Hon lekte själv i 2-3h,och kom till mig varje halvtimma för att kolla läget o visa upp sig. Bra där.
Nu har jag betalat alla räkningarna. Hmm....113kr kvar. Jobbigt detta....Märker mer o mer att det gör mycket på räkningen när man e 3 pers,även om den 3e inte gör mycket i hemmet...d syns på räkningen iaf.
Bilen ska fixas oxå. Bromsbackarna bak,och bilen har körförbud om 5dagar.Ja..lycka t...med påsk o allt.
Och jag som ska ha tjejfest på söndag....10tjejer-grill-fest utan killar.Nice
Lördag blir d Landvetter med bästa vännerna o grilla.
Idag blir d mat hos Janne.
Nästa vecka e jag redan fullbokad. Haha..lät roligt,men ja..så e d