MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

LERNIA

Kategori: Allmänt

Blev massa spårvagn varje dag förra veckan. Haft full upp med att bara åka och gå. Ochhon "Jag orkar inteeeeeee...Jag är gammal" 3,5år...Lata fan. Lik sin mor...Haha...Fredag ringde han ÄNTLIGEN....Bilen var klar.JIHA..VI kom dit vid 3,och jag ville inte hem. Ostädat och massa disk. Jag låtsades vara 15 och hittade på en ursäkt för att slippa åka hem .
"Sessan..vill du åka till Buslandet?"
Klart hon ville...GÖTT..slapp vi åka hem t skiten.Kommer in på buslandet och hon bara står där medans alla barn har kul. Hon vågade inte leka själv och inte göra nåt...Så jag introducerade henne för d mesta och efter 1h (Ja,1 helt timmes passande) så kunde hon slappna av och leka. Jag satt i telefon på stolen och pratade med en gammal vän och skrattade.Haha...som vanligt.Tösen hade kul iaf:) Sen åkte vi hem. Och städade.
Lördag blev det mamma.Nu äntligen förstog tösen vem min mamma är. "Din mamma är min mormor" BRAAAAa...men pappa o farfar...ja,d det går inte riktigt in än.
Jag åkte hem och fortsatte städa sen iväg och hämta Ray,Izza o Mattis. Sen kom Ruby och Nikke. Förfest. Hade skit kul.Vi lekte lekar och skrattade. Fast en person drog ner mitt humör ganska mycket,så jag blev väldigt irriterad. Sen blev d stan.Ganska sent.Bråkade med vakten,för andra gången. ojojoj....
Tror dock att de flesta är på min sida.Tyvärr är vakten inte bara en vakt utan ägaren.Oups....
Mitt vipkort är iaf borta.Han kastade den. Happ...Mötte upp en kompis och drog hem och pratade. Sov länge,sen hämtade tösen och käkade hos mor.
Måndag var det dagis och ett farväl av Sessan. jobbigt varje gång.Sen blev det bara till att åka hem och vara. Jag sov och chillade. Igår blev det utegång.Jag skakade för att jag var rädd.Rädd för att jag skulle vara portad. Men vakten som var där då gav mig en stor kram. Haha... Jag skulle inte vara ute länge...TJENA...kom hem vid 6. Först blev d massa tomult på krogen. Msassa gråt,bråk,glas i gilv,blod mm...Alltid ska d hända saker på vardagarna. SÅ vi fick trösta och finnas där. Men JAG hade skitkul iaf,ihop med de andra, sen gjorde jag bort mig på McDonalds,snodde ballonger,dansade och underhöll. Mötte en gammal vän på Babar. Kalle.Länge sen...Och hon gav mig massa kramar o sa hur mycket hon saknade mig. Happ...Vad ska man säga...KUL. Hon följde med mig hem och vi delade säng och värmde varandra.Ja...d e liiiiite kallt i min lägenhet. På kvällen åkte jag till Partille och hämtade en cykel till tösen.Julklapp:) Blocket är bra.
Imorn blir d förfest,sen på fredag ska jag och Maria ställa upp en del saker som vi ska sälja på loppis. Så på lördag blir d försäljning. Allt för pengar,så min bil kan fixas helt. Den är inte helt klar. Handbromsen måste fixas,sen behöver jag inte tänka på bilen på några år. Skönt att bara vara hemma idag. Chilla. Orkar inte gå ut. Stekte ägg,åt nudlar och kollade tv. Nu kanske jag sak lägga mig ner och sova. Om 2v ska jag börja på Lernia oxå. Är ganska skeptisk. Just där det hela ligger...där har jag varit en gång,för många år sen. Söka jobb kurs. Meningslösare saker finns d inte. Och jag VÄGRAR om d e samma sak denna gången. Satsa pengra på utbildningar,kurser ist för denna meningslösa dagis.Man sitter där och surfar i 8h. WOW. Varje dag. Helt meningslöst. Och jag har gått sånna kurser massa gånger. TYvärr lär man sig NOLL utav det hela.

VAGN

Kategori: Allmänt

Idag blev d ÄVENTYR,med stort Ä.
Vi åkte spårvagn och massa buss. Fixade tandläkaren,sen vandrade runt i femman. Haft skit kul. Tjötfian fick väl folk panik på men mest med ett leende. Sen hemma lekte vi som fan..Och massa kramar fick man. Det gjorde gott. Satt på vagnen och pratade om tösens pappa när han plötsligt ringer. De fick prata lite sen är Sessan helt tyst..."han vill inte prata med mig"
Hmmm,tänkte jag och tog över luren...Exet skrattade lite och sa "hon säger inget"
hehe...ne,jag vet...hon kan sitta med telefonen i handet och bara le,men prata? nej...d gör man väl inte i en telefon?
hehe
Imorn e d dagis,sen fixa massa annat sen e vi lediga. Blir städning o mingel. Blev ju ingen filmande idag.
Snart kanske jag o Daniel ut o vandra i natur och ta fina bilder.:)
Sen så hoppas jag att Tallin blir av den 5 dec.Kan se oss alla där..ha skitkul.För man kan ju inte ha tråkigt på en kryssning? Aldrig haft.Går d ens?nä..
Ändrade mitt status till Upptagen på fejjan..Hmm...en person blev iaf väldigt väldigt ledsen..."Vill att du ska vara lycklig,men jag Älskar dig iaf"
Fast d hela e bara lite på skoj. Varför vet jag inte...hade väl tråkigt..haha...för inte kommer väl jag att finna mig någon...gett upp det där ju.
Vet vem jag vill ha,vad jag vill ha.Och det kommer ju aldrig att hända. Men jag försöker att inte tänka på det. jag lever för dagen.Och just idag har jag haft en bra (men trött) dag.
Och jag stör mig mer o mer på killar som e otrogna sina tjejer som älskar deras killar,som de aldrig skulle tro e otrogna, plus killar som e upptagna som raggar på tjejer. Vet..tjejer e inte bättre...MEN killar e mer såna än tjejer iaf. Varför? Vi tänke o kännerr!! Killar..... e bara kåta..
Over and out

Impa

Kategori: Allmänt

Har svårt för folk som ska impa på mig...för sånt e så genom skinligt.Usch
Och om 3v eller nåt kanske vi drar t Tallin...Hoppas

AJ ÄM

Kategori: Allmänt

Haft en toppen vecka...där folk jag inte umgås med lngre plötsligt kommit fram o sagt att jag var saknad...Skönt att höra.
Varit ute med Jerry, sen Maria på fredag.Valand.Jag fixade in oss.jag blev full. Lördag kom Mary hit...hon köpte med sig massa dricka o ute blev jag bjuden på vad jag ville.Bortskämd e man..Fan vad sjusst. Men jag var snäll o tog bara 3 öl...:) Hennes mening: Jag bjuder,jag har ett bra jobb,min man med,jag kan inte ens föreställa mig att vara ensamstående
Fredagen:
Inte min dag: Hade 756kr på kontot..Visste att min tandläkarundersökning idag skulle kosta 695,minus de där 300 kr jag ska ha rätt till. Kommer dit och enligt datorn finns jag inte.Hmm..OK:Sen ville läkaren ha en extrabild på en tand,o bilden såg exakt likadan ut som den som ingick i priset.Extrakostnad:60kr.Japp.Tillbaka t kassan,fortfarande finns jag inte i datorn.Så jag fick fint betala hela altet.760kr..Kollar kontot:1kr kvar.Japp.Åker till Försäkringskassan för att fråga vad fan d e frågan om,o då är det storbråk mellan receptionisten o en gammal gubbe som inte ville ge sig.JAPP."Bara inte jag får HENNE" tänkte jag...o klart jag fick...bad henne snällt att lugna ner sig. Hon kolladce upp mig i datorn o klart jag finns med.Så hon undrade vad d var frågan om och tilla att tandvårdsenheten strular,därav allt detta. Och var e mina 300kr?? ja,jag får åka tillbaka till läkaren på måndag o klaga...fast enligt de e d F.kassan som ska fixa allt.KUL DAG...jag dränker mig NU
(kop. från fejjan)
På kvällen var jag skit deppig...Maria 1 frågade om jag ville med ut..jag hade ju 1kr...JAPP..men jag skulle få 2dl sprit,och därför fixade jag in oss två. SOm tur e kom jag ju på att jag har kontakter,som jag alltid glömmer bort. Vi hade skitkul.
Stannade kvar tills stängningsdax.
Lördag:
Sov till 16 ca.
Gick upp vid 6,tänkte bada eftersom en kompis skulle ju komma över. Varmvatten...hmmm...var e den??BORTA!!Japp...då var d bara att sätta på spisen o koka vatten...SKrev på fejjan att d enda som behövdes var att proppen skulle gå. Och klart den gick.Tror alla fick sig ett gott skratt...Som tur var hann jag koka upp ca 40L vatten,så jag kunde bada:)
Sen ringer hon och säger att hon nästan e här.1,5h för tidig.Stress...
Vi satt hemma o pratade,drack lite sen dansade.Beundrar henne...Gift,har en bebbe men lever livet!
Och hon avundas MIG som kan göra d där oftare än hon. Vi skulle gå t rb.Hennes först gång.Hon var nervös..sen länge...Hon som hatar hårdrock.Men jag sa till henne att e hon med mig kommer hon att ha kul. Hon bestämde på vagnen att vi skulle till hard rock o vara med sina vänner efter en stund på rb.För hon skulle säkert inte palla d...SÅ FEL HON HADE..Plötsligt var klockan 3 o stängningsdax. Och hon tackade massa gånger för en skitkul kväll.SA JU D.
Jag var visserligen ganska depp innerst inne...Arg o besviken på en kille. Och det gick ut över en av vakterna.Dock var han inte så shusst han heller. Ganska ny,försökte vara "tuff". Men jag pallar inte sånt.Service yrke!!! Var glad o trevlig o inte "jag har muskler o därav vakt" sånt går bort. I fredags lärde jag känna en av vakterna på Valand Så jäkla underbar...Herre!!!Personlig o skit trevlig.
Igår söndag var jag allmänt depp...Låg hemma som ett kolli. Vaknade 14 idag.Hämta tösen o lämnade in bilen. Jag är så nervös.Över pris mm...Har 1kr på kontot fortfarande.Exet e skyldig mig massa pengar som jag aldrig får. Tack vare det har jag inga blöjor ens hemma. Kissar hon i sängen får han tvätta det hela.Så känner jag.Handlar om 300kr/månad. Och varje månad e d massa ursäkter. Jag fattar inte..Jag skulle ALDRIG kunna med ....bråka så här. Jag e ensamstående,utan inkomst.Ingen överseende. Jag som tycker att vi håller långsamt på att bli "vänner"..neutrala,men att man skjuter fram en så liten summa-för honom som har jobb,d e bara tragiskt.Respektlöst. Och jag mår dåligt av varje veckas smsande om MINA pengar.
Ne,nog om detta.Är bara så jävla ledsen....
Imorn blir d dagis sen kanske film..vet inte. E så anti allt o deppig o SKIT TRÖTT att jag inte orkar med mycket.
DOttern gav mig knappast ett välkomnande idag heller...Betedde sig som en 15åring.Men sen släppte det. PHU...och vi gjorde nåt vi aldrig gör..Åkte massa spårvagn. Hon såg ut som en afrikan som aldrig sett en spårvagn förut.Haha

Piece

Kategori: Allmänt

Fredag blev det en tripp till Slottskogen sen iväg t Landvetter. Vi lekte,åt god mat o hade d trevligt. Freddan tjatade om en film som skulle vara såå bra så han åkte till affären o köpte den.Kom hem o somnade efter 5minuter medans vi andra fick se filmen-som skulle vara sååå bra-som sög till max.Så vi stängde av och redan vid halv 12 var jag i sängen.Lekte WF som alla andra.
Dagen efter sov jag LÄÄÄNGE...vaknade 11.30.Herre...att ingen väckte mig.Eller jo,ungarna kom ner och hoppade på mig.
Sen tog vi en promenad till centrum o handlade lite gott. Sen åt vi mat,busade och vid 20 åkte vi hem. Läste sedan i tidningen att just då jag drog dödades en man på vägen.Just där.
Hem och sova. La mig tidigt. Söndag kom Mir över. Sen Janne. Jag lagade mat och var hemmafru åt 5 pers.Var helt slut när alla gick.
Måndag morgon lämnades tösen.Jobbigt. Hon ville inte:( Mamma mamma mamma.
Sen hem o sova. Tänkte sova hela kvällen men så fixade vi en spontan tjejkväll hos mig ist. 3 tuffa brudar som gillar att höras o synas. Sen gick vi ut o hade kul. VinDrinkar,öl o shottar. Såg mannen jag älskar i hjärtat.Men sa inget. Efter stängdax blev d Babar,med hela personalen. Blev skojbråk mellan mig o chefen som vanligt.Kastade en massa papper på varandra.Haha...Sen fick jag åka taxi hem. Flera som bor här så jag fick åka med.PHU..slapp jag gå hem. Väl hemma la jag mig och grät..MASSOR....för HAN....den där som min tös jämt pratar om..Jobbigt..Skickade ett mess eller två...men inget tillbaka.Jag orkar inteeeee mer...lägger neeeeer.
Jag försöker för vissa säger att jag ska,men för vad? hmm...
Nu blir d softa lite...sen träffa vännerna:)
Vill bara vara hemma o lipa vidare dock...hinns nog med.Haha
Har bestämt mig för att göra större pattar nästa år!JUPP
För min egen skull ja....min kropp,mitt val. Kände lite på mina pattar igår o visst,de e faktiskt snygga....börjar tro killarna där.Fasta o fina:) men för små för mig.

Flyg

Kategori: Allmänt

Idag satt jag o kollade vad flyg skulle kosta t Bromma. Kollade alla ställen,men detta tar ju priset. Den tycker att vi ska åka via Frankrike..."bara" 20.000kr...haahaha
Nu blir d åter ljus med ljus.
SHIT..klockan e så där mycket IGEN....fattar inte....

Bagel

Kategori: Allmänt

Bjöd Janne på lunch idag...Soup&Bagel-Södra vägen.Rekommenderar starkt!!!! Mycket god mat,fullt med folk o vilka trevliga personaler!! ojoj...Innan det var vi på stan en liten stund.Jag köpte piercing och under den korta tiden mötte jag 3 pers jag kände. 2 av de ville luncha med oss,men jag hade redan fixat maten,så...
Sen blev d lite biltur o glo runt. Sen hem o uggla lite.
Sen blev d Fråga Olle på Kanal 5..Kollade mest för att en av mina bästa vänners syster var med. Och plötsligt kommer MIN parkering,MITT HUS med i bildenl Jag fick en chock. Och efter det en del sms...Min bil var med i tv.1 par som knullade på MIN parkering.Herre....Ganska komiskt. Av hela Sverige..just här...Haha
Börjar bli vän med min gamla dejt-Björnen.Han saknar mig tydligen,så nästa vecka ska vi ses. Ha en nostalgi kväll. Hade vi första gången jag var hos honom.Herre vad kul vi hade.Gamla videos,whisky o bara vara.
Men vi bråkar för mycket-fast inte när vi ses,utan sms/chatt.
Går inte en vecka innan han tar bort mig från fejjan.Haha..
Imorgon blir d Slottskogen sen Landvetter vid 2 och eftersom barnvakt inte finnes funderar jag på att bo där hela helgen.Inte frågat än..:)
Men ska de inte iväg så finns d nog inga problem. Jag och deras källare...Sover alltid bäst där.Tösen med.Hon vet sin plats och där trivs hon kanon.
Laddat upp med massa jus hemma...hällde i en del doftolja i det smälta stearinet och nu börjar det lukta gott.
Städat nyss med,och spelar WF.Hatar spelet....Fastnar hela tiden...Pratar så klart om WordFreud. Spelet alla pratar om och som alla spelar. Och då menar ja ALLA.
Eftersom jag är ny så har jag inte fattat en del helt än,men det kommer.
Och ännu mera kärleksförklaringar på FB...ångest...Så fint,uppskattas som fan,men d e som d e.
Stockholm blir nog av iaf. Över en dag. Jag ska köra upp o ner på en dag.Vette fan om jag pallar.Styvfar e sjuk och mamma måste upp för att fixa en sak,och då kan vi inte sova över.Skulle hon aldrig klara av..Utan sin man...Herre..Hon e en diva hon.

Kruka

Kategori: Allmänt

Igår natt råkade jag skriva till en tjej...som jag inte pratat med på ett tag.Det visade sig att de skulle till vattenpalatset idag. Dit eg jag skulle dra denna veckan. Och eftersom jag har massa fri biljetter tänkte jag vara sjusst o bjuda med de. Så vi åkte dit.3 vuxna o 3 barn. Jag,min tös o Jess var badkrukor nr1. Men jag o tösen klarade iaf av varmbassängen. Satt mest o fikade typ.
Var där i 4h. Tiden gick väldigt fort. Och herre vad folk. Det e ju lov så...
Stör mig ändå på ouppfostrade barn...USCH!!!!Eller mer deras föräldrar som inte säger till,säger ifrån utan låtsas som ingenting och inte bryr sig.
Imorn blir d ev lunch på stan med Janne,köpa nudlar,och kanske slottskogen. Fredag e d Landvetter..OCh eftersom jag då inte får barnvakt t helgen funderar jag på att stanna där hela helgen.Promenader till centrum o sjön varje dag skadar inte.Sånt man gör ute i byarna..haha
Just betalat räkningarna.Väldigt roligt d där.Och snart börjar jag min utbildning oxå.Omställning som fan.
Som varje dag har jag fått ångest inlägg o sms,om att jag är underbarast,varför vill jag inte ha honom mm....Jag försökte ju iaf? Åh,han e ju underbar,men jag behöver verkligen en man och inte en pojke. En som är självständig och har skinn på näsan. Samtidigt så är jag förvirrad, skitzo över män,så jag skiter i vilket.FORTFARANDE
Nästa vecka blir d massa möten,chips smakning,öl på 2112 o Kellys.Komma bort från stan.
Och vad jag vill göra sillisar....JAAAAA...o jag skaaaaa..!!!!!!!!!!!nästa år ska jag fan ha pattar!
och fler gaddar o piercingar.För nej,jag e fan inte gammal för sånt. Har tänkt enormt idag.Massor.Ålder är bara en siffra och inget mer. Det r hur man känner sig,hur man är som är viktigast. Finns massa 20 åringar som beter sig som 40 eller 10. 25åringar som beter sig som dagisbarn eller jätte vuxna. Allt handlar väl om vad man vill med livet och hur man hittils har levt den.
Nu e jag filosofisk igen...Sorry..o Gnatt..
Och jag behöver massa massage...har så ont att jag måste ställa mig upp ganska ofta o sträcka ut.
*miss u*

KEA

Kategori: Allmänt

Idag var d slappt,sen blev d läkarbesök med massa gråt o trots.Önskade mitt ex där en del 5000ggr.Det är ju mamma,pappa hela tiden så jag tror d skulle hjälpt en massa. Vet inte hur många ggr hon säger "mamma o pappa",bara hon äter frukost måste hon äta 2 mackor,och de heter så klart mamma o pappa.
En maskin skulle testas på henne så vi skulle veta hur den ska sättas på inatt.Hon snarkar mycket o jag tackade ja till en studie. En maskin som sitter på hela kroppen o mäter syre mm.Efter övertalning o mut (korv med bröd på Ikea) gick hon med på det. Efter det blev d biltvätt på TIDE. Klart bäst,och jag fick erbjudande på 49kr för hela altet ist för 100.HELT KLART VÄRT D.
Så det var IKEA,men ingen korv..Vi lyxade till oss ist. Hon fick köttfärs o jag åt köttbullar.Fan vad rik man skulle varit om man tog alla matpengarna o åt där varje dag ist.Frukost 10kr och vår middag gick på 38kr alltsom.Blev man mätt då?SOM FAN.
Sen blev d Lidl o Emmaus.Sen blev d sängdax o protest.Japp
Hmmm...väntade rills hon somnade o satte på henne alla slangar mm...Men den som ska in i näsan tog hon bort.FUCK..kan inte ge mig innan den sitter inne.
Så imorgon f.m. ska vi lämna tillbaka saken och om 6månader ska vi tillbaka och göra om detta.Märkligt att ingen ersättning ingår....
Borde betala räkningar nu..VILL INTE.
Undrar vad vi ska göra imorn...Ville bjuda en vän på lunch,men d gick inte.Kanske torsdag...Så imorn blir d väl ev Erikshjälpen som vanligt. Om man ska t gamla jobbet o hälsa på och bjuda på fika oxå kanske?!

Kan inte

Kategori: Allmänt

Jag kan bara inte
SOVA
Igår somnade jag 5.30..upp 6.20...Kid leverans. Jag e helt slut i huvudet.Men jag tänker så enormt mycket...vilket man inte kan tänka sig när man ser mig.
Tänker o saknar o tänker. Vill vara kär. Men jag kan inte.Stängt av allt d där,för jag blir ändå bara sårad.
Så det är ingen idé alls.
Vill komma bort,och jag hoppas jag befinner mig i Stockholm om en vecka. Vi får se. Får väl snart svar. Vill till Tallin med...och jag känner en del som vill med. Men sen e d där med tryggheten som sätter stopp. Pengar. Men herre,d kostar ju inget.Resan upp,sen är det bara att ta med pastasallad o mackor. Man klarar sig bra på det i 2 dagar. Har man inte mycket pengar måste man ine äta på lyxrestaurangen på båten. Man löser d mesta genom att tänka smart. Gjort det förr och inte har vi svultit direkt.
Usch..2L vätska i kroppen...Ja,jag fick för mig att laga 1,5L soppa,som jag åt upp på 2h,sen 1 stort glas juice på det.Svullen i magen?jag?nej då..
Nu till helgen e det fest,men jag är tveksam. Nästa helg kommer Björnens kompis ner igen. Jag o han o några öl.Blir bra.För drar jag till Elstockholmo är jag ändå hemma till fredag.Nej,fan...hmmm..jag ska ju på massa möten.Kom jag på nu...vad fan.ÅÅÅh...ne,jag ska spela lite spel nu.Blev arg
Fan fan fan fan....komiskt att jag kom på detta samtidigt som jag skriver..Hmm...Fingrarna lever sitt egna liv.
Nästa vecka då..kellys o 2112...No fucking avenyn
Och nästa månad e d jul...Vart har detta året tagit vägen???d har gått för fort