MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

ILSKA

Kategori: Allmänt

Här e jag.tillbaka efter en väldigt händelsefull vecka.Förra söndagen tjejfest hemma.Hade skitkul. Barn o killsnack:)
Sen blev d ett helvete på måndagen,där min mor sa en massa skit t mig som gjorde att jag drog o ville inte finnas mer. Jag lämnade kvar tösen där. eller som jag fick höra "ÖVERGAV"..(det där ordet som fick alla att reagera starkt) Man överger aldrig ett barn som är med någon de älskar. Oj...då har jag blivit övergiven 10000000ggr under min uppväxt. Ja,mor o far lämnade mig ofta hos mormor eller afrmor bara så där. Jag klagade aldrig.Älskade ju de så jag sket i vilket.Och ingen av de talade om varför eller inte varför...d var mer ett "du ska stanna en dag till hos oss" Jaaaaaaaa....svårare än så e d inte.
Varför lämnade jag kvar tösen? Jag ville inte finnas mer,inte efter d min egen mor sa till mig. Jag vill köra ihjäl mig. Ska jag då ta mitt barn med mig? Ska hon se mig gråta i timmar? Eller dygn? Ist kunde hon bara stanna kvar i lugn o ro.
Sen får man skit av exet för allt d där,fast han inte ens fick höra orsaken t varför jag stack. Inte ens min styvpappa visste.Bra att man tar reda på sanningen/orsaken till vissa saker.....KOMMUNIKATION-Att lyssna.
Lätt att klandra än fatta?? usch..halsbränna nu igen
Fruktansvärt irriterad över folk som vägrar lyssna,som får höra en sak o "så e d"
Varje peng har två sidor?!
Fick höra en massa skit som gjorde att jag gick ner mig TOTALT. Plus en svår förkylning på d. Och på onsdagen när tösen skulle ringa 18.30,var inte min mobil på.Ne,då fick man skit för det oxå....Varför inte bara vara trevlig o fråga ett "varför?"ist för att bara tycka att man e en stor idiot??
Usch..har så mycket ilska. För att all bråk börjar om från början. Jag har inte gjort ett piss. Man straffas fortfarande....
Ne,jag svarade inte 18,30 för jag har legat hemma med 39G feber i 3 dagar o bara legat o sovit o käkat piller.Under den tiden dog batterierna....O när jag 1h senare vaknade till o svarade,ja då var allt försent o jag e en dålig mamma som inte bryr sig...USCH...
Men när han inte svarade för 2v sen var d OK? fattar inte...jag tyckte inte d var konstigt....hade verkligen inte en endaste tanke på att klandra eller vara elak.Svarar man inte 18.30 så finns d en anledning.
USCH...vad jag e arg.Men men....utan mina kära vänner så...
Idag hämtade man tösen. Nervös som ett as. Och första 5minuterna tyckte jag bara så synd om henne. För allt hon har matats med. Inte svårt att märka,när det inte är hennes ord från munnen. Hon visste inte ens hur vissa ord skulle uttalas. För det som hände i måndags. Hon trodde bråket berodde på en helt annan sak o jag var boven.Men ne,kära lilla vännen. SÅ var d inte.Och herre vad hon har matats med saker.Ist för att bara snällt förklara o be att mamma får förklara för de inte vet exakt vad som hänt så matades hon med helt fel saker som inte stämde nånstans.USCH....
Rättvisa o moral...Var e d??
Imorgon ska jag iväg o skjuta gevär. Fan vad ärad jag känner mig.Skjutbana för oss själva.Jag,han o kulorna.
SKa bli nice//
6809

Kommentarer


Kommentera inlägget här: