MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

AVATAR

Kategori: Allmänt

Igår var d dax för bio med 3 gamla vänner..Från förr. Jag går aldrig på bio av 2 orsaker:
Panikångest o pengar.Men nu hade jag ett presentkort och jag chansade. Viktigast är att jag sitter nära utgången o trapporna. Så det gick bra. Sen händer d aldrig att folk frågar om jag vill på bio,men min killkompis tjatade,så jag fick ge mig:)

Avatar var grym. Liknande film har nog aldrig gjorts o jag vill oxå leva där. Så vackert o fint. En drömvärld.
Synd att vi inte såg den i 3d. De bljetterna var helt slut.


Idag fick jag ÄNTLIGEN svar från ett försäkringsbolag jag har bråkat med i 3år om vissa pengar. Jag har totalignorerats i flera år och alla papper har mystiskt försvunnit. Även från Allmänna reklamationsnämnden.
Men på F.bolaget fick jag nu högsta prioritering eftersom jag e förbannad.
Några pengar lär jag inte att få,men rättvisa o en förklaring...

Får väl se om ett år igen,hur långt de har kommit..Hmmmm

Depeche-Trodde d skulle skita sig,men nu e vi 5 som ska gå:) Jippie... Köpt en lack klänning på ebay,o så ett par sjussta leggings till. Jag har börjat hata byxor o bara går i leggings. Blandar de på ett snyggt sätt. Jag borde jobba med trend,för d som intresserar mig,blir ca 6mån senare jätte inne i landet. Har varit så sen jag gick i 8an.
Lite märkligt faktiskt. Jag var den första i stan som hade leggings/byxor o kjol över. Fan vad retad jag blev för d i skolan,på gymnasiet..sen gick plötsligt alla så...likadant med skor,mobiler,kläder...

Kommer ihåg hur alla såg ner på mig o drev med mig när jag skaffade min första mobil..haha...ojoj.. Nåt ingen annan skulle skaffa,sa de....fan ska du med d till...ska du vara tuff eller mmm...fast d var ingen sån trend,men jag fick en återblick här bara.
Min nya nalle kommer på måndag:) längtar:)

Snart ska jag o sessan ta bussen till Påls jobb o handla lite..mest barnmat tänkte jag.Om d finns.
Sen e d helg..vad ska man göra då? Försöker få Sara o Thomas ut på en öl. O Så skulle d bli Nocturnal..Men..vi får se..Pål vill inte ut alls,han e less på krogen o öl..så,då har man plötsligt skaffat sig en barnvakt oxå:)hahah

Tänker på mitt armband jag glömde hos en kompis..VILL HA TBX..men vi syns ju aldrig så jag vet inte hur d ska gå..d e my lucky armband...vill inte att den ska försvinna..änna

Vill göra ett eget ljusbord,för de jag har bett göra d skiter i d...Så jag ska till Emmaus o Clasohlson o försöka komma på hur jag ska bygga..Jag vill börja rita tatueringar igen:)
SKa ju rita morsans o min egen..

Dax att väcka Sessan..bussen går ju snart..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: