MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

Arbetslöshet

Kategori: Allmänt

Sitter här,press o stress. Dessa massa mail från AF.
Min sjukskrivning är inte godkänd,då det var ett intyg och inte utlåtande. Men vad fan. Kan läkare ingenting? Så nu sitter man här och mår illa. Sån jävla stress.Massa mailande fram och tillbaka.
Redovisa jobb. Jo,MEN det går inte längre..FATTAR DE INTE DET??
Med tanke på att när man söker jobb så sker d via bemanning,det går inte att skicka spontanansökan till företag. Gjorde 20st för 2v sen. Samma svar tillbaka.
"Du får gå in på via rekryteringssida,och anmäla dig där" (sen får du vänta 100år...)

Utbildning får jag inte heller,fastän jag velat och sökt.
Snacka om nertramp.
Folket sitter här,de kommer och går. Ingen är här 8-16 längre...folk kommer och går,och jag har väl gjort lite samma. Viktigast e väl att man är här? Att man faktiskt söker jobb?
Men de ska väl ha samtal med mig.Både chefen här och sen AF pga att jag inte är här heeela tiden. Sen e d som så att vi är många här i flera olika rum. Kan gå dagar innan man ens ser chefen här,så när de kanske råkar gå förbi mitt rum är jag inte här.Kan vara på toa,röka mm....då anser de att jag inte alls är här?! Jag söker och kollar jobb. De andra kolla film.
Och vem får skiten? alltid jag....
Jag har massa att säga till AF,regeringen mm....
Praktik, ex MED LÖN. 
Kanske inte 25,000kr men iaf en del,för praktiserar man jobbar man oftast för 2pers.man sliter och blir utnyttjad.
Som uppskattning borde man få lite lön,men samtidigt skulle all praktik försvinna.
Men ist för att ha folk på skolor,för ja,detta kostar staten massa pengar,lägg de på praktik?! Ge mig 15,000 och jag praoar gärna.Erfarenhet...bättre än detta?! som man gjort massa gånger

Sen har min tös hamnat på sjukhuset...Frågade om tösen frågat efter mig men NEJ. Jag som är orolig till halsen och vill verkligen dit. Bad exet fråga tösen om hon vill ha mig där.Inget svar. När hon ska på såna stora saker är det min skyldighet att fråga.även om hon säger NEJ,INTE PAPPA..vilket sker ofta. Då övertalar man.
Även om Sessan nu skulle säga nej,så skulle exet kunnat få dit mig iaf,visa för saga att mamma o pappa finns där!

Jaja..misslyckad dag med massa ångest och skit.