MsEvl

Göteborg e la gött! Typ som en KÖRV, Änna! PHP,JSP tracking-code
Forum-Counter

JAG LEVER!!

Kategori: Allmänt

Upp 7..mot min egen vilja. Äta frulle med familjen,klä på Sessan,sen åkte de prick 8.
Jag firade genom att diska,städa o göra fint.Så skönt.Klar vid 9,la mig på soffan o somnade. Vaknade vid 1 av bråk i trapporna. Kollade och d var bara Roger som skällde ut en granne för att de tog hans tvätt.Han var INTE glad. Tvätten e helig. D har varit strul med tvättstugan sen dag 1 jag flyttade in. Då var jag o Jimmy ovänner pga tvättstugan. Till slut klottrade jag ner halva tvättstugan för att jag var så arg. Men sen blev vi vänner.Pål ringde strax efter d och sa att han kom fram.Sen sa han inte mer. Han var kort. Jaja..jag orkar inte..
Upp och glo tv sen tog jag ett långt bad. Hårtvätt och sköljde flera gånger med iskallt vatten. man känner att MAN LEVER kan jag tala om. Kallt vatten e bra för håret. Gjorde egen pieling med olja och socker me..jag e len som en bebis. Sen blir d epilering av ben.Fy fan...måste vara full för att göra d egentligen. D GÖR Ont!
Nu sitter jag i soffan,äter gårdagens mat som Anders gjorde.Mycket gott! Thaimat.Han som e husmanskostens fader..vad har hänt?

Kollar på VH1,och funderar på vad man ska göra idag,ikväll...Alla har ju barn så man kan inte göra nåt..:(
SKa nog till stan o glo lite iaf tänkte jag. Har vunnit massa presentkort,fast d e inte mycket kvar på de,men ändå. ikväll vill jag öla...fast d ska jag göra imorgon me..Får se hur d blir ikväll.Hör ingen av sig kommer jag att glo tv,spela spel (fan ta dig J.!!!!!!!jag e fast) sen däckar jag väl...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: